Benim aklımda da Şermin Yaşar gibi kısacık kestirmek var ama cesaret edemiyorum. Edemeyeceğim de sanırım:) senin ki de o kadar kısa mı?

Hafta sonundan ben de bişey anlamadım. Çok verimsiz geçti. Ağrım da vardı işler kaldı hep. Bu gün baya toparlamam lazım

Mutfağın yerleşimi konusunda hep kararsızdım
Açık mutfak yaptırmaya karar verdim
aradaki duvarı kıracağız yani
tabi bunlar için erken kararlar ama eşimi ikna ettim

bu şekilde hem çocuklarımla ilgilenip hemde mutfak işlerimi yapabileceğim ileride
tek eksi yönü yatılı misafirde mutfağı kullanmak sıkıntı olabilir.

Hafta sonundan ben de bişey anlamadım. Çok verimsiz geçti. Ağrım da vardı işler kaldı hep. Bu gün baya toparlamam lazım

Canım geçmiş olsun.

benim şu an evim açık mutfak, inanılmaz rahat ettik ya, kızım bi işi olsa hemen mutfak masasında hallediyor, evde eşimle iletişimim kopmadan işlerimi yapıyorum (mesela tv'de dizi izliyosam izlemeye devam ediyorum resmen ama işler gözümde büyümüyor)

kesinlikle tavsiye ederim, yatılı misafir de zaten diken üstünde oluyor yapacak bişi yok, kahvaltı istiyosa uyanacak mecbur

merhaba hanımlar, cumartesi benimde salondaki duvar kağıtları değişti, malum salonda yaşama geçiyoruz eşimin içine sinmiyordu. hiç gönlüm yoktu olmadığı kadar da varmış, süpürgelikler, camlar, yerler derken her yer battı.

hamilelikten sanırım zaten evdeki düzenden bi çöp değişsin istemiyorum, rutini belirledim dışına çıkınca resmen depresyona giriyorum ki öyle de oldu, eşimle bol bol kavga ettim. saçma sapan bi ruh hali içindeyim.

neyse dün biraz toparladım ama 3 gün cam açmak yasakmış vs derken yine de gıcığım.

bu ara iyice hormonlar alt üst benim ya, annem yemeğe çağırıyor ona bile gitmek istemiyorum, evime gelip yemek yapıp yatmak daha rahat geliyor başka bi yerde kıyafetlerle uzanmaktansa. onlar da bana iyilik olsun diye gelin yiyin gidin diyorlar ama yok yani evime gideyim modundayım. ben ha bire ağlayıp duruyorum resmen yaş bekliyor orda bi yerde.

Benim aklımda da Şermin Yaşar gibi kısacık kestirmek var ama cesaret edemiyorum. Edemeyeceğim de sanırım:) senin ki de o kadar kısa mı?

ay o çok kısa yaa, asker saçı gibi.

ben bi victorya beckham modeli kestirmiştim, inanılmaz havalı ve bakımlı duruyodu ama ben mecburen 2 günde bir kuaföre gitmek zorunda kalmıştım. evde fön çekemedim, toplasan toplanmıyor, jölelesen kabarıyo falan derken kısa saça tövbe etmiştim.

şimdi uzadı bayaa, jöleyle hafşf dalgalı iyi oluyor, arada da topuz tokasıyla tepeden kocaman topuz yapıyom idare ediyorum ama sıkılmaya başladım bende.

düzleştirici alsam kesin mahvederim saçlarımı ama şu anda ne boya ne fön bişi yaptırmamama rağmen yine de yıpranmış oluyor o yüzden bari düzleştirici ile yıpranmış olsun :)

önler uzun arkalar kısa modelinin omuzlarda halini yaptırma ihtimalim çok yüksek benim de, hatta uçlar şöyle gri olsa mesela fena olmaz sanki.

İşte tavsiye almak için buraya yazmayı seviyorum :)
mutfakla salon arasına ada yapmayı düşünüyorum
böylece her türlü aktivite yapabiliriz.

Seni çok iyi anlıyorum
dün bizde de tadilat vardı bugünde var
diğer işler birikti.

aynen o kadar kısa kullanıyorum normalde, ilk defa uzun denedim
yüzüme gözüme bulaştırdım, az daha sıkıldıgımda o halime dönerim kesin :)

aynen o kadar kısa kullanıyorum normalde, ilk defa uzun denedim
yüzüme gözüme bulaştırdım, az daha sıkıldıgımda o halime dönerim kesin :)

Aklıma bir anı geldi
Benim babam berber (kuaför değil :)
küçükken hep saçlarımızı babam keserdi
bi gün ablamın saçını baya kısaltmıştı
ertesi gün çarşıya gittik ablamla
yaşlı biri sen kimin oğlusun demişti
ablam ağlaya ağlaya eve gitmişti :)

saçımız hep kısaydı.
annem de uğraşmazdı tarayayım toplayayım gibisinden
şuan kızımın saçını hergün tarayıp topluyor da
keşke banada ilgili davransaydı.

ablamlar asla kısatmaz saçları hep uzundur.
ben yine arada kısaltırım ...

biz de olay tam tersidir, saç kestirilmezdi,
babacıgım uzun saca hastaydı, benım de kızkardesımın de heeepppp çoook uzun saclarımız oldu cocukken,

ama ben tip olarak hep aykırıydım, üniversite yıllarında okulda sacları oyle olan tek kız bendım o kadar düşün :)
neticede ilk ergenlik dönemimde kestirdm babam çok üzülmüştü
ama ben buydum, şimdilerde uzun saclı görünce o bile git yavrum sana uzun sac olmuyor, git esas haline dön diyor :)

Vayy daha merak ettim seni şuan :)

İşte tavsiye almak için buraya yazmayı seviyorum :)
mutfakla salon arasına ada yapmayı düşünüyorum
böylece her türlü aktivite yapabiliriz.

yaa annelere göre pek değil ama bence bize çok uygun. bi de mesela dağınık bırakmamaya çalışıyosun o zaman mutfak tezgahını falan, minimalist yaşama da iyi gidiyor :) dediğim gibi ben çok memnunum ama sevmeyenler de çok tabi. yemek kokusu, mutfağın dağınık yakanılması gibi durumlar ama hiç umrumda değil, çat kapı gelecek misafirim zaten onları göze almış demektir dimi :)

ay travma olmuştur ablana resmen

Zaten ne zaman dağınık olsam mutlaka misafir gelir alıştım artık :)

Selam kızlar
Bende saçımı yazın kısaltmıştım
Şekli bozulunca geçen hafta yine kestirdim
Alışmaya çalışıyorum :)

Bu hafta yemek listem hazır
Alışveriş yapmayacağım yoğurt yumurta haricinde
İşyeri yoğun ve yorucu
Finansal özgürlük istiyorummmm

ay travma olmuştur ablana resmen

Aslında anlamadığım bir çok anı var
sen kalk saatlerce saç kestirmeye ikna et kes
sonra günlerce ağlardı ablam
hayır liseye giden kız saçına bakabilecek sorumlulukta
kısa saç ne alaka

banada saçın güçlenir diye ikna ederlerdi
bu kadar takmazdım saçlar uzunmuş kısaymış.

Sonra saçlarımı ilk boyattığımda annem günlerce konuşmamıştı benle
herkes çok beğenince fikir vermeye başlamıştı mor renk bile yapmıştık :)
anılara gömüldüm bugün

Çalışmayı bende sevmiyorum
özellikle yazın tatilsiz ve uzun mesaili dönem + ek ücretsiz
deli oluyorum düşündükçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…