Şu notların ne kadar faydalı bak ben okudum bakarım diyorum birazdan sonra unutuyorum neye bakacağımınot aldım :)
Şu notların ne kadar faydalı bak ben okudum bakarım diyorum birazdan sonra unutuyorum neye bakacağımı
Günaydın minimalist hanımlaaar
Bugün 1 poşet verilecek kıyafetler gitti
Önümüzdeki hafta dolapları kontrol edeceğim bakalım neler elenicek
bende elemek istiyorum ama mecburen beklicem, yaza artık
çoğu kızımın kıyafetleriydi. öyle denk gelenleri ayırıyorum. birikince veriyorum.
ya kesinlikle, elini üstünden çekmeyince hem yük gibi de gelmiyor insana.
aynen bazen küçülen zıbın kalıyor dolapta fark edince hopp poşete.
bollaşan kazağım pantolonum vardı ayırmıştım geçen ay
dünde annem gelince verdim.
birde kızım ayrım yapmaya başladı kıyafetlerde sevmediyse giymiyor.
elbise sevmiyor.
Benim bebek kıyafetlerini koyduğum dolap oldukça küçük o nedenle küçülenleri düzenli olarak ayırıyorum. Daha yeni 5 aylık olacak ama şimdiden büyükce bir kutu doldu bile.çoğu kızımın kıyafetleriydi. öyle denk gelenleri ayırıyorum. birikince veriyorum.
Günaydın, hepinize mutlu yıllar. Ev üzerinde sıfır kontrolüm var şu anda ama sömestrda bi el atıp birikenleri eleyeceğim. Kendi iradem de 2 aydır raftazinciri kırma takvimi yapmıştım su tüketimi ve telefon kullanımı için, ikisini de epey salladım, bugün tekrar yapacağım inşallah bu sefer zinciri kırmam :)
Benim bebek kıyafetlerini koyduğum dolap oldukça küçük o nedenle küçülenleri düzenli olarak ayırıyorum. Daha yeni 5 aylık olacak ama şimdiden büyükce bir kutu doldu bile.
Günaydınlar
Dün sinemaya gittik
film öncesi yemek yedik ve sevgiliyken gittiğimiz cafeye gittik.
ayda 1 aktivite görevimi tamamlamış bulunuyorum.
hangi filme gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?