Şekerli gıdalardan özellikle uzak durun yazıyor. Şeker mantarın çoğalmasına sebep oluyormuş. Karbonatın faydası olur inşallah.

Evet nette okudum yaptım ama ilerilere yetişemedim. Yetiştiğim yerleri silmenin ona faydası olur mu acaba

Canım geçmiş olsun, karbonat en bilindik tedavi yöntemlerinden ama geçirmeyedebiliyor. Bazı doktorlar önermiyor o yüzden, eğer çocuk doktorunun numarası falan varsa bi sor istersen geçmezse. Antimikotik bi damla var onunla çok çabuk geçiyor. Bi de gögsünü de silmeyi unutma, ordan bebişe geçip tekrarlamasın.

Maalesef doktoru numarası yok pazartesi götürürüm. Geç olmaz herhalde nette bakınca en kötüleri yazıyor

Evet nette okudum yaptım ama ilerilere yetişemedim. Yetiştiğim yerleri silmenin ona faydası olur mu acaba

Ben lanolin kullanmıştım
Onun pamulçuk engelleyici doğal yapısı varmış
Bitmezse araştır istersen
Birde sürekli tekrarlayan birşey değil diye biliyorum
Geçer inş

Ben lanolin kullanmıştım
Onun pamulçuk engelleyici doğal yapısı varmış
Bitmezse araştır istersen
Birde sürekli tekrarlayan birşey değil diye biliyorum
Geçer inş
Benim göğüslerim hiç yara olmadı hiç krem kullanmadım. Geçmezse bakayım çok sağol canım.

Günaydın hanımlarrr, şimdiden hepimize mutlu yıllaaar

2018 yılında
minimal yaşamı en çok benimsediğim uyguladığım yıl oldu.
kendime değer vermeyi
hayatı akışına bırakmayı öğrendim.
sızlanmak yerine bulunduğum durumu kabullenip olumlu yanlarına bakmayı öğrendiğim.
kızımın her anını aklıma kazıdığım.
sizlerle ve ailemle geçirdiğim güzel bir yıldı.

2019 Sağlıklı huzurlu ve mutlu yıl geçmesi dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…