- 29 Ocak 2017
- 4.440
- 8.478
- 158
Haftada bir öğün hak verebiliriz mesela geri kalan zamanlarda sağlıklı beslenelim gibi, şunu fark ettim yedikçe yiyesim geliyor benim. Bir çikolata yedim ya mesela camım aşırı miktarda ikinciyi istiyor, ama hiç yemesem daha az kriz yaşıyorum mesela. Ben de sütlü tatlıya bayılırım :)sağlıklı beslenmek güzel ama sütlü tatlıları çikolatayı kızartmaları seviyorum :)
Gün içerisinde bazı öğünleri sağlıklı geçirerek durumu dengelemek amacım.
orta yol bulursak yapalım
Nasıl bir uygulama yapalım dersin canımBen de katılırım, paketli ürün pek tüketmiyorum ama ben de pasta kek börekçiyim :)
Ben de sütlü tatlı severim. Dün başka konuda da yazmıştım etimek tatlısının muhallebisini yerim etimeğini ayırırımHaftada bir öğün hak verebiliriz mesela geri kalan zamanlarda sağlıklı beslenelim gibi, şunu fark ettim yedikçe yiyesim geliyor benim. Bir çikolata yedim ya mesela camım aşırı miktarda ikinciyi istiyor, ama hiç yemesem daha az kriz yaşıyorum mesela. Ben de sütlü tatlıya bayılırım :)
Ben seni wendy le doğum yapacaksın da emziren anne zayıflama grubu kuracağız diye bekliyorumHayır canım 15aylık kızım var benim, hamilelik düşünmüyorum, Allah isteyenlere versin:)
Ben de 2019hedefi olarak paketli gıda yeme zinciri kurma uygulamayı düşünüyorum
Haftada bir öğün hak verebiliriz mesela geri kalan zamanlarda sağlıklı beslenelim gibi, şunu fark ettim yedikçe yiyesim geliyor benim. Bir çikolata yedim ya mesela camım aşırı miktarda ikinciyi istiyor, ama hiç yemesem daha az kriz yaşıyorum mesela. Ben de sütlü tatlıya bayılırım :)
Uyuyan insülin uyanıyor doymuyor. Ben de öyleyim.Haftada bir öğün hak verebiliriz mesela geri kalan zamanlarda sağlıklı beslenelim gibi, şunu fark ettim yedikçe yiyesim geliyor benim. Bir çikolata yedim ya mesela camım aşırı miktarda ikinciyi istiyor, ama hiç yemesem daha az kriz yaşıyorum mesela. Ben de sütlü tatlıya bayılırım :)
Haftada bir öğün hak verebiliriz mesela geri kalan zamanlarda sağlıklı beslenelim gibi, şunu fark ettim yedikçe yiyesim geliyor benim. Bir çikolata yedim ya mesela camım aşırı miktarda ikinciyi istiyor, ama hiç yemesem daha az kriz yaşıyorum mesela. Ben de sütlü tatlıya bayılırım :)
Ben seni wendy le doğum yapacaksın da emziren anne zayıflama grubu kuracağız diye bekliyorum
Evet geçmişe baktım da oymuş. Bir de çok eskiden kaptanlar hakkında konuşulmuş takımlara girip memnun olmayanlar varyok o @bebekicin ve benimo da diyodu sanki (yanlış hatırlamıyorsam)
Evet geçmişe baktım da oymuş. Bir de çok eskiden kaptanlar hakkında konuşulmuş takımlara girip memnun olmayanlar varayy dedim ben miyim bu yoksa diye gittim takımlarda arattım geldim neyseki değilmişim
o zaman sen eşittir ben demektirBen de sütlü tatlı severim. Dün başka konuda da yazmıştım etimek tatlısının muhallebisini yerim etimeğini ayırırım
Emziriyorum hala, zamanında emziren anneler diyet grubuna da girmiştim :) diyet gruplarından mezun oldum sonra yine saldım, bir çeki düzen vermek şartBen seni wendy le doğum yapacaksın da emziren anne zayıflama grubu kuracağız diye bekliyorum
Bence de denemek lazım :)O zaman siz başlagıç yapın buraya yada başka topikte olur.
ben katılırım.
denemekte fayda var.
That sugar filmini izledim yarım saat sonra gittim yarım kavanoz çokokrem yedim, saklı seçilmişler kitabını okudum hala dikkat edemiyorum yediklerime, bağımlılık yapıyor resmen bu meretlerben aşırı yemem daha önce abarttığım dönemler oldu sonu çok kötü bitti :)
That sugar filmini izledim yarım saat sonra gittim yarım kavanoz çokokrem yedim, saklı seçilmişler kitabını okudum hala dikkat edemiyorum yediklerime, bağımlılık yapıyor resmen bu meretler
anka iz peşinde.
o zaman sen eşittir ben demektir
Evet kepinden belliEmziriyorum hala, zamanında emziren anneler diyet grubuna da girmiştim :) diyet gruplarından mezun oldum sonra yine saldım, bir çeki düzen vermek şart
O filmi izleyince baya gidiyor benim. kitabı bilmiyordum elimdekiler bitince hemen okuyayım.That sugar filmini izledim yarım saat sonra gittim yarım kavanoz çokokrem yedim, saklı seçilmişler kitabını okudum hala dikkat edemiyorum yediklerime, bağımlılık yapıyor resmen bu meretler
Evet geçmişe baktım da oymuş. Bir de çok eskiden kaptanlar hakkında konuşulmuş takımlara girip memnun olmayanlar varayy dedim ben miyim bu yoksa diye gittim takımlarda arattım geldim neyseki değilmişim
Paketli ürün eve sokmamak için zinciri kırma yapabiliriz, önceden çok yerdik biz çocuk olunca bıraktıkNasıl bir uygulama yapalım dersin canım
Ben 100gram çikolata yiyip üstüne de başka bileu yiyorum yemeye başlayıncaEve çikolata almaman iyi olur bence
normal kare çikolatayı 3 günde ancak bitiriyorum ben.
her zamanda almam.
tatlı istediğimde ev yapımı recel veya pekmez kurtarıcı.
Tamam canım bu başlıktan devam edelim, her gün bildirim yazarız 1.gün vs diye, saklı seçilmişler çok güzel bir kitap mutlaka Tavsiye Ederim)
yapalım o zaman bi 21.. konu açsak başkaları da gelir kalabalık oluruz. Burdan devam edelim bence. Konuyu yönetmesi sıkıntı oluyor.
Evet kepinden belliben 3 kere mezun oldum yıllarca kaptanlık yaptım bir kepim yok
Yapmışsın önceden yine yaparsın canım.
O filmi izleyince baya gidiyor benim. kitabı bilmiyordum elimdekiler bitince hemen okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?