Esimi ikna ettim dolabi elden gecirip son 1 yildir giymedigi kiyafetleri ayiracak (evlendigimizden beri giydigini gormedigim kiyafetleri bile var). Bebek dogmadan once de ikna etmistim, biriktirmeyi sevdigi kablolari, bozuk elektronik esyalari vb. kolileyip kilerdeki dolaba kaldirmistik en azindan evden kalabaligi gitmisti. Ufaktan onu da minimalist yasamaya alistiriyorum.

Bugün 1 poşet verilecek kıyafetler gitti
Önümüzdeki hafta dolapları kontrol edeceğim bakalım neler elenicek

Şu notların ne kadar faydalı bak ben okudum bakarım diyorum birazdan sonra unutuyorum neye bakacağımı

Ajandayı bu yüzden çok seviyorum.
Tavsiyeleri hep yazarım.
ufak not defteri de iş görür.
minik kağıtlar genelde kayboluyor
deftervari birşey olması şart.

ya kesinlikle, elini üstünden çekmeyince hem yük gibi de gelmiyor insana.

aynen bazen küçülen zıbın kalıyor dolapta fark edince hopp poşete.
bollaşan kazağım pantolonum vardı ayırmıştım geçen ay
dünde annem gelince verdim.

birde kızım ayrım yapmaya başladı kıyafetlerde sevmediyse giymiyor.
elbise sevmiyor.

benimki de inanılmaz kıyafet seçiyor, ona sormadan almıyorum artık. çok istediği şeyi bile giymiyor sonra çünkü.

Günaydın, hepinize mutlu yıllar. Ev üzerinde sıfır kontrolüm var şu anda ama sömestrda bi el atıp birikenleri eleyeceğim. Kendi iradem de 2 aydır rafta zinciri kırma takvimi yapmıştım su tüketimi ve telefon kullanımı için, ikisini de epey salladım, bugün tekrar yapacağım inşallah bu sefer zinciri kırmam :)

çoğu kızımın kıyafetleriydi. öyle denk gelenleri ayırıyorum. birikince veriyorum.
Benim bebek kıyafetlerini koyduğum dolap oldukça küçük o nedenle küçülenleri düzenli olarak ayırıyorum. Daha yeni 5 aylık olacak ama şimdiden büyükce bir kutu doldu bile.

Şuan su tüketimi önemli senin için ve bebek için.
diğer hedefleri kendini iyi hissedince başlarsın.

Benim bebek kıyafetlerini koyduğum dolap oldukça küçük o nedenle küçülenleri düzenli olarak ayırıyorum. Daha yeni 5 aylık olacak ama şimdiden büyükce bir kutu doldu bile.

o aylar çok yoğun geçiyor.
küçülenler hediyeler derken kıyafet yükü çoğalıyor.
birde sezon alışverişleri mutlaka yapmak zorunda kalıyorsun.
mesela kızım acayip leke yapıyor üstünü
ara alışverişler yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…