detaylara baktıkça birşeyler çıkıyor
ekmek olabilir zira onuda koyacak yer bulamıyorum
Bizim petek yok olsa petek daha iyi aslında akşamdan yatmadan falan koy
nutella mı acabanutella kavanozuna benzettim ya da canım çekti
Nutellayı nerde olsa tanırımKız sen nasıl bişisin valla önde de Nutella kavanozu duruyomuş, canın istediyse azıcık ye madem, yaktın glikozları maşallah sana.
Nutellayı nerde olsa tanırım. Cuma takımlarında adım çıkmıştı benim. Alerji olmuştum doktor spraktin yazmıştı. Nasıl iştahımı açtıysa bir gecede 900 gr lık kavanozu yemiştim
Nutellayı nerde olsa tanırım. Cuma takımlarında adım çıkmıştı benim. Alerji olmuştum doktor spraktin yazmıştı. Nasıl iştahımı açtıysa bir gecede 900 gr lık kavanozu yemiştim
Nutellamı okarnım ağrıdı ya
Çok sık görünüyorEkledim fotoğrafları:)
Olabilir sanırım ekmekti evet. Yalnız bu fotolar yaklaşık 1,5 yıl öncesinin, şu an bir çok şeyi artık tezgahta bırakmadığımı farkettim. Özellikle taşınma döneminde bir çok şeyden arındırdım kendimi. Ne iyi yapmışım ya.
Dur miacım evime gidip açık mutfak halimizin de bi resmini çekip atayım sana, bu halini çok daha fazla sevdik biz. Şimdi mutfağım siyah / beyaz. Konuyu da iyice dağıttık bugün bi sarı bez ne hale getirdi bizi.
Ben ben değildim ama
Hiçbir bilgim yok bu konuda. İnşallah yaymıyordur.çok güzel... :) ismiyle müsemma, yiğit bir delikanlı olsun inşallah canım
ben de ahşap çok seviyorum ya... mermerle belki kombin olabilir. düşünmek lazım:)
granit radyasyon yayabiliyor diye bir makale okumuştum. o yüzden biraz tereddütlüyüm o konuda... sizin bilginiz var mı?
mutfağın ferahlığı, tuğla duvarlar çok güzel:) bayılırım taş-tuğla duvarlara...
Arada gülmeye de ihtiyacımız var
Her zaman tek konu sıkabilir bir süre sonra tekrara binebilir takılma içinden geldiği gibi ol :)
yeni mutfağı bekliyorum bu kez detaylara iyi bak
Ben ben değildim amao hafta eksi bilmem kaç yüzde ile gelmiştim
Fotoğrafın boyutu büyüktür ben kesip yüklüyorum tabi telden bende yapamıyorumKızlar mutfağa girdim. Misafir gelecek yemek işine girdik eşimle. Birden aklıma tezgahın resmini çekeceğim geldi :) çektim ama yükleyemiyorum şaka gibi.
Kızlar mutfağa girdim. Misafir gelecek yemek işine girdik eşimle. Birden aklıma tezgahın resmini çekeceğim geldi :) çektim ama yükleyemiyorum şaka gibi.
Benimki de indüksiyonlu :) bana tam bir şok oldu, bütün eski tencerelerimi gönderdim mecburen.Evi alırken ocak, davlumbaz, fırın ve bulaşık makinesi mutfağa dahildi. Ben memnunum kolay temizleniyor ancak aynı anda birkaç yemeği pişirmek zor, dokunmatik olduğu için altını kısmak uğraştırıyor. Bir de altı magnet tutmayan hiç bir tava, tencere ocakta çalışmıyor. Mutfağa birşey alacağım zaman elimde mıknatıs ile dolaşıyorum dükkanları
Teşekkür ederimÇok sık görünüyor
Bütün tencerelerin altına denedim mıknatısı hepsine oluyor elecda :))tefallere de oldu. Bir gün evim olursa gönül rahatlığıyla alabilirimTeşekkür ederim
Sıfır zayiat ile geçiş yapabilirsin ocağaBütün tencerelerin altına denedim mıknatısı hepsine oluyor elecda :))tefallere de oldu. Bir gün evim olursa gönül rahatlığıyla alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?