İyi olduğunu duymuştum ama çocuk küçükken birikiyordu kıyafet de şimdi 3 yaşında onun kıyafetlerinin birikmesini beklersem çok uzun sürer o yüzden kendi kıyafetlerinle yıkıyorum mecbur

Selam kızlar ben de kızım için chicco deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum. Bittikten sonra almıcam bizimkilerle yıkıcam. Şampuanı da bu marka ama onda devam ederim gözleri yanmasın

Selam kızlar ben de kızım için chicco deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum. Bittikten sonra almıcam bizimkilerle yıkıcam. Şampuanı da bu marka ama onda devam ederim gözleri yanmasın
Kaç yaşında

O ürünleri hep duyuyorum not alıyım :)

Herkese merhaba, malum bu aralar gündem plastik poşetlerin paralı olması forumdakiler de dahil çoğu insan bu durumdan şikayetçi. Ancak bu konu başlığı altında daha önce bu konunun konuşulduğunu ve daha bilinçli bir topluluk olduğunu görüyorum. Ben ve ailem de hem doğaya hem de insan sağlığına verdiği zararlardan ötürü ailece 5-6 yıldır market poşeti ve gereksiz plastik ürünleri almıyoruz. Market poşeti yerine bez torba kullanıyoruz. Ben de daha önce eşe dosta hediye etmek için ürettiğim çantaları işe dönüştürmeye karar verdim. Market poşeti kullanmamak için bir alternatif arıyorsanız üzerine çizimler/ boyamalar yaptığım ve makul fiyatlara sattığım bez çantalara göz atmak isterseniz linki şurada;

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
zorlugu cidden çok çok fazla, tam rahatladım diyorsun, ohh deyip alışıyorsun, hoopppp başaaaa :)
amaaa sevgisi, aşkı, yeniden baska bir çocugu aynı aşkla sevebilmenin şaşkınlığı, kalbinin bu kadar büyük oldugunu anladıgın anın şoku...........
yapın kardeş can'dır

:) ayrıntıları da kaçırmıyoruz bakıyorum.
Evet 2. çocuk düşünüyorum.
zorlukları kadar güzel yönleri de vardır kardeşliğin.

Merhaba hanımlar. Hep takip ederim sizi. Severek okuyorum yazışmalarınızı. 1 senedir ufak ufak uğraşıyorum. Birçok fazlalık olarak gördüğüm şeyleri attım. Ama ev hala aynı hala aynı. O kalsın bu kalsın demeler, evde kullanmadığımı kaldırmaya yer olmadığı içinde ortada olmaları beni delirtiyor. Oğlum evin içinde emeklemeye başladı. Yerden herşeyi kaldırmayı başardım. Halı dışında. Ama herşey yine ortada. Sanırım yapamıyorum bu işi ben

Tam da eve gitme saatim geldi
yarın uzunca yazacağım bu konuya :)

:) Bazı korkularım var tabi ki gerçekçi olmak gerekirse
hamileliğin ilk dönemi ve doğum anı psikolojik sınırlarım sınanıyor resmen :)

:) Bazı korkularım var tabi ki gerçekçi olmak gerekirse
hamileliğin ilk dönemi ve doğum anı psikolojik sınırlarım sınanıyor resmen :)
İlk dönem zor ama bi şekilde geçiyor da Doğum anı insanı düşündürüyor ama pozitif hikayeler hayal ediyorum sürekli kafamda hem sonrası büyük mutluluk, kardeş iyidir ya

:) ayrıntıları da kaçırmıyoruz bakıyorum.
Evet 2. çocuk düşünüyorum.
zorlukları kadar güzel yönleri de vardır kardeşliğin.
Şimdi düşünüyormusun canım 2 sene sonra falan diyordum sanırım

İyi olduğunu duymuştum ama çocuk küçükken birikiyordu kıyafet de şimdi 3 yaşında onun kıyafetlerinin birikmesini beklersem çok uzun sürer o yüzden kendi kıyafetlerinle yıkıyorum mecbur
Oğlum bizimle uyuyor onun için ben carsaflari oğlumun kıyafetleriyle yikiyorum. Bu sayede makine doluyor ☺

Off kızlar yaa neden ev derli topluyken kapıyı çalan olmaz da bomba atılmış gibiyken mutlaka biri gelir kayınvalidemler geldi bu gün size geliyoruz demesiyle kapıyı çalması arasında 5 dk ya var ya yoktur.. her yer dağınıktı rezil oldum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…