bende dün akşam astım 3 makine, inşallah bu sefer 3 gün bekletmem çamaşır askısında.
Yok canım öyle beklentilerim yok zatenÇamaşır sepetini boş görmek hayal zaten :)
Telin 2 katlı mı canım. Benim tel 1 makine almıyor sıkışık sıkışık seriyorum. Gömlerkleri askıyla seriyorum yer kaplamasın diye. 2 tel var bende :) eşime dedim kurutma alamıyoruz 1 tel daha alalım3 mak çamaşır birden kurutmak iyimiş aslında
benim çamaşır teli 2 mak sığıyor.
bazen nevresimleri sandalye üzerine seriyorum.
Telin 2 katlı mı canım. Benim tel 1 makine almıyor sıkışık sıkışık seriyorum. Gömlerkleri askıyla seriyorum yer kaplamasın diye. 2 tel var bende :) eşime dedim kurutma alamıyoruz 1 tel daha alalım
Aynen benim de girişte. Akşam serince sabaha kuruyor. Dün pazar diye gündüz de serdim.Açılınca baya büyük oluyor
2 katlı değil
soğuk odaya koydum bende kurumadı çamaşırlar
girişte duruyor.
görüntü hoş değil ama idare ediyorum.
3 mak çamaşır birden kurutmak iyimiş aslında
benim çamaşır teli 2 mak sığıyor.
bazen nevresimleri sandalye üzerine seriyorum.
Telin 2 katlı mı canım. Benim tel 1 makine almıyor sıkışık sıkışık seriyorum. Gömlerkleri askıyla seriyorum yer kaplamasın diye. 2 tel var bende :) eşime dedim kurutma alamıyoruz 1 tel daha alalım
İşi biterse balkonda duruyor benimki...valla kapıların üzerine falan kotları nevresimleri seriyorum, ağır olduklarından çamaşır telini kırıyorlar sonra. bi de çoğu kızımın kıyafeti olunca tele iki taytı sığıyor mesela. idare etmeye çalışıyorum napim yoksa her gün her gün çamaşırla uğraşmak zorunda kalıyorum.
valla işi bitince kaldıracak yer bulsam bende alırım, rahat rahat kırıştırmadan asar mis gibi katlar kaldırırım.
valla kapıların üzerine falan kotları nevresimleri seriyorum, ağır olduklarından çamaşır telini kırıyorlar sonra. bi de çoğu kızımın kıyafeti olunca tele iki taytı sığıyor mesela. idare etmeye çalışıyorum napim yoksa her gün her gün çamaşırla uğraşmak zorunda kalıyorum.
İşi biterse balkonda duruyor benimki...
wendy sen kurutmayı neden kullanmıyordun.
bende sandalye ye asıyorum bazen
nemli kaldıysa koltuklara seriyorum gece
bugünde yıkarsam çamaşır 1 hafta birikmesini beklerim sonra
Anladım canım. Şu çamaşır kurutma konusundan sonra kurutma aşkım depreşiyorbi tane balkonum var onun da camı yere kadar mutfağın içinde resmen. depolama alanı olarak kullanamıyorum ki
ya renklileri/kazakları çektirirsem diye kullanmıyorum, bi de çoook uzun sürüyor 4-5 saat falan. onun yerine yıkayıp asmak daha kolayıma gidiyor.
valla bende haftada bir yıkıyorum yoksa ayırdığım renklere göre makine dolmamış oluyor, yazık ona da. haftada bir olunca 1 makine siyahlar, 1 makine kotlar, 1 makine renkli/kazak, 1 de beyaz oluyo tamam.
Aynen canım. Ekonomi yönünden zor bir yıldı. İnşallah 2019 rahat geçer. Zam yapmayanların çoğu da gramaj/adet düşürmüş. Benim kızın bezinden 16 tane çıkıyor artık 1 hafta gitmiyor 1 paket bez:) burda bir grup stok yaptı aslında onlara fikir sormak lazımGeçen bir video izledim.
Market ürünlerine %100 zam gelmiş 1 yılda
Özellikle yağ deterjan gibi ürünler.
bazı ürünleri indirimdeyken alıp stoklamak mı lazım bilemiyorum.
Aynen canım. Ekonomi yönünden zor bir yıldı. İnşallah 2019 rahat geçer. Zam yapmayanların çoğu da gramaj/adet düşürmüş. Benim kızın bezinden 16 tane çıkıyor artık 1 hafta gitmiyor 1 paket bez:) burda bir grup stok yaptı aslında onlara fikir sormak lazım
merhaba,
cok hos bir konuymus bu. ben de normalde minimalist yasadigimi dusunuyorum. genel olarak daginiklik, fazla esya, kalabalik ev sevmem ama bir de bebek olunca minimalizmin onemini iyice anladim. burayi bastan okumak gerek, fikir edinmek icin. bundan sonra takip edecegim.
yakin zamanda kilo vermeye basladim, istedigim kiloya inince dolabimi temizleyip, eskilerden kurtulmak ve gunluk giyime yonelik yeni bir gardrop olusturmak istiyorum.
Anneleri ikna etmek genelde zordur :)Annem geçen gün evde eline değmedik bişi bırakmadın, her şeyi verdin diye bir iltifat :) aldım, dedim artık minimalist yaşıyorum, kullanmadığım hiç bir şeyin evimde işi yok, Sana da tavsiye ederim, son 3 ayda hiç kullanmadığın şeyleri yavaştan yol vermeye başla bence dedim kafasına yattı gibi :) kendimden sonra çevremi de minimalist yapçam :)
Anneleri ikna etmek genelde zordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?