Aaaa senin kayınvalide yakınmıydı sana eee neredeydi şimdiye kadar kaldımı yanında kaçırmışım ben orayı...Off kızlar yaa neden ev derli topluyken kapıyı çalan olmaz da bomba atılmış gibiyken mutlaka biri gelirkayınvalidemler geldi bu gün size geliyoruz demesiyle kapıyı çalması arasında 5 dk ya var ya yoktur.. her yer dağınıktı rezil oldum yine
Çok yakın değil. Evden çıkmadan haber verse bal dök yala yapardım evi. 45 dk falan arabayla.Aaaa senin kayınvalide yakınmıydı sana eee neredeydi şimdiye kadar kaldımı yanında kaçırmışım ben orayı...
Boşver ya ne kafana takıyorsun küçük çocuklar var evde dağınıkta olur kirlide olur yetiştiği kadar
Ben ortalikta daginiklik sevmem, mutfakta da oyle. Dolap yoksa, degisik buyukluklerde saklama kutulari kullanabilirsin, hatta renkli alirsan dekoratif bi hava bile verir.Merhaba hanımlar. Hep takip ederim sizi. Severek okuyorum yazışmalarınızı. 1 senedir ufak ufak uğraşıyorum. Birçok fazlalık olarak gördüğüm şeyleri attım. Ama ev hala aynı hala aynı. O kalsın bu kalsın demeler, evde kullanmadığımı kaldırmaya yer olmadığı içinde ortada olmaları beni delirtiyor. Oğlum evin içinde emeklemeye başladı. Yerden herşeyi kaldırmayı başardım. Halı dışında. Ama herşey yine ortada. Sanırım yapamıyorum bu işi ben
Bence süper çocuklarla yetisemiyorum sizi bana allah gönderdi der evi onlara bal dok yala yaptirirdimOff kızlar yaa neden ev derli topluyken kapıyı çalan olmaz da bomba atılmış gibiyken mutlaka biri gelirkayınvalidemler geldi bu gün size geliyoruz demesiyle kapıyı çalması arasında 5 dk ya var ya yoktur.. her yer dağınıktı rezil oldum yine
Bende 1 tane çocuk var yine de hep dağınık valla mutfağımı mümkün olduğunca temiz tutarım diğer yerler hep oyuncak dolu tatile bildiğimiz kadar artık gelen kişilerde hep der çocuklu ev dağınık olur diye sonuçta herkes bu zamanları yaşadı...Çok yakın değil. Evden çıkmadan haber verse bal dök yala yapardım evi. 45 dk falan arabayla.
Bilmiyorum ben mi yetişemiyorum. Sanki herkes temiz ben dağınık ve pisim gibi geliyor. Doğumda hastanede kaldı sonra gitti kalmadı başka..
Ben birini yakalayınca sen azcık çocukla oyna ben geliyorum deyip odaları toparlıyorumBence süper çocuklarla yetisemiyorum sizi bana allah gönderdi der evi onlara bal dok yala yaptirirdim
Ahahaha nerdee... ev dağınık haber verseydiniz toplardım dedim. bişey yok evinde temiz işte dedi oturduBence süper çocuklarla yetisemiyorum sizi bana allah gönderdi der evi onlara bal dok yala yaptirirdim
Ahahaha nerdee... ev dağınık haber verseydiniz toplardım dedim. bişey yok evinde temiz işte dedi oturdukökü temiz zaten de işte ortada çamaşır teli vardı, heryerde oyuncak, yatak odasında dağ gibi olmuş katlanmayı bekleyen çamaşırlar falan vardı işte
Çamaşır işine çare bulmam lazım.Amaaan kafana taktığın şeye bak. Hiç bişi olmaz iyisin sen yine.
Benim için farketmez çocuğu oyalamak da olur ev işi yapmaktaBen birini yakalayınca sen azcık çocukla oyna ben geliyorum deyip odaları toparlıyorum
Kesin ben çamaşırları önlerine bırakırdım şunları katlar mısınız der yanına da ütü masasini acardim. Kendimde mutfağa kaçar hem onlara bişeyler hazırlar hem de 1-2 günlük yemek yapardımAhahaha nerdee... ev dağınık haber verseydiniz toplardım dedim. bişey yok evinde temiz işte dedi oturdukökü temiz zaten de işte ortada çamaşır teli vardı, heryerde oyuncak, yatak odasında dağ gibi olmuş katlanmayı bekleyen çamaşırlar falan vardı işte
Ben ortalikta daginiklik sevmem, mutfakta da oyle. Dolap yoksa, degisik buyukluklerde saklama kutulari kullanabilirsin, hatta renkli alirsan dekoratif bi hava bile verir.
Hele görümceyi yakalayınca oooooo hoşgeldin gel gel otur ben duş alıp geleyim diyorummBenim için farketmez çocuğu oyalamak da olur ev işi yapmakta
Evime geleni hiç boş çevirmem mutlaka bir işin ucundan tuttururum
Merhaba hanımlar. Hep takip ederim sizi. Severek okuyorum yazışmalarınızı. 1 senedir ufak ufak uğraşıyorum. Birçok fazlalık olarak gördüğüm şeyleri attım. Ama ev hala aynı hala aynı. O kalsın bu kalsın demeler, evde kullanmadığımı kaldırmaya yer olmadığı içinde ortada olmaları beni delirtiyor. Oğlum evin içinde emeklemeye başladı. Yerden herşeyi kaldırmayı başardım. Halı dışında. Ama herşey yine ortada. Sanırım yapamıyorum bu işi ben
ilk doğum normal miydi ?
Şimdi düşünüyormusun canım 2 sene sonra falan diyordum sanırım
Off kızlar yaa neden ev derli topluyken kapıyı çalan olmaz da bomba atılmış gibiyken mutlaka biri gelirkayınvalidemler geldi bu gün size geliyoruz demesiyle kapıyı çalması arasında 5 dk ya var ya yoktur.. her yer dağınıktı rezil oldum yine
Kesin ben çamaşırları önlerine bırakırdım şunları katlar mısınız der yanına da ütü masasini acardim. Kendimde mutfağa kaçar hem onlara bişeyler hazırlar hem de 1-2 günlük yemek yapardım
Çok yakın değil. Evden çıkmadan haber verse bal dök yala yapardım evi. 45 dk falan arabayla.
Bilmiyorum ben mi yetişemiyorum. Sanki herkes temiz ben dağınık ve pisim gibi geliyor. Doğumda hastanede kaldı sonra gitti kalmadı başka..
Hele görümceyi yakalayınca oooooo hoşgeldin gel gel otur ben duş alıp geleyim diyorumm
Ne yapalım kimi yakalarsak artık kadın oturmaya geliyor ben duş al saç kurut banyoyu temizle derken yarım saat anca sohbet ediyorum sonra gidiyor zaten arkamdan saydırıyordur kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?