Hadii’mi oynarken son işlerimi de halledip Yeni oturdum koltuğa, sonunda 3 gündür katlanmayı bekleyen çamaşırlar yerine yerleşti, her odada 5 dk gezildi. Sırf sizin için mutfak resmi çekildi. Yüklerim sabaha görürsünüz artık, buralar sabahları çok aktif :) sarı bezi sakladım, dolaplarım valla yerleşikli.

Vayyy ne kadar güzel güle güle kullan canım... ay ben kirlenecek diye yemek yapmaya da kıyamam böyle mutfağım olsa

Valla pek dağılmıyor, kullanışlı bi mutfak. Öyle kir leke muhabbeti olmuyor, tavsiye ederim kesinlikle, çok çok iyisi senin olsun inşallah canım, allahım gönlüne göre versin.

Yok canım görmedim. Ketıla takıldı gözüm hem de fişi takılı. karamelli_turta ketılın fişini takılı bırakma derdi hep o aklıma geldi

AA öyle mi? Çok sık kullanıyorum o yüzden hep takılı elimin altında. Bişi olmadı çok şükür 5,5 senedir, sıkıntılı bi durum muymuş?

Ay yarın okullar tatil edildi bizim burda, hamile ve engelli personele de idari izin evde keyif yapalım inşallah kızımla

Çok elektrik çekiyormuş canım takılıyken.
Aa hiç bilmiyordum, dur çıkarayım da bi bakayım bu ay elektrik faturası ne olacak :)

Çok mu kar yağdı. Dün de bizim burda tatildi çocuklar baya kar oynadı

Dün gece başladı, gündüz yollar biraz erimişti ama bugün akşama doğru yine bastırdı, buzlanma olasılığı nedeniyle tatil etmişler iyi oldu valla.

Günaydınlar
Dün mutfağımı temiz bıraktım
1 mak çamaşır serdim.
bugün öğlen izin almayı düşünüyorum

Bu tezgahlara göre benim tezgâhım çok dolu,
Sabahları tost yaptığım için tost makinası var,
Meyveleri yıkayıp koyuyorum el altında olsun belki yemek isteyen olur diye,
Bulaşık sepeti,
Ocağın yanında salça kabı,
Vazgecilmezim kahvem,
Tuzluk,
Bulaşık sıvısı, sünger, tel
E tabi ki sarı bezzz.
Yazarken yorulduuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…