Vayyy ne kadar güzel güle güle kullan canım... ay ben kirlenecek diye yemek yapmaya da kıyamam böyle mutfağım olsa
Yok canım görmedim. Ketıla takıldı gözüm hem de fişi takılı.Anka Nutella kavanozunu buldun mu?
Vayyy ne kadar güzel güle güle kullan canım... ay ben kirlenecek diye yemek yapmaya da kıyamam böyle mutfağım olsa
Yok canım görmedim. Ketıla takıldı gözüm hem de fişi takılı.karamelli_turta ketılın fişini takılı bırakma derdi hep o aklıma geldi
Çok elektrik çekiyormuş canım takılıyken.AA öyle mi? Çok sık kullanıyorum o yüzden hep takılı elimin altında. Bişi olmadı çok şükür 5,5 senedir, sıkıntılı bi durum muymuş?
Aminn hepimizin inşallah canımValla pek dağılmıyor, kullanışlı bi mutfak. Öyle kir leke muhabbeti olmuyor, tavsiye ederim kesinlikle, çok çok iyisi senin olsun inşallah canım, allahım gönlüne göre versin.
Çok mu kar yağdı. Dün de bizim burda tatildi çocuklar baya kar oynadıAy yarın okullar tatil edildi bizim burda, hamile ve engelli personele de idari izinevde keyif yapalım inşallah kızımla
Aa hiç bilmiyordum, dur çıkarayım da bi bakayım bu ay elektrik faturası ne olacak :)Çok elektrik çekiyormuş canım takılıyken.
Çok mu kar yağdı. Dün de bizim burda tatildi çocuklar baya kar oynadı
Bulaşık makinemin kapağını değiştirmedik hala, bi de mutfak penceremize cam balkon storu yaptırmıştım o gelmedi, onları görmeyin
Bulaşık makinemin kapağını değiştirmedik hala, bi de mutfak penceremize cam balkon storu yaptırmıştım o gelmedi, onları görmeyin
Günaydın kızlar
Bende pazartesi izin aldım
4 gün çok iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?