Günaydınlar
Dün sinemaya gittik
film öncesi yemek yedik ve sevgiliyken gittiğimiz cafeye gittik.

ayda 1 aktivite görevimi tamamlamış bulunuyorum.
Ayy ne güzel olmuş... çok iyi gelmiştir size...

Kızlar benim beyazlardan bazı lekeler çıkmıyordu ben de dün gece yıkarken çok az çamaşır suyu kattım makineye. Aman allahım bütün ev çamaşır suyu koktu. Gece gece evi havalandırdık hatta. Sabah asayım diye çıkardım çamaşırlar da çamaşır suyu kokuyor. Tekrar çalıştırdım yine koktu ev az önce asayım dedim çamaşırlar yine kokuyor. Baştan çalıştırdım mecbur var mı öneriniz nasıl gidecek bu koku ilk kez kullandım çamaşır suyu

Son düzenleme:

çamaşırları ser bence 2 defa yıkamışsın.
kullanmadığın odaya ser birazda camı aç havalansın.
kuruyunca bu kadar kokmaz sanki.

çamaşırları ser bence 2 defa yıkamışsın.
kullanmadığın odaya ser birazda camı aç havalansın.
kuruyunca bu kadar kokmaz sanki.
Öyle mi dersin. Üçüncüyü çalıştırdım yıkanıyor ve yine koktu ev. Hay nerden koydum. Lekeler de çıkmamış zaten

ben genelde domestos azıcık koyarım ama öyle bi koku falan olmaz, çok mu koydun acaba?

Canım çok zararlı keşke hiç kullanmasaydın...

Biraz sirke biraz su yumuşatıcı gözüne ekle durulama yaptır

İlk kez denedim. Beyazlardan lekeler çıkmıyordu. Yine çıkmamış gerçi
Sirke kokuyu alır...ben genelde lekeler varsa geceden makinayı açıyorum biraz yıkadıktan sonra kapatıyorum sabaha kadar bekleyip tekrar açıyorum kaynar suda bekleyince daha temiz oluyor beyazları genelde bu şekilde yıkıyorum

Sevdiğim kıyafet leke olduysa uğraşırım da diğer türlü hiç incelemem doğrusu
Kızımın ev kıyafetleri hep lekeli
sabun tozu çıkartmıyor olduğu kadar.

Sevdiğim kıyafet leke olduysa uğraşırım da diğer türlü hiç incelemem doğrusu
Kızımın ev kıyafetleri hep lekeli
sabun tozu çıkartmıyor olduğu kadar.
Ayrı yıkıyorsum hala dimi valla ben 2 yaştan sonra ayrı yıkamayı bıraktım bizimkilerle yıkıyorum artık...

Aslında ers.g gibi içeriği daha temiz markaların bebekler için deterjanları var ama hiç denemedim nasıl olur acep

Sorma ya bizim kız alerjik.
zaten 2. bebek olur 2-3 yıla kadar
bu sabun tozu baya lazım bize :)

Birde her markanın deniyorum ürünlerini
şuana kadar koku olarak dalin önde gidiyor :)

Ben oglumda ersag ürünleri kullanıyorum çok memnunum. Teyzem satıyor o hediye etmişti diğer bebek deterjanlarindan daha çok beğendim onunla devam ettim. Kızım geliyor onu kilere de kullanmaya başladım. 1 renkli 1 beyaz için deterjan kutusu 1 yıl gidiyor nerdeyse. 2 çocuk olunca daha kısa sürede biter artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…