Çalışmayı bende sevmiyorum
özellikle yazın tatilsiz ve uzun mesaili dönem + ek ücretsiz
deli oluyorum düşündükçe.
Özellikle mesai yaptırıp ek ücret vermemeleri çok saçma ve ülkenin sorunu bence
Zaten niye çalışıyoruz para kazanmak için karşılığını vermeyeceksen çalıştırma arkadaş!!!
Aslında anlamadığım bir çok anı var
sen kalk saatlerce saç kestirmeye ikna et kes
sonra günlerce ağlardı ablam
hayır liseye giden kız saçına bakabilecek sorumlulukta
kısa saç ne alaka
banada saçın güçlenir diye ikna ederlerdi
bu kadar takmazdım saçlar uzunmuş kısaymış.
Sonra saçlarımı ilk boyattığımda annem günlerce konuşmamıştı benle
herkes çok beğenince fikir vermeye başlamıştı mor renk bile yapmıştık :)
anılara gömüldüm bugün
AYNI DURUMDAYIM VE ŞU HAYATTA SEVEREK ÇALIŞAN İNSANLARA İMRENİYORUM ŞİRKETİMİ YAPTIĞIM İŞİ HİÇ SEVMİYORUM. Ama işte maddiyat keşke biraz cesaretim olsada kendi işimi ufakta olsa kurabilsemBende bazen işyerindeki saçma basamak atlamalar, yalakalıklar, adam kayırmalar , sahte ilişkiler yumağına şahit olunca çıkıp gidesim geliyor
Maddi olarak bağımlı olmak istemiyorum
AYNI DURUMDAYIM VE ŞU HAYATTA SEVEREK ÇALIŞAN İNSANLARA İMRENİYORUM ŞİRKETİMİ YAPTIĞIM İŞİ HİÇ SEVMİYORUM. Ama işte maddiyat keşke biraz cesaretim olsada kendi işimi ufakta olsa kurabilsem
Bende bazen işyerindeki saçma basamak atlamalar, yalakalıklar, adam kayırmalar , sahte ilişkiler yumağına şahit olunca çıkıp gidesim geliyor
Maddi olarak bağımlı olmak istemiyorum
Keşke her şey çok daha güzel olsa
Benim yapabildiğim insanlarla arama mesafe koymak
Bana verilen görevleri layıkıyla yapmak
İlerisi içinde birikim yaparak kendimi maddi açıdan güvende hissettiğim zaman gidebilmek
evet bunlar kısa süreli çözümler ama iş yeri benim artık özel hayatımıda etkiliyor önceden çıktığımda herşey biterdi ve neşeli halime geri dönerdim ama zamanla mutsuzluk özel hayatımada yayıldı ve sağlığımı etkileyecek duruma geldi ama hala cesaretim yok maddi özgürlük herşeyin önüne geçiyor ya buda çok canımı sıkıyor değiştirebilecek gücümde yok . Bir söyle bin işit gibi oldu ama yazdığın bana çok yakın geldi ve yaram tuz bastı:)
inşallah hepimiz için açılır..Herkes yaşadığı şartlara göre gardını alıyor tabi ki
İnan sağlık çok önemli
Senin içinde hayırlı güzel kapılar açılır inşallah
Keşke her şey çok daha güzel olsa
Benim yapabildiğim insanlarla arama mesafe koymak
Bana verilen görevleri layıkıyla yapmak
İlerisi içinde birikim yaparak kendimi maddi açıdan güvende hissettiğim zaman gidebilmek
Yaa çok merak ettim o halini şimdi:)aynen o kadar kısa kullanıyorum normalde, ilk defa uzun denedim
yüzüme gözüme bulaştırdım, az daha sıkıldıgımda o halime dönerim kesin :)
Günlerdir akşam evi toplayıp yatıyorum hiç çat kapı gelen olmuyordu dün tembellik ettim bu gün çat kapı misafir gldiAğrıların varsa dinlen tabi ki de yorma kendini
Herkes uyurken çok nadir bir durum bizim evdeBen bazen geceleri izliyorum herkes uyurken.
takıyorum kulaklıkları oh mis...
Açık mutfak hiç bana göre değil. Çalışırken bomba bırakmış gibi oluyor tezgahMutfağın yerleşimi konusunda hep kararsızdım
Açık mutfak yaptırmaya karar verdim
aradaki duvarı kıracağız yani
tabi bunlar için erken kararlar ama eşimi ikna ettim
bu şekilde hem çocuklarımla ilgilenip hemde mutfak işlerimi yapabileceğim ileride
tek eksi yönü yatılı misafirde mutfağı kullanmak sıkıntı olabilir.
