Sen yazma sen özel dönemdesin tabiki yiyeceksinAyy asıl ben yazayım
4 hafta önce doktorun tartısında 54 çıkmıştım, dün 57 çıktım şok oldum
Akşama yakın bir saatti, aç gitsem öyle olmazdı diye kendimi kandırıyorum
Ah o kadar alacak kadar yesem bir şey demicem, o kadar dikkat ediyorum kiSen yazma sen özel dönemdesin tabiki yiyeceksin
Tebrikler, başarılar canımKızlar konservatuvar eleme sınavını geçtim ve kesin kabul sınavına çağrıldım.
Ctesi günü kesin kabul sınavım var.
EVet ben de 1 ayda 4 kilo almıştım diğer ay ekmeği kestim. Sadece 700 gr almıştım onu da bebek almıştı zatenAh o kadar alacak kadar yesem bir şey demicem, o kadar dikkat ediyorum ki
Ama artık kahvaltı dışında ekmeği bıraktım, ondan olduğunu düşünüyorum
Süper bir haber bende bunu yapabilirim inşallah, kahvaltıda bir dilim buğday ekmeği yiyorum başka yemicem inşallah benimde öyle olur, canım pasta börek simit falan istiyor yaEVet ben de 1 ayda 4 kilo almıştım diğer ay ekmeği kestim. Sadece 700 gr almıştım onu da bebek almıştı zaten
Ah ah bilmez miyim sadece yemek düşünerek yaşadığım bir dönemdi gece yatarken kahvaltıyı hayal ederdim, gerçi hala öyleyimSüper bir haber bende bunu yapabilirim inşallah, kahvaltıda bir dilim buğday ekmeği yiyorum başka yemicem inşallah benimde öyle olur, canım pasta börek simit falan istiyor ya
ara öğün olarakmı yedin mikan bunlarıKüçük bir salkım üzüm ve 3 adet yulaflı bisküvi yedim
benim oğlanda iki gündür ağlıyor.ilk günler çok iyiydi.çantanı al eve gidiyoruz dedim hayır burda kalacağım seninle diye tutturdu.dün eşim bıraktı.sonra kv gitmiş yanına vs karmaşa oluşturmuşlar.Toplantıya gittim geldim
Önümüzdeki hafta eylülü bırakacağız ağlasa da. Bu şekilde bizim acaba gitsemi kalsamı gibi hareketlerimiz etkiliyor.
bir ay süre tanıyın dedi öğretmen
deneyip göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?