detaylara baktıkça birşeyler çıkıyor
ekmek olabilir zira onuda koyacak yer bulamıyorum

Olabilir sanırım ekmekti evet. Yalnız bu fotolar yaklaşık 1,5 yıl öncesinin, şu an bir çok şeyi artık tezgahta bırakmadığımı farkettim. Özellikle taşınma döneminde bir çok şeyden arındırdım kendimi. Ne iyi yapmışım ya.

Bizim petek yok olsa petek daha iyi aslında akşamdan yatmadan falan koy

nutella mı acaba nutella kavanozuna benzettim ya da canım çekti

Kız sen nasıl bişisin valla önde de Nutella kavanozu duruyomuş, canın istediyse azıcık ye madem, yaktın glikozları maşallah sana.

Kız sen nasıl bişisin valla önde de Nutella kavanozu duruyomuş, canın istediyse azıcık ye madem, yaktın glikozları maşallah sana.
Nutellayı nerde olsa tanırım. Cuma takımlarında adım çıkmıştı benim. Alerji olmuştum doktor spraktin yazmıştı. Nasıl iştahımı açtıysa bir gecede 900 gr lık kavanozu yemiştim

Nutellamı o karnım ağrıdı ya

Dur miacım evime gidip açık mutfak halimizin de bi resmini çekip atayım sana, bu halini çok daha fazla sevdik biz. Şimdi mutfağım siyah / beyaz. Konuyu da iyice dağıttık bugün bi sarı bez ne hale getirdi bizi.

sadelik her zaman güzeldir.

Arada gülmeye de ihtiyacımız var
Her zaman tek konu sıkabilir bir süre sonra tekrara binebilir takılma içinden geldiği gibi ol :)
yeni mutfağı bekliyorum bu kez detaylara iyi bak

Hiçbir bilgim yok bu konuda. İnşallah yaymıyordur.

Kızlar mutfağa girdim. Misafir gelecek yemek işine girdik eşimle. Birden aklıma tezgahın resmini çekeceğim geldi :) çektim ama yükleyemiyorum şaka gibi.

Kızlar mutfağa girdim. Misafir gelecek yemek işine girdik eşimle. Birden aklıma tezgahın resmini çekeceğim geldi :) çektim ama yükleyemiyorum şaka gibi.
Fotoğrafın boyutu büyüktür ben kesip yüklüyorum tabi telden bende yapamıyorum

Ekran görüntüsü ya da wp dan kendi kendine göndererek küçültebilirsin boyutunu, benim mutfak şu an bomba atılmış modda, toplayım da atıcam bende.

Benimki de indüksiyonlu :) bana tam bir şok oldu, bütün eski tencerelerimi gönderdim mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…