Kötü olmuş gerçekten hiç birinin olmaması.Çok şanslısın benim tefallere olmadı diğerlerine de olmadı gerçi
Temizlik zor gelmiyorsa ne güzel. Ben üşengeçliğimden kaldırıyorum:)Offf tamamen tersiyimburdaki mutfakları görünce gözlerime inanamadım zaten ben tezgahta göremezsem kahve makinemi falan kafayı yerim o kadar. Her mutfağa girdiğimde tezgah üzerinde mutlaka görmek istediklerim var
Şube telefona cevap vermiyor. Bakalım inşallah gelir. Ben aramaya devam edeyim. Ya sadece daire adresi yok. Apartmana gel ara dimi telefonum yazıyor sonuçta.Bugün yine ara şube de bekler bir süre
İnt hareket dökümü oluyor ya ordan bakabilirsin nerde olduğunu
Bende çamaşır katlama etraf toplama süpürme toz almaGünaydınlar
Dün söz yaptık
sade ve güzel geçen bir törendi.
Eve gelince dağıttığım yerleri topladım.
bugünde çamaşır yıkama katlama dışında çok işim yok.
Evde kullanmadığım eşyaların fişini çeliyorum sayenizdeAnka doğru hatırlıyorsun:))
Kettle kullanımını bu ay azalttım, geçen ay elektrik faturası çok gelince.
Nasıl gidiyor çocuklarla hayat?
Tupper devam mı
Süper gitmesine çok sevindimEvde kullanmadığım eşyaların fişini çeliyorum sayenizde
Süper gidiyor çocuklarla tavsiye ederim çok zevkli
Tupper almamak için direniyorum.Birikim yapıyorum eylülden bu yana 1400 biriktirdim Mia- yla 10.000 hedefimiz var. Ondan sonra alırım isteklerimi
2012 den beri deniyorum birikimi bu sene başladım çok şükürSüper gitmesine çok sevindimama iki çocukla anca basedebiliyorum rabbim olanlara uzun ömürler versin..
Birikime başlayabildin mi gerçekten inanamıyorum
Hedefler harika
Kötü olmuş gerçekten hiç birinin olmaması.
Temizlik zor gelmiyorsa ne güzel. Ben üşengeçliğimden kaldırıyorum:)
Şube telefona cevap vermiyor. Bakalım inşallah gelir. Ben aramaya devam edeyim. Ya sadece daire adresi yok. Apartmana gel ara dimi telefonum yazıyor sonuçta.
Evde kullanmadığım eşyaların fişini çeliyorum sayenizde
Süper gidiyor çocuklarla tavsiye ederim çok zevkli
Tupper almamak için direniyorum.Birikim yapıyorum eylülden bu yana 1400 biriktirdim Mia- yla 10.000 hedefimiz var. Ondan sonra alırım isteklerimi
Araba daha iyi zatensorma ya ben o birikimden eşime verdim
yoksa arabamı satıcaktı
birikim yerine araba sahibi oldum :)
şimdide borçlara odaklandım.
borçlar bitsin birikime devam.
Bi de geri göndermişlerAramaları lazımdı.
Bi de geri göndermişler
Aynen canım. Diğer taraf kargo ücreti ödüyor bir de. 2019 a giriyoruz bi telefona bakıyor iş. Adres yetersiz olunca hemen geri gidiyormuşBöyle şeyler sinir bozucu oluyor malesef
yinede hevesini kaybetme yine sipariş et
Kızlar bebeğin ağzında pamukçuk olmuş. Öncekilerde hiç olmamıştıvar mı bilgisi olan.
Eskile azıcık toz şeker koyarlarmış o götürürmüş bi dene istersen geçmiş olsunKızlar bebeğin ağzında pamukçuk olmuş. Öncekilerde hiç olmamıştıvar mı bilgisi olan.
Evet nette okudum yaptım ama ilerilere yetişemedim. Yetiştiğim yerleri silmenin ona faydası olur mu acabaYiğenime tülbentle karbonatlı suyla silmiştik geçmişti
Sağol canım. Şeker son çare belki denerim.Eskile azıcık toz şeker koyarlarmış o götürürmüş bi dene istersen geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?