Allah yardımcın olsun, mevsimin kış olması şanssızlık gerçekten benim oğlumda sürekli hadi parka gidiyoruz deyip duruyor, zaten hasta nereye gidiyorsun diyorum :) gaz sıkıntısı uzun sürmez umarım bizim 3 ayda tamamen bitmiştiSelam kızlar nasılsınız?
Benim bebeğin gazları başladı sürekli kucağımda, küçük oğlumun 2 yaş inatları çoğaldı sürekli bağırıyor, ağlıyor, gece 2 ye kadar ağlıyor. Kızım zaten hep takıntılı bir rutin değişsin çok sinirleniyor, yorgunluktan ölüyorum resmenyaz olsa çıkardık parka ne güzel enerjilerini atarlardı evin içinde çok sıkılıyorlar. Bütün bunlara rağmen ev toplu çok ilginç :) eskiden olsa çoktan depresyona girmiştim onlarla beraber ben de ağlıyordum ama şimdi daha sakin atlatmaya çalışıyorum. Sizlerin çok payı var bu konuda
Selam kızlar nasılsınız?
Benim bebeğin gazları başladı sürekli kucağımda, küçük oğlumun 2 yaş inatları çoğaldı sürekli bağırıyor, ağlıyor, gece 2 ye kadar ağlıyor. Kızım zaten hep takıntılı bir rutin değişsin çok sinirleniyor, yorgunluktan ölüyorum resmenyaz olsa çıkardık parka ne güzel enerjilerini atarlardı evin içinde çok sıkılıyorlar. Bütün bunlara rağmen ev toplu çok ilginç :) eskiden olsa çoktan depresyona girmiştim onlarla beraber ben de ağlıyordum ama şimdi daha sakin atlatmaya çalışıyorum. Sizlerin çok payı var bu konuda
Annem de bir ara gitmişti diyetisyene450 diyen bile var.Aynen bişey yaptıkları yok aslında onların yaptığını aylarca ben burda bedava yaptımama işte terzi kendi söküğünü dikemiyor sürekli yemek resmi atıp, takipte olduğunu bilmek daha motive edici oluyor. Neyse bakalım 3 ay bekleyeyim ben de:) kilo alırsam o zaman başlarım
Kışın ben de öyle oluyorum hava karanlık yağmur yağarken kimin kalkası gelir ki :)
Selam kızlar nasılsınız?
merhaba kızlar bir sendir foto çıkartmamıştım da tavsiye edeceğiniz kaliteli uygun fiyata foto çıkartan yer var mı? internet sitesi veya ankarada bir yer?
Sen çalışıyorsun ya yorgun oluyorsundur canım. Bir de yazmıştım önceden de 2 çocuk 1 çocuktan kolay. Biz ne kadar ilgilensek de çocuk çocukla vakit geçirmek istiyor beraber oynuyorlar. O arada bi dinleniyorsun. Bizim şimdi kuma psikolojisi var evde ona alıştıkları zaman daha kolay olacak diye ümit ediyorum:)Bravo ve maşallah sana.. 25 aylık bir tek kızım var ve zaman zaman inadı çileden çıkarıyor beni.. sen böyle yazınca utandım kendimden
Değişelim bana uyarCansın ya
Çok mutlu oluyorum sen yazdıkça
Evleri karıştırdık herhalde anka değişelim mi :)
Benim durumum çok vahim :)
Benim fazla kilom yok zaten almamak için başlayacaktım. :) Online olunca sürekli whatsappta kontrol altında oluyorsun ya o hoşuma gidiyor:)Annem de bir ara gitmişti diyetisyene
başlarda çok ilgilendi ama sonra sadece kilo ve kan değerlerine bakmış
bıraktı sonra.
aslında hep aynı tavsiyeler veriliyor.
Birkaç gündür bende sağlıklı beslenmeye taktım :)
Benim fazla kilom yok zaten almamak için başlayacaktım. :) Online olunca sürekli whatsappta kontrol altında oluyorsun ya o hoşuma gidiyor:)
Ben de sağlıklı beslenmek istiyorum ya, paketli gıda çok fazla tüketiyorum göfret çikolata bisküvi cips vs her gün en az 2paketli gıdam oluyor, bir etkinlik mi yapsak yapmak isteyenlerle hep beraber 21gün sağlıklı beslenme gibiAnnem de bir ara gitmişti diyetisyene
başlarda çok ilgilendi ama sonra sadece kilo ve kan değerlerine bakmış
bıraktı sonra.
aslında hep aynı tavsiyeler veriliyor.
Birkaç gündür bende sağlıklı beslenmeye taktım :)
Çok teşekkür ed rim ben de oraya sipariş vereyim o haldeMerhaba ben www.hizlifotobaski.com bu siteden bastırırım arada gayet kaliteli telefonda çekilen fotolar için. yorumları okuyup öyle karar vermiştim. Fiyatı da uygundu.
Sen hamile değil miydin canım. Ben çok başlık açtım ama hiç 21 tamamlayamadım :)Ben de sağlıklı beslenmek istiyorum ya, paketli gıda çok fazla tüketiyorum göfret çikolata bisküvi cips vs her gün en az 2paketli gıdam oluyor, bir etkinlik mi yapsak yapmak isteyenlerle hep beraber 21gün sağlıklı beslenme gibi
Ben de sağlıklı beslenmek istiyorum ya, paketli gıda çok fazla tüketiyorum göfret çikolata bisküvi cips vs her gün en az 2paketli gıdam oluyor, bir etkinlik mi yapsak yapmak isteyenlerle hep beraber 21gün sağlıklı beslenme gibi
Ben de katılırım, paketli ürün pek tüketmiyorum ama ben de pasta kek börekçiyim :)sağlıklı beslenmek güzel ama sütlü tatlıları çikolatayı kızartmaları seviyorum :)
Gün içerisinde bazı öğünleri sağlıklı geçirerek durumu dengelemek amacım.
orta yol bulursak yapalım
Ben de katılırım, paketli ürün pek tüketmiyorum ama ben de pasta kek börekçiyim :)
Aynı benYemek konusu açılınca hep acıkıyorum
Hayır canım 15aylık kızım var benim, hamilelik düşünmüyorum, Allah isteyenlere versin:)Sen hamile değil miydin canım. Ben çok başlık açtım ama hiç 21 tamamlayamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?