Yapmazsam tüm hafta Evi toparlayamıyorum, bi de dedim ya yeni taşındım ev temiz zaten, temiz Evi temizlemekte bişi yok :)
Neler verilecek diye tek tek bakmış dolapları yerleştirmişsin, seninki de azımsanmayacak bir iş olmuş eline sağlık.
Ama cidden çok az kıyafetin var şu anda, çalışıyosun da, nasıl hallediyosun ne bilim iş dışı arkadaşlarla buluşma vs olaylarında falan?
her ne kadar yazmaya firsat bulamasam da severek takipteyim sizi kizlar.
bu sayfa bana acayip bir enerji veriyo. buldugum her firsatta evden fazlalik esya ivir zivir atiyorum. ama bunun sonu yokmu diye dusunmeye basladim. artik gerekmedikce alisveris yapmiyorum (eskiden cogunlukla mutfak alisverisi yapardim artik sifir mutfak alisverisi.. ev zuccaciye ye dönmüş zaten) ama ne kadar surecek evimin minimalist olmasi sabirsizlanmaya basladim. herhalde 1 sene surecektir
Selam kizlar akşam geldik bu günde yemek yapıyorum yarın misafirim var önceden yapayım bari ev toplanacak
Süpürecek mutfak toplanacak iş çok 'ya
ctesi gecesi saat 1'e kadar benim de misafirim vardı, çok yorucu bir geceydi, pazar günü yazlık kışlık işine giriştim, çok şükür çocukların da bizim de hepsi bitti, kızımın kıyafetlerinden çok fazla eleme yapmış oldum, oğlumun o kadar değil, kendi kıyafet eleme işim yine hüsranla bittiçok fazla eleyemedim, gıcık oluyorum kendimeeee
Benim de iki takım var. Biri 11 sene oldu alalı. Hiç rengi falan solmadı ama ben sıkıldım değiştireyim diyorum. Sonra israf gibi geliyor. Bakalım belki doğuma alırım bi tane.Kızlar selam
Dün akşam binlerce kez elden geçirdiğim fiş fatura garanti gibi çekmeceyi açtım
Bu sefer hepsini attım
Zaten garanti süreleri bitmiş, kullanım kılavuzu da internette mevcut oluyor
Dolap magnetlerini de attım(bir kısmına kıyamadım onları da bu akşam atayım ya)
İkeanın büyük poşeti ile çöp attım
ÇAmaşır yıkayıp kuruttum ve katladım
3 nevresim takımım var
Bu sene de kullanacağım
Sora elime para geçtikçe yenileyeceğim
Oyle yapayim en iyisi. Birkac ay icin kestirmeye degmez.Perde tokaları var
Perdeleri yukarı doğru toplamak için
Selam kızlar
Haftasonu annemlerin yazlık eve gittik. Orda anneme kıyafet elemesi yaptırdım. Burda giyilen giyilmeyen bağda bahçede giyilir diye götürülmüştü. Bir sürü şey sobada yaktık. 1 çuval da tıka basa doldurduk onları da ara ara gittiğimizde yakarız dedik :)
Haliyle haftasonu evde olmadığımdan temizlik düzen işleri bugüne kaldı. Bir sürü de ütü yaptım. Hallettim içim rahat
Geçenlerde de işyerindeki dolapları düzenledik 2 büyük çöp torbası ve 1 koli atılacak doldurduk. Eski ajandalar, iş görmeyen ofis ekipmanları, boş kutular, kablolar, resmi olmayan evraklar vs. dolaplar resmen çöpe dönmüş. Kendi çekmecelerim düzenli de ortak alana müdahale etmiyorduk neyse ki oralara da el attık arkadaşla
kulaklık kullanmadığım için elektronik kutumda saklıyorumGünaydın
Bütün esya ısıne el atmıs ve bıtırmıs bulunuyorum kızlar. 3 tane buyuk cop posetı cop, 2 tane şok torbası çöp büyük, geri kalanı dolaptan satıyorum . Satılıyor bırde a guzelmıydı ya bu ben bunları neden gıymıyorum dıye dusundum.
Yalnız kızlar dolaplarda bazı bos yerler kaldı ama yerlerıne ne gelecek anlayamadım mesela cekmece bosaldı.
Sız sarj aletlerı kulaklar bunları nerede tutuyorsunuz?
Günaydın
Bütün esya ısıne el atmıs ve bıtırmıs bulunuyorum kızlar. 3 tane buyuk cop posetı cop, 2 tane şok torbası çöp büyük, geri kalanı dolaptan satıyorum . Satılıyor bırde a guzelmıydı ya bu ben bunları neden gıymıyorum dıye dusundum.
Yalnız kızlar dolaplarda bazı bos yerler kaldı ama yerlerıne ne gelecek anlayamadım mesela cekmece bosaldı.
Sız sarj aletlerı kulaklar bunları nerede tutuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?