Kızımda başlarda çok seviyordu.
Öğretmen başta ortam farklı geliyor merak ettikleri için geliyorlar.
Sonra hevesleri kalmadığında ev rahatlığını istiyorlar dedi.
Eğer kreşten alırsak okul zamanı aynı şeyleri yapar sorumluluktan kaçar dedi.

Söyledikleri mantıklı gelse de üzülüyorum işte

dün ben görmedim eşimle kv gidince.
bugün ben bırakınca baya kötü oldum.öğretmen siz olunca ben yaklaşıp onu rahatlatamıyorum ters tepki oluşuyor dedi.inatlaşıyorlar dedi.biraz önce aradım eve geçmiş beni neden bıraktın diyor ama bi yandanda anlatıyor yaptıklarını.ilk günler galiba onlar içinde bizim içinde ağır geçecek

Sabahtan tüm günlük işlerimi ve önemli araya giren işleri yapmıştım.
Şimdi kalan işlerimi toparlamak kaldı.
Birkaç gündür iş rutinini koruyorum.
İçim huzurla eve gidiyorum.

Benimde annem gitti hep dayanamayıp
birde diğer çocuklarda üzülüyormuş bizim annemiz babamız neden gelmiyor gibisine
yani hem kendi çocuğumuz hem de başka çocuklar kötü etkileniyor
ama bu gitmeme sorunu sadece eylülde yok nerdeyse bütün çocuklarda var.
tek öğretmen 10 tane çocuğa yeterlimi onuda bilemiyorum.

Öğle yemeği:
Hamburger
Patates cipsi
İcetea

Arkadaşlarla yemeğe çıktık sonuç bu yoksa hiç sevmem

Şimdi Türk kahvemi içeceğim. Akşama kadar bir şey yemem artık.

Akşam balık+ salata var. Ekmeksiz yersem süper olur.

Akşam yemeği:
Balık
Salata
Bir parça pide(sıcaktı dayanamadım)

Yemekten sonra yarım karam gurme

Başka bi şey yemem artık.

Merhaba herkese kızlar okuyorum ama yazmiyoru.m.
23 haftalık olduk çok şükür arabası hariç her şeyini aldık kızımın. Bu aralar ise gitmek ve evde yatmak tüm aktivitem.. Huzurlu Bi hamilelik geçiriyorum çok şükür.
Birikim konuları bu ara yok kızlar. Her şey pahalandi bence.. Yada ben takmıyorum artık birikim konularını bebise yoğunlaştığım için :)

Ay ne güzel telaşın azalmıştır, listen falan var mı neler aldığına dair, güle güle giysin prenses

HuZurlu bir hamilelik huzurlu ve az yoracak bir bebek demek, böyle devam

Senden feyz alarak ben de balık salata yedim bu akşam ama yanında ekmek de yedim ve kola maalesef.

Teşekkürler 62 ile hamile kaldım şu an 65im 58 olmak istiyorum:) ama kilodan ziyade kontrollü yemek istiyorum, midem biraz küçülse iyi olacak
Oo bir şey yokmuş zaten senin, kısa zamanda miden de küçülür bence olay sabah kahvaltıya kadar en az 12 saat aç kalmak, o çok fark ettiriyor gerçekten, akşam yemeğinden sonra bir şey yememek lazım

Günaydınlar
Dün annemdeydim yemekte hazırlamış ama ben yemedim aşure yedim.
bugünde bükme yapacakmış yemek derdim de kalmadı :)
eve geldiğimizde saat 9 du.
dinlenmekten başka birşey yapamadım.
bugün de baya enerjim düşük.
kendimi iyi hissedersem plan yaparım

Oo bir şey yokmuş zaten senin, kısa zamanda miden de küçülür bence olay sabah kahvaltıya kadar en az 12 saat aç kalmak, o çok fark ettiriyor gerçekten, akşam yemeğinden sonra bir şey yememek lazım
Akşam yemeğinden sonra bazen tatlı bi şeyler yiyesim geliyor. Yememek için bulundura maya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…