Bebek ürünleri çok pahalı
Neyseki bitmiş alışveriş atlatmışsın.
birikime bende çok odaklanamıyorum.

Diyet artı minimal yaşam olmus grup:)
Ben de oğlumun kuculenlerini ihtiyaç sahibi biri için ayirdim.koca bir poşet süper oldu
+temizlik
+birikim
+günlük yaşam :)
burda her konu konuşuluyor biliyorsun
Çok iyi yapmışsın hem ev ferahlamış hemde ihtiyaç sahibi mutlu olacak eline sağlık

Ay ne güzel telaşın azalmıştır, listen falan var mı neler aldığına dair, güle güle giysin prenses
Yok tatlIm ya kafama göre aldım arkadaşımdan yardım alarak.
Hiç bi şeyi fazla fazla almadım zaten. Ama hep kaliteli aldım ilk heves diye :)
Ayrıntılı ultrasonda temiz çıktı çok şükür.yiyip yiyip yatma dönemine gelmiş bulunmaktayım :)

HuZurlu bir hamilelik huzurlu ve az yoracak bir bebek demek, böyle devam
Ciddi misin ya etkiliyor mu sence ama karnımda kıpır kıpır geceleri bile tekme atıyor diyorum eşime yandık biz vallaha diye umarım geldiğinde çok sakin bi çocuk olur. Babası sakin bi insan ama ben değilim maalesef umarım babaya çeker

Bebek ürünleri çok pahalı
Neyseki bitmiş alışveriş atlatmışsın.
birikime bende çok odaklanamıyorum.
Aynen kesinlikle çok pahalı ama ilk heves içimde üste kalmasını istemedim hiç aldıklarımın da hep iyisini aldım. Bu ara amaan yansın dünya modundayım yeminle neden öyle oldu anlamadım.

Aynen kesinlikle çok pahalı ama ilk heves içimde üste kalmasını istemedim hiç aldıklarımın da hep iyisini aldım. Bu ara amaan yansın dünya modundayım yeminle neden öyle oldu anlamadım.

İlk bebek heyecanı farklı oluyor tabi
herkes maddi imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyor.

+temizlik
+birikim
+günlük yaşam :)
burda her konu konuşuluyor biliyorsun
Çok iyi yapmışsın hem ev ferahlamış hemde ihtiyaç sahibi mutlu olacak eline sağlık

Tabii tabii sadece bir gün içerisinde yediklerimizinfull listesini görmemiştim ona şaşırdım.ama güzel topik severim senin topigi mia:)
Bugün de kendi kıyafetlerimden ayuracaklarim var

Kesinlikle etkilediğini düşünüyorum, bilimsel veriler de bu yönde. Benimki de karnımda çok hareketliydi şimdi çok mülayim amaaaa bir buçuk yaşından sonrası için emin değilim azıtıyorlar gerçi seninki kız belki öyle olmaz

Akşam yemeğinden sonra bazen tatlı bi şeyler yiyesim geliyor. Yememek için bulundura maya çalışıyorum
Ben yemekten sonra elimde şişeyle geziyorum, bir şey yeme isteğimi kessin diye, ama insan bir süre sonra alışıyor, benim mide rahatsızlığım var bir de akşam yemeğinden sonra bir şey yemediğimde daha rahat uykuya geçiyorum o yüzden yaklaşık 6 aydır bu şekilde devam ediyorum

Tabii tabii sadece bir gün içerisinde yediklerimizinfull listesini görmemiştim ona şaşırdım.ama güzel topik severim senin topigi mia:)
Bugün de kendi kıyafetlerimden ayuracaklarim var

Bende seni severim :)
elemeye devam diyorsun süper, bende sana katılabilirim girmeye üşendiğim bir oda var.
gerçi kutulasam çoğunu annem bugün götürür

EN güzeli umarım ben de alışkanlık haline getirebilirim :)

Haha hormonlardandır her şey hallolur zamanla bende stres yapmak istemiyorum hiç, dikkat ediyorum, işte bile yapmak istemediğim şeyleri söylemeye başladım gerilmek istemiyorum diye, güzel oldu böyle

Kızlar bizim oturma grubu yırtıldı artık. Yenisini alalım dedik. Ama baya pahalı mobilyalar. 5-6 bin civarında bişey bakıyoruz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…