- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.358
- 333
Gıda fabrikasında laboratuvardayım ve kalite sistemini yönetiyorum
Ekleri de sayarsak Bes emeklilik sorumluluğu ve şirket tapu güncellemeleri sorumluluğu bende.
Kızlar evde giymek için bir kaç parça kıyafet almam lazım. Memnun kaldığınız site var mı?
denetlemelere de mi sen bakıyorsun ?
Evet :)
wuhuuuuu :)
hem havalı, hem stresli bir iş, ama detaylı, bulundugum firmanın kalite sorumlusu kuzenim oldugundan az çok biliyorum,
her denetleme vakti acaip koşturur, her bir yana ayrı ayrı zaman ayırır, kolaylıklar :)
Ben seni ilaç firmasında laborant sanıyordum neden acaba :)Ben yine şanslıyım
Günde tek tip un üretiliyor birde 2 yan ürün oluyor.
birçok detaya bakıyorum yinede :)
Ne gibi eşyalar ki. Uğraşmaya değerse sat. Benim de satmayı düşündüğüm eşyalar var ama nereden satacağım bilemedim.Günaydınlar
bugün son temizlik işlerini yapıp ufaktan detaylara başlıyacağım
evden gidecek eşyalar var
satsam acaba uğraşabilirmiyim
kargo vs işlerle.
Ben seni ilaç firmasında laborant sanıyordum neden acaba :)
Ne gibi eşyalar ki. Uğraşmaya değerse sat. Benim de satmayı düşündüğüm eşyalar var ama nereden satacağım bilemedim.
Olabilir canım ama sen kalbini bozma yine de senin niyetin önemli. Hayır kurumlarına da verebilirsin satılmazsa.1 yaş 2 yaş kıyafetleri
genelde bağışlıyordum ama şey duydum genelde ihtiyacım var deyip alıp satanlar oluyormuş
güvenemiyorum da artık ki birisi bende baya şüphe uyandırdı.
yakın çevremde öyle ihtiyaç sahibi yok
anneme sorayım da olmadı int satmayı denerim.
Bilmiyorum ki aklımda öyle kalmış. :) olur inşallah rabbim gönlüne göre versin. Bazen hiç ummadığın yerden bişey çıkıyorAaaa neden ki
ilaç firması olsaydı iyi maaşım olurdu :)
Olabilir canım ama sen kalbini bozma yine de senin niyetin önemli. Hayır kurumlarına da verebilirsin satılmazsa.
Benimkiler kıyafet değil. Saklama kabı, doğrayıcı falan. Çok aşırı aldım zamanında şimdi gözüme batıyorlar. :)
Ya sorma bendeki bu tatlı iştahı nasıl gidecekSeni oynaka söylicem
Günaydın kızlar
Yeni yıla girmeden giymeyeceğim son kıyafetleri de evden çıkarsam süper olacak
Günaydınlar
akşam misafir gelecek
ortalığı toplayıp temizleyip 1 saatte bitirmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?