Bu tezgahlara göre benim tezgâhım çok dolu,
Sabahları tost yaptığım için tost makinası var,
Meyveleri yıkayıp koyuyorum el altında olsun belki yemek isteyen olur diye,
Bulaşık sepeti,
Ocağın yanında salça kabı,
Vazgecilmezim kahvem,
Tuzluk,
Bulaşık sıvısı, sünger, tel
E tabi ki sarı bezzz.
Yazarken yorulduuum
Ben günde 6-7 kere ketıl kullanıyorum ama mutfak topluysa hemen dolaba kaldırıyorum. Mutfak dağınıksa o da duruyorDediklerine katılıyorum
meyve,ekmek bulaşıklık baharatlar olsun hep ortalıkta benimde
kullanıp kaldırsam günde 3-4 kez lazım olan şeyler.
mutfağı sade olanlardan fikir almak lazım.
Ben yüzeylerin boş olmasını faydalı buluyorum. Depolama alanı olarak değil de çalışma alanı olarak görüyorum.Bu tezgahlara göre benim tezgâhım çok dolu,
Bulaşık sepeti,
Vazgecilmezim kahvem,
Tuzluk,
E tabi ki sarı bezzz.
Yazarken yorulduuum
Bir önceki mutfağa göre çok sade olmuşsun.
ferah ve şık
güle güle kullan
Gözüm sarı bezi aradı
Bu tezgahlara göre benim tezgâhım çok dolu,
Bulaşık sepeti,
Vazgecilmezim kahvem,
Tuzluk,
E tabi ki sarı bezzz.
Yazarken yorulduuum
Bir de mutfağın ortasında derin dondurucu var benim.
Halısını masasını değiştiresim var 10 yıl oldular ama kiracı olunca erteliyoruz sürekli.
Birde benim mutfağım eski olduğundan depolama alanım az
açık raflarım var
orada seker çay kavanozum
tost mak yumurta mak duruyor
diğer açık raflarda baharatlar ve bardaklar var
yağlık ocak yanında aslında dolapta duruyordu kızım kapakları açmaya başlayınca tezgaha almıştım.
Mutfak tasarlarken bunlarıda düşünmek gerekiyor
soğan patatesi koyacak yerde lazım.
Aynen. Bir de kendi evim olurda sıfırdan tertemiz alırım diyorum ama kendi evimizin olması da zor daha kenarda birikmiş yok hiç. 4 çocukla zor birikir artık.Kiradayken eşyalar çok zarar görüyor.
2 kez ev değiştirdik 3. kendi evimize geçtik ama yinede çok zordu
tül halı uymuyor eksik geliyor.
mobilyalar da öyle.
Aynen. Bir de kendi evim olurda sıfırdan tertemiz alırım diyorum ama kendi evimizin olması da zor daha kenarda birikmiş yok hiç. 4 çocukla zor birikir artık.
İnşallah bakalım.Hayat bu nasipte varsa oluyor inan ki
Dolap iyidir candır :)Ya kızım küçükken benim de herşeyim üstlere kalktığından darmadumandım, o da ayrı bi etmen mesela. Dolabın çok olması da hem avantaj hem dezavantaj. Dolap çok olunca bu sefer aldığını koyuyorsun sonra içinden çıkamıyorsun. Ama yine de dolap süper bişi.
Aynen. Bir de kendi evim olurda sıfırdan tertemiz alırım diyorum ama kendi evimizin olması da zor daha kenarda birikmiş yok hiç. 4 çocukla zor birikir artık.
Ptt de belli bir süre bekletiliyor diye biliyorum, sordun muKızlar size bişey soracağım
İnternetten kitap almıştım. PTT kargo ile göndermişler. Adreste daire numarasını yazmayı unutmuşum. Şimdi adres yetersiz teslim edilemedi diye not düşmüşler. Bu adresi nasıl düzeltebilirim kitelefona cevap veren yok.
Soramadım telefona cevap veren yok maalesef.Ptt de belli bir süre bekletiliyor diye biliyorum, sordun mu
Çok şanslısın benim tefallere olmadı diğerlerine de olmadı gerçiBütün tencerelerin altına denedim mıknatısı hepsine oluyor elecda :))tefallere de oldu. Bir gün evim olursa gönül rahatlığıyla alabilirim
Offf tamamen tersiyimBen yüzeylerin boş olmasını faydalı buluyorum. Depolama alanı olarak değil de çalışma alanı olarak görüyorum.
Tost makinem alt dolapta duruyor. Alıp ekmek ısıtıyor veya tost yapıyorum, işim bitince yerine kaldırıyorum. Çıkarıp kaldırmak 5-10 sn anca vakit alıyordur. Ama tezgahın üzerinde kaldığında hem yer kaplıyor hem de ister istemez su ve yağ sıçrıyor üzerine.
Elde bulaşık genelde yıkamıyorum. Yıkadığımda tezgaha temiz bir mutfak havlusu seriyorum, sonra kurulayıp yerine kaldırıyorum.
Kahve makinesi de tost makinesinin olduğu dolapta. Çay, kahve ise üst dolapta. Kahvemi pişirip eşyaları dolaplara kaldırmam da çok kısa sürüyor.
Sık kullandığınız eşyaları alt raflara, nadir kullandığınız eşyaları ise ulaşılması daha zor raflara yerleştirerek tezgahı boş olarak kullanmayı bir denemenizi tavsiye ederim.
Soramadım telefona cevap veren yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?