Aaaa senin kayınvalide yakınmıydı sana eee neredeydi şimdiye kadar kaldımı yanında kaