Dur şimdi kız yatıyor yarına bakacağım kaç yıllık en eski kıyafetim diye9 yıldır giydiğim parçalar var benim dolabımda kız
Benim ünv den kabanım var ya taş gibi çeşit oluyor. Marka idi tüylenme vs bişey olmadı. Nadir o renk vs giyersem kombin oluyor.9 yıldır giydiğim parçalar var benim dolabımda kız
Kız sen bir ara birikim yapıyordun.Kızlar eşim de böyle o benden de beter ben bikaç sezon giyiyorum eşim tek sezon alır giyer öbür sene büyük kız beğendiklerinizi alır gerisini kuzenlerine verir
Birikim niye yapılır harcamak içinKız sen bir ara birikim yapıyordun.
Eşimin sevgiliyken aldığı kot ceketim duruyor meselaBenim ünv den kabanım var ya taş gibi çeşit oluyor. Marka idi tüylenme vs bişey olmadı. Nadir o renk vs giyersem kombin oluyor.
Dimi ama ben diyete girdiğimde de öyle diyorumBirikim niye yapılır harcamak için
Kesinlikle aynı mantıkDimi ama ben diyete girdiğimde de öyle diyorum
niye diyet yapıyorum daha çok yiyebilmek için
Kız bize de yapsınİyiki çocuğumu erken doğurmuşum anasının balı soğuk kahve yapıyor mutfakta bana
Kızlar eşim de böyle o benden de beter ben bikaç sezon giyiyorum eşim tek sezon alır giyer öbür sene büyük kız beğendiklerinizi alır gerisini kuzenlerine verir
Saçını nerde gördün kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?