Merhaba herkese kızlar okuyorum ama yazmiyoru.m.
23 haftalık olduk çok şükür arabası hariç her şeyini aldık kızımın. Bu aralar ise gitmek ve evde yatmak tüm aktivitem.. Huzurlu Bi hamilelik geçiriyorum çok şükür.
Birikim konuları bu ara yok kızlar. Her şey pahalandi bence.. Yada ben takmıyorum artık birikim konularını bebise yoğunlaştığım için :)
+temizlikDiyet artı minimal yaşam olmus grup:)
Ben de oğlumun kuculenlerini ihtiyaç sahibi biri için ayirdim.koca bir poşet süper oldu
Yok tatlIm ya kafama göre aldım arkadaşımdan yardım alarak.Ay ne güzel telaşın azalmıştır, listen falan var mı neler aldığına dair, güle güle giysin prenses
Ciddi misin ya etkiliyor mu sence ama karnımda kıpır kıpır geceleri bile tekme atıyor diyorum eşime yandık biz vallaha diye umarım geldiğinde çok sakin bi çocuk olur. Babası sakin bi insan ama ben değilim maalesef umarım babaya çekerHuZurlu bir hamilelik huzurlu ve az yoracak bir bebek demek, böyle devam
Aynen kesinlikle çok pahalı ama ilk heves içimde üste kalmasını istemedim hiç aldıklarımın da hep iyisini aldım. Bu ara amaan yansın dünya modundayım yeminle neden öyle oldu anlamadım.Bebek ürünleri çok pahalı
Neyseki bitmiş alışveriş atlatmışsın.
birikime bende çok odaklanamıyorum.
Aynen kesinlikle çok pahalı ama ilk heves içimde üste kalmasını istemedim hiç aldıklarımın da hep iyisini aldım. Bu ara amaan yansın dünya modundayım yeminle neden öyle oldu anlamadım.
+temizlik
+birikim
+günlük yaşam :)
burda her konu konuşuluyor biliyorsun
Çok iyi yapmışsın hem ev ferahlamış hemde ihtiyaç sahibi mutlu olacak eline sağlık
Kesinlikle etkilediğini düşünüyorum, bilimsel veriler de bu yönde. Benimki de karnımda çok hareketliydi şimdi çok mülayim amaaaa bir buçuk yaşından sonrası için emin değilim azıtıyorlar gerçi seninki kız belki öyle olmazCiddi misin ya etkiliyor mu sence ama karnımda kıpır kıpır geceleri bile tekme atıyor diyorum eşime yandık biz vallaha diye umarım geldiğinde çok sakin bi çocuk olur. Babası sakin bi insan ama ben değilim maalesef umarım babaya çeker
Ben yemekten sonra elimde şişeyle geziyorum, bir şey yeme isteğimi kessin diye, ama insan bir süre sonra alışıyor, benim mide rahatsızlığım var bir de akşam yemeğinden sonra bir şey yemediğimde daha rahat uykuya geçiyorum o yüzden yaklaşık 6 aydır bu şekilde devam ediyorumAkşam yemeğinden sonra bazen tatlı bi şeyler yiyesim geliyor. Yememek için bulundura maya çalışıyorum
Ben kendimi frenleyebilmek için yazmıştım yediklerimiTabii tabii sadece bir gün içerisinde yediklerimizinfull listesini görmemiştim ona şaşırdım.ama güzel topik severim senin topigi mia:)
Bugün de kendi kıyafetlerimden ayuracaklarim var
Tabii tabii sadece bir gün içerisinde yediklerimizinfull listesini görmemiştim ona şaşırdım.ama güzel topik severim senin topigi mia:)
Bugün de kendi kıyafetlerimden ayuracaklarim var
EN güzeli umarım ben de alışkanlık haline getirebilirim :)Ben yemekten sonra elimde şişeyle geziyorum, bir şey yeme isteğimi kessin diye, ama insan bir süre sonra alışıyor, benim mide rahatsızlığım var bir de akşam yemeğinden sonra bir şey yemediğimde daha rahat uykuya geçiyorum o yüzden yaklaşık 6 aydır bu şekilde devam ediyorum
Haha hormonlardandırAynen kesinlikle çok pahalı ama ilk heves içimde üste kalmasını istemedim hiç aldıklarımın da hep iyisini aldım. Bu ara amaan yansın dünya modundayım yeminle neden öyle oldu anlamadım.
Bende seni severim :)
Bana ne bana da söyleAnka seni sevdiğimi cümle alem biliyor
Bana bir cinnet hali daha geliyor sanirim onumuzdeki hafta kesin gelecek hatta buyuk bir elemeye gidecegimhissediyorum.
Attiim gitttiii dicem
Hic de acimayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?