Değişiklik iyidir ya ben severim. Hiç bişey değiştiremesem mutfak dolaplarının düzenini değiştiriyorummerhaba hanımlar, cumartesi benimde salondaki duvar kağıtları değişti, malum salonda yaşama geçiyoruz eşimin içine sinmiyordu. hiç gönlüm yoktu olmadığı kadar da varmış, süpürgelikler, camlar, yerler derken her yer battı.
hamilelikten sanırım zaten evdeki düzenden bi çöp değişsin istemiyorum, rutini belirledim dışına çıkınca resmen depresyona giriyorum ki öyle de oldu, eşimle bol bol kavga ettim. saçma sapan bi ruh hali içindeyim.
neyse dün biraz toparladım ama 3 gün cam açmak yasakmış vs derken yine de gıcığım.
bu ara iyice hormonlar alt üst benim ya, annem yemeğe çağırıyor ona bile gitmek istemiyorum, evime gelip yemek yapıp yatmak daha rahat geliyor başka bi yerde kıyafetlerle uzanmaktansa. onlar da bana iyilik olsun diye gelin yiyin gidin diyorlar ama yok yani evime gideyim modundayım. ben ha bire ağlayıp duruyorum resmen yaş bekliyor orda bi yerde.
Ben kapalıyım zaten evde kullanmak için rahat olur diye istiyorum. Ama eşim uzun saç hastası kendi saçları benimkinden uzunay o çok kısa yaa, asker saçı gibi.
ben bi victorya beckham modeli kestirmiştim, inanılmaz havalı ve bakımlı duruyodu ama ben mecburen 2 günde bir kuaföre gitmek zorunda kalmıştım. evde fön çekemedim, toplasan toplanmıyor, jölelesen kabarıyo falan derken kısa saça tövbe etmiştim.
şimdi uzadı bayaa, jöleyle hafşf dalgalı iyi oluyor, arada da topuz tokasıyla tepeden kocaman topuz yapıyom idare ediyorum ama sıkılmaya başladım bende.
düzleştirici alsam kesin mahvederim saçlarımı ama şu anda ne boya ne fön bişi yaptırmamama rağmen yine de yıpranmış oluyor o yüzden bari düzleştirici ile yıpranmış olsun :)
önler uzun arkalar kısa modelinin omuzlarda halini yaptırma ihtimalim çok yüksek benim de, hatta uçlar şöyle gri olsa mesela fena olmaz sanki.
Benim deZaten ne zaman dağınık olsam mutlaka misafir gelir alıştım artık :)
ben eskiyen kıyafetlerimi ev kıyafeti yaparım genelde, dışrda da sefamerve modanisa sayfalarından alışveriş yaptım memnun kaldım, ev giyimi için de bakabilirsin:) bunun dışında trendyoldan alışveriş yapan çok arkadaşım var çok bilindik ama yazayım dedim yine deKızlar evde giymek için bir kaç parça kıyafet almam lazım. Memnun kaldığınız site var mı?
sen ne iş yapıyordun canım özel değilse, o kadar çok yazını okudum ki merak ettim:) belki yazmışsındır ama göremedimAslında bütün çalışma şeklini patron belirliyor.
maaşlar net olsa
kıdem farkları mesailer net olsa
bu yalakalıklar da biter.
o yüzden kurumsal şirketleri seviyorum.
olması gerektiği gibi davranıyorlar.
Çok sağol canım cevabın için. Sefamerveden ben bir kaç kere elbise aldım hoşuma gitmedi geri iade ettim. Modanisadan da hep armine almıştım ev giyime de bakayım. Trendyol çok satıcılı bir yer sanırım hiç girmedim ama bi bakayım. Çok satıcılı siteler beni yoruyor.ben eskiyen kıyafetlerimi ev kıyafeti yaparım genelde, dışrda da sefamerve modanisa sayfalarından alışveriş yaptım memnun kaldım, ev giyimi için de bakabilirsin:) bunun dışında trendyoldan alışveriş yapan çok arkadaşım var çok bilindik ama yazayım dedim yine de
sen ne iş yapıyordun canım özel değilse, o kadar çok yazını okudum ki merak ettim:) belki yazmışsındır ama göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?