Çalışmayı bende sevmiyorum
özellikle yazın tatilsiz ve uzun mesaili dönem + ek ücretsiz
deli oluyorum düşündükçe.

Özellikle mesai yaptırıp ek ücret vermemeleri çok saçma ve ülkenin sorunu bence
Zaten niye çalışıyoruz para kazanmak için karşılığını vermeyeceksen çalıştırma arkadaş!!!

Bende bazen işyerindeki saçma basamak atlamalar, yalakalıklar, adam kayırmalar , sahte ilişkiler yumağına şahit olunca çıkıp gidesim geliyor
Maddi olarak bağımlı olmak istemiyorum

Özellikle mesai yaptırıp ek ücret vermemeleri çok saçma ve ülkenin sorunu bence
Zaten niye çalışıyoruz para kazanmak için karşılığını vermeyeceksen çalıştırma arkadaş!!!

Malesef biri gider biri gelir psikolojisi var patronlarda
tecrübe kazanmışım emek verilmiş umrunda değil.
çok maddi konular da tartıştım ama ben bile pes ettim.
işten çıkacağım günü beklemekten başka çarem yok.

ablan lisede miydi üstelikte

valla kısa saç yakışana bayaa yakışıyor ama benden uzakta olsun

Bende bazen işyerindeki saçma basamak atlamalar, yalakalıklar, adam kayırmalar , sahte ilişkiler yumağına şahit olunca çıkıp gidesim geliyor
AYNI DURUMDAYIM VE ŞU HAYATTA SEVEREK ÇALIŞAN İNSANLARA İMRENİYORUM ŞİRKETİMİ YAPTIĞIM İŞİ HİÇ SEVMİYORUM. Ama işte maddiyat keşke biraz cesaretim olsada kendi işimi ufakta olsa kurabilsem

AYNI DURUMDAYIM VE ŞU HAYATTA SEVEREK ÇALIŞAN İNSANLARA İMRENİYORUM ŞİRKETİMİ YAPTIĞIM İŞİ HİÇ SEVMİYORUM. Ama işte maddiyat keşke biraz cesaretim olsada kendi işimi ufakta olsa kurabilsem

Keşke her şey çok daha güzel olsa
Benim yapabildiğim insanlarla arama mesafe koymak
Bana verilen görevleri layıkıyla yapmak
İlerisi içinde birikim yaparak kendimi maddi açıdan güvende hissettiğim zaman gidebilmek

Sorma ya ne kişiler geldi geçti.
artık takmıyorum
konuştuğum bir kaç kişi var ayak üstü o da
işimi yapıp evime gidiyorum.

evet bunlar kısa süreli çözümler ama iş yeri benim artık özel hayatımıda etkiliyor önceden çıktığımda herşey biterdi ve neşeli halime geri dönerdim ama zamanla mutsuzluk özel hayatımada yayıldı ve sağlığımı etkileyecek duruma geldi ama hala cesaretim yok maddi özgürlük herşeyin önüne geçiyor ya buda çok canımı sıkıyor değiştirebilecek gücümde yok . Bir söyle bin işit gibi oldu ama yazdığın bana çok yakın geldi ve yaram tuz bastı:)

Herkes yaşadığı şartlara göre gardını alıyor tabi ki
İnan sağlık çok önemli
Senin içinde hayırlı güzel kapılar açılır inşallah

Aslında bütün çalışma şeklini patron belirliyor.
maaşlar net olsa
kıdem farkları mesailer net olsa
bu yalakalıklar da biter.
o yüzden kurumsal şirketleri seviyorum.
olması gerektiği gibi davranıyorlar.

Ağrıların varsa dinlen tabi ki de yorma kendini
Günlerdir akşam evi toplayıp yatıyorum hiç çat kapı gelen olmuyordu dün tembellik ettim bu gün çat kapı misafir gldi yardıma geldim bişey hazırlıcam diye uğraşma diye haber vermemiş belki evde olmayacaktım belki planım vardı hiç düşünen yok ya
Ben bazen geceleri izliyorum herkes uyurken.
takıyorum kulaklıkları oh mis...
Herkes uyurken çok nadir bir durum bizim evde . Öyle bir anı yakalarsam uyurum sanırım

Açık mutfak hiç bana göre değil. Çalışırken bomba bırakmış gibi oluyor tezgah
Değişiklik iyidir ya ben severim. Hiç bişey değiştiremesem mutfak dolaplarının düzenini değiştiriyorum
Ben kapalıyım zaten evde kullanmak için rahat olur diye istiyorum. Ama eşim uzun saç hastası kendi saçları benimkinden uzun o uzattıkça benim kısaltasım geliyor

Son düzenleme:
Kızlar evde giymek için bir kaç parça kıyafet almam lazım. Memnun kaldığınız site var mı?
ben eskiyen kıyafetlerimi ev kıyafeti yaparım genelde, dışrda da sefamerve modanisa sayfalarından alışveriş yaptım memnun kaldım, ev giyimi için de bakabilirsin:) bunun dışında trendyoldan alışveriş yapan çok arkadaşım var çok bilindik ama yazayım dedim yine de

benim de küt saç çok hoşuma gidiyor bu aralar, omuzların hemen üstünde biten. kapalı olduğum için toplamak zor olur dye cesaret edemem ama

Aslında bütün çalışma şeklini patron belirliyor.
maaşlar net olsa
kıdem farkları mesailer net olsa
bu yalakalıklar da biter.
o yüzden kurumsal şirketleri seviyorum.
olması gerektiği gibi davranıyorlar.
sen ne iş yapıyordun canım özel değilse, o kadar çok yazını okudum ki merak ettim:) belki yazmışsındır ama göremedim

Çok sağol canım cevabın için. Sefamerveden ben bir kaç kere elbise aldım hoşuma gitmedi geri iade ettim. Modanisadan da hep armine almıştım ev giyime de bakayım. Trendyol çok satıcılı bir yer sanırım hiç girmedim ama bi bakayım. Çok satıcılı siteler beni yoruyor.

sen ne iş yapıyordun canım özel değilse, o kadar çok yazını okudum ki merak ettim:) belki yazmışsındır ama göremedim

Gıda fabrikasında laboratuvardayım ve kalite sistemini yönetiyorum
Ekleri de sayarsak Bes emeklilik sorumluluğu ve şirket tapu güncellemeleri sorumluluğu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…