Evet nette okudum yaptım ama ilerilere yetişemedim. Yetiştiğim yerleri silmenin ona faydası olur mu acaba
Maalesef doktoru numarası yokCanım geçmiş olsun, karbonat en bilindik tedavi yöntemlerinden ama geçirmeyedebiliyor. Bazı doktorlar önermiyor o yüzden, eğer çocuk doktorunun numarası falan varsa bi sor istersen geçmezse. Antimikotik bi damla var onunla çok çabuk geçiyor. Bi de gögsünü de silmeyi unutma, ordan bebişe geçip tekrarlamasın.
Evet nette okudum yaptım ama ilerilere yetişemedim. Yetiştiğim yerleri silmenin ona faydası olur mu acaba
Benim göğüslerim hiç yara olmadı hiç krem kullanmadım. Geçmezse bakayım çok sağol canım.Ben lanolin kullanmıştım
Onun pamulçuk engelleyici doğal yapısı varmış
Bitmezse araştır istersen
Birde sürekli tekrarlayan birşey değil diye biliyorum
Geçer inş
Ben hiç denemedim ama öyle derler, karbonat çok daha sağlıklı bir yöntem bence deŞekerli gıdalardan özellikle uzak durun yazıyor. Şeker mantarın çoğalmasına sebep oluyormuş. Karbonatın faydası olur inşallah.
Günaydın kızlar. Pamukçuk değilmiş benim bebişin ağzındakiler :) yanlış alarmsüt kalıntısıymış
4. çocuk ben hala paniklememeyi öğrenemedimÇok sevindim
Günaydın kızlar. Pamukçuk değilmiş benim bebişin ağzındakiler :) yanlış alarmsüt kalıntısıymış
Ana yüreği işte :)4. çocuk ben hala paniklememeyi öğrenemedim
Oh ya içim rahatladı :)Günaydın kızlar. Pamukçuk değilmiş benim bebişin ağzındakiler :) yanlış alarmsüt kalıntısıymış
Günaydın canlar
2 gündür çamaşırların içinde kayboldum. Yıka as topla ütüle katla
Günaydın canlar
2 gündür çamaşırların içinde kayboldum. Yıka as topla ütüle katla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?