Kızlar evde giymek için bir kaç parça kıyafet almam lazım. Memnun kaldığınız site var mı?

Tunik tayt giymeyi seviyorum
eşortman altıyla swet kombinliyorum.
pijamaları değiştirmem gerek benimde bu kış idare etsin
lcw defacto koton h&m takılıyorum ben çok pahalı almam.
2 takım relax mode marka kıyafetim var çok kaliteli ve güzeller 5 yıl önce almıştım.

Ben yine şanslıyım
Günde tek tip un üretiliyor birde 2 yan ürün oluyor.
birçok detaya bakıyorum yinede :)

Günaydınlar
bugün son temizlik işlerini yapıp ufaktan detaylara başlıyacağım
evden gidecek eşyalar var
satsam acaba uğraşabilirmiyim
kargo vs işlerle.

Günaydınlar
bugün son temizlik işlerini yapıp ufaktan detaylara başlıyacağım
evden gidecek eşyalar var
satsam acaba uğraşabilirmiyim
kargo vs işlerle.
Ne gibi eşyalar ki. Uğraşmaya değerse sat. Benim de satmayı düşündüğüm eşyalar var ama nereden satacağım bilemedim.

Ne gibi eşyalar ki. Uğraşmaya değerse sat. Benim de satmayı düşündüğüm eşyalar var ama nereden satacağım bilemedim.

1 yaş 2 yaş kıyafetleri
genelde bağışlıyordum ama şey duydum genelde ihtiyacım var deyip alıp satanlar oluyormuş
güvenemiyorum da artık ki birisi bende baya şüphe uyandırdı.
yakın çevremde öyle ihtiyaç sahibi yok
anneme sorayım da olmadı int satmayı denerim.

Olabilir canım ama sen kalbini bozma yine de senin niyetin önemli. Hayır kurumlarına da verebilirsin satılmazsa.
Benimkiler kıyafet değil. Saklama kabı, doğrayıcı falan. Çok aşırı aldım zamanında şimdi gözüme batıyorlar. :)

benim cevremde büyüdüğüm mahallede hep yoksullar var
benim muhakkak vereceğim insanlar oluyor, oyuncak kıyafet, kendı kıyafetlerimden bile,
çok içim rahat şekilde yerine ulaştığını biliyorum, bunu kullanan insanların gece nasıl uyuyabıldıklerıne inanamıyorum,
allah cidden zor durumda olanların yardımcısı olsun

Annemle konuştum bir akrabamızın kızı olmuş küçükmüş ama büyüdükçe giydirir dedi.

Günaydın kızlar
Yeni yıla girmeden giymeyeceğim son kıyafetleri de evden çıkarsam süper olacak

Günaydınlar
akşam misafir gelecek
ortalığı toplayıp temizleyip 1 saatte bitirmem gerek

Günaydınlar
akşam misafir gelecek
ortalığı toplayıp temizleyip 1 saatte bitirmem gerek

öyle motive olursan mis gibi halledersin merak etme, benim de 2 gündür çamaşırlıkta toplanıp katlanacak çamaşırım bekliyor, bi süre oradan mı kullansam acaba, öyle üşeniyorum ki. kızım ateşli bi de onunla uğraşınca evi işi kaldı bi kenarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…