Şampiyon
tahminim doğru çıktı, beğendiniz mi sizde? öncesi de romantik yemek falan süper bi aktivite olmuş bence
Ayy ne güzel olmuş... çok iyi gelmiştir size...Günaydınlar
Dün sinemaya gittik
film öncesi yemek yedik ve sevgiliyken gittiğimiz cafeye gittik.
ayda 1 aktivite görevimi tamamlamış bulunuyorum.
Kızlar benim beyazlardan bazı lekeler çıkmıyordu ben de dün gece yıkarken çok az çamaşır suyu kattım makineye. Aman allahım bütün ev çamaşır suyu koktu. Gece gece evi havalandırdık hatta. Sabah asayım diye çıkardım çamaşırlarda çamaşır suyu kokuyor. Tekrar çalıştırdım yine koktu evaz önce asayım dedim çamaşırlar yine kokuyor. Baştan çalıştırdım mecbur var mı öneriniz nasıl gidecek bu koku ilk kez kullandım çamaşır suyu
Öyle mi dersin. Üçüncüyü çalıştırdım yıkanıyor ve yine koktu ev. Hay nerden koydum. Lekeler de çıkmamış zatençamaşırları ser bence 2 defa yıkamışsın.
kullanmadığın odaya ser birazda camı aç havalansın.
kuruyunca bu kadar kokmaz sanki.
Öyle mi dersin. Üçüncüyü çalıştırdım yıkanıyor ve yine koktu ev. Hay nerden koydum. Lekeler de çıkmamış zaten
Kızlar benim beyazlardan bazı lekeler çıkmıyordu ben de dün gece yıkarken çok az çamaşır suyu kattım makineye. Aman allahım bütün ev çamaşır suyu koktu. Gece gece evi havalandırdık hatta. Sabah asayım diye çıkardım çamaşırlar da çamaşır suyu kokuyor. Tekrar çalıştırdım yine koktu evaz önce asayım dedim çamaşırlar yine kokuyor. Baştan çalıştırdım mecbur var mı öneriniz nasıl gidecek bu koku ilk kez kullandım çamaşır suyu
Ben az koydum gibiydi ama demek ki çok olmuş.ben genelde domestos azıcık koyarım ama öyle bi koku falan olmaz, çok mu koydun acaba?
Bitsin bakalım makine asayım. İnşallah makinede kalmaz koku.çamaşırlarda hafifte olsa koku kalır ama sonraki yıkamada geçer. sen kurutmaya bak.
Bitsin bakalım makine asayım. İnşallah makinede kalmaz koku.
Canım çok zararlı keşke hiç kullanmasaydın...Kızlar benim beyazlardan bazı lekeler çıkmıyordu ben de dün gece yıkarken çok az çamaşır suyu kattım makineye. Aman allahım bütün ev çamaşır suyu koktu. Gece gece evi havalandırdık hatta. Sabah asayım diye çıkardım çamaşırlar da çamaşır suyu kokuyor. Tekrar çalıştırdım yine koktu evaz önce asayım dedim çamaşırlar yine kokuyor. Baştan çalıştırdım mecbur var mı öneriniz nasıl gidecek bu koku ilk kez kullandım çamaşır suyu
İlk kez denedim. Beyazlardan lekeler çıkmıyordu. Yine çıkmamış gerçiCanım çok zararlı keşke hiç kullanmasaydın...
Biraz sirke biraz su yumuşatıcı gözüne ekle durulama yaptır
Sirke kokuyu alır...ben genelde lekeler varsa geceden makinayı açıyorum biraz yıkadıktan sonra kapatıyorum sabaha kadar bekleyip tekrar açıyorum kaynar suda bekleyince daha temiz oluyor beyazları genelde bu şekilde yıkıyorumİlk kez denedim. Beyazlardan lekeler çıkmıyordu. Yine çıkmamış gerçi
Ayrı yıkıyorsum hala dimi valla ben 2 yaştan sonra ayrı yıkamayı bıraktım bizimkilerle yıkıyorum artık...Sevdiğim kıyafet leke olduysa uğraşırım da diğer türlü hiç incelemem doğrusu
Kızımın ev kıyafetleri hep lekeli
sabun tozu çıkartmıyor olduğu kadar.
Ayrı yıkıyorsum hala dimi valla ben 2 yaştan sonra ayrı yıkamayı bıraktım bizimkilerle yıkıyorum artık...
Aslında ers.g gibi içeriği daha temiz markaların bebekler için deterjanları var ama hiç denemedim nasıl olur acep
Ayrı yıkıyorsum hala dimi valla ben 2 yaştan sonra ayrı yıkamayı bıraktım bizimkilerle yıkıyorum artık...
Aslında ers.g gibi içeriği daha temiz markaların bebekler için deterjanları var ama hiç denemedim nasıl olur acep
Ben oglumda ersag ürünleri kullanıyorum çok memnunum. Teyzem satıyor o hediye etmişti diğer bebek deterjanlarindan daha çok beğendim onunla devam ettim. Kızım geliyor onu kilere de kullanmaya başladım. 1 renkli 1 beyaz için deterjan kutusu 1 yıl gidiyor nerdeyse. 2 çocuk olunca daha kısa sürede biter artıkAyrı yıkıyorsum hala dimi valla ben 2 yaştan sonra ayrı yıkamayı bıraktım bizimkilerle yıkıyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?