- 29 Ocak 2017
- 4.440
- 8.478
- 158
Tamam canım ben katılırımPaketli ürün eve sokmamak için zinciri kırma yapabiliriz, önceden çok yerdik biz çocuk olunca bıraktık
Ben 100gram çikolata yiyip üstüne de başka bileu yiyorum yemeye başlayıncareçel pekmez çok çok nadir yerim
Mesela çok çay tükettiğimiz için aklamaları artık siyah çay yerine her akşam farklı bir bitki çayı içmeyi hedeflemiştim bi ara, şu sıralar hiç içemiyorum, bi de oğlum sadece kakaolu süt içiyor eve her gün o giriyor maalesefTamam canım ben katılırım
Mesela çok çay tükettiğimiz için aklamaları artık siyah çay yerine her akşam farklı bir bitki çayı içmeyi hedeflemiştim bi ara, şu sıralar hiç içemiyorum, bi de oğlum sadece kakaolu süt içiyor eve her gün o giriyor maalesef
Benim ki çok fena 1 yıldır süt ve süt ürünlerini ağzına sürmüyor sadece kakaolu süt, çok üzülüyorum bu duruma ek gıdaya girerken lor yapardım yoğurt kaymağıyla karıştırıp severek yerdi ve yoğurtsuz hiç yemek yemezdi niye böyle oldu bilmiyorum bıktı galiba ama bu bıkkınlık çok uzun sürdükızımda çocuk sütüne taktı malesef.
Benim ki çok fena 1 yıldır süt ve süt ürünlerini ağzına sürmüyor sadece kakaolu süt, çok üzülüyorum bu duruma ek gıdaya girerken lor yapardım yoğurt kaymağıyla karıştırıp severek yerdi ve yoğurtsuz hiç yemek yemezdi niye böyle oldu bilmiyorum bıktı galiba ama bu bıkkınlık çok uzun sürdü
Bana kalsa almam da alan birileri illaki çıkıyor ama unutturacağım inşallah çünkü iştahını da çok etkiliyor, sütü pekmezle balla denedim içmiyor bakalım bi şekilde bıraktıracabilirim umarımBiliyorsunuzdur mutlaka ama kırın inadını, gerekirse almayın, gerekirse hiç süt içmesin. Kakao küçük çocuklar için çok zararlı, onun yerine muhallebiler için bile keçiboynuzu unu / tozu öneriliyor. Hem kendinden tatlı bir tadı da var, ayrıca şeker kullanmıyorsun.
Bana kalsa almam da alan birileri illaki çıkıyor ama unutturacağım inşallah çünkü iştahını da çok etkiliyor, sütü pekmezle balla denedim içmiyor bakalım bi şekilde bıraktıracabilirim umarım
Yok kesinlikle zaten hiç süt vermedim öncesinde açıkçası ben de hiç sevmem sütü, portakal suyuna bayılıyor neyseki . Sadece kakaolu sütten vazgeçsin diye o alternatifleri değerlendirdim işe yaramadı zatenSütte olmazsa olmaz değil sandığımız kadar.. fazlası zaten zarar.. taze sıktığınız mandalina, portakal suları bile alternatif olabilir, onları çok içemez zaten.
Evet benim. Oğlum da 93 kg ile doğuma gittim. Eve geldiğimde 79 dum 79 ile başlamıştım zaten. 1. Yaş gününde 66 kg idim. Sonra tiroid sorunum patlak verdi 2. Bebe için Çanlar çaldı. 2. Bebe için uğraşırken 72 oldum. Bu hamileligim 72 ile başladı şimdi 88 im bu kilo ile tamamlamayı hedefliyorum. Şimdi evdeyim düzenli besleniyorum umarım basaririm.
aaa benden biri dahaThat sugar filmini izledim yarım saat sonra gittim yarım kavanoz çokokrem yedim, saklı seçilmişler kitabını okudum hala dikkat edemiyorum yediklerime, bağımlılık yapıyor resmen bu meretler
ben de varımmm.Ben de sağlıklı beslenmek istiyorum ya, paketli gıda çok fazla tüketiyorum göfret çikolata bisküvi cips vs her gün en az 2paketli gıdam oluyor, bir etkinlik mi yapsak yapmak isteyenlerle hep beraber 21gün sağlıklı beslenme gibi
biri kek pasta falan mı dediBen de katılırım, paketli ürün pek tüketmiyorum ama ben de pasta kek börekçiyim :)
Seni oynaka söylicembiri kek pasta falan mı dedi
Çay bende çok içiyorum ya. Suyu da çoğalttım allahtan dengeliyordur sanırım.İş yerinde su yerine çay içerdim hep
şimdi 3. bardak çay ve 500 ml su içtim.
akşama kadar 2 bardak çay hakkım kaldı ve su 1 lt tamamlamak
bugün meyve getirmeyi unutmuşum.
portakal suyunu pipetle içmek gerek. içindeki asit diş minesine çok zararlı.Bugün sağlıklı beslenmek adına taze sıkılmış portakal suyu içtim, gerçi Canan hoca pek önermiyor ama. Bulantılarım olduğu için sağlıklı beslenmekten ziyade beslenemiyorumoğlum yine kakaolu süt içti tükettiği bir iki paketli gıdadan biri
Aaa bunu hiç duymamıştım, dikkat edeyim bundan sonra. Gece yatarken bi şey yeme içme huyu yok benimkinin ama normal sütü ağzına sürmüyorportakal suyunu pipetle içmek gerek. içindeki asit diş minesine çok zararlı.
benim kızım da muzlu süt hastası
gece yatarken de normal süt istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?