Çay bende çok içiyorum ya. Suyu da çoğalttım allahtan dengeliyordur sanırım.
Aaa bunu hiç duymamıştım, dikkat edeyim bundan sonra. Gece yatarken bi şey yeme içme huyu yok benimkinin ama normal sütü ağzına sürmüyor
Normalde öyle yiyorum aslında portakal çok aradığım bir meyve değil de soymaya üşeniyorum annem sıkıyor ondan bu bi kaç gün böyle olduPortakalı tümüyle yesen daha iyi değilmi
içerisindeki liflerden faydalanırsın hem.
Normalde öyle yiyorum aslında portakal çok aradığım bir meyve değil de soymaya üşeniyorum annem sıkıyor ondan bu bi kaç gün böyle oldu
ben portakalı sevmiyorumportakal iyidir plesentayı güçlendiriyormuş.
ben portakalı sevmiyorum
mandalinacıyım :))
elma iyidirElma favorim her zaman :)
izlemedim ama gidenler güzel diyorAktiviteler - kişisel zaman
Eşimle geçen ay anlaşma yaptık
ayda en az 1 kez sinema gezi vs yapacağız.
şu çok meşur olan filme gidesim var şampiyona
elma iyidir
ama onun da kabuğuna mum gibi bir katman sürüyorlar
bıçakla hafif hafif soyar gibi yapın bembeyaz çıkıyor
o yüzden soyup da yemek lazım mecburen
hatta bilmeyenler için videosunu da ekleyeyim:
izlemedim ama gidenler güzel diyor
Çok güzel film gerçek bir hikaye olması ayrıca güzel, benimde eşim atlara hayrandır bol peçete alın yanınıza çıkışında tüm salon ağlıyordu.Aktiviteler - kişisel zaman
Eşimle geçen ay anlaşma yaptık
ayda en az 1 kez sinema gezi vs yapacağız.
şu çok meşur olan filme gidesim var şampiyona
Çok güzel film gerçek bir hikaye olması ayrıca güzel, benimde eşim atlara hayrandır bol peçete alın yanınıza çıkışında tüm salon ağlıyordu.
Bakım
Makyaj az da olsa yapıyorum.
Gün aşırı banyomu yapıyorum.
Yüzümü süper temizleyecek ürün bulamadım hala.
maske denemek istiyorum aklımda.
saçlarım genelde toplu şöyle kısacık kestiresim geliyor bazen ama pişman olurum sonra biliyorum.
Birde uyumlu giyinmeye çalışıyorum gerçi şuan üstümde kırmızı kareli gömlek ve gri kazak var makyajım gri far kırmızı ruj. :)
günaydınnnnn
saçlarımı çok çok uzun yıllaaarr kısacık kullandım, ilk defa bu sene uzattım, uzattım dediysem de küt gibi yani
ama kısa saçı tek gecerim, innaılmaz rahat, inanılmazz bakımlı görünür hep, şuan ben de topluyorum sadece, maşa falan yapamıyorum elim de yatkın değil, eşim hadi git eski haline dön gel deyip arada gaza getiriyor ama bir süre daha bu şekilde devam ederim, ama sonuç yine en kısasından kısa saç, favorimdir tek geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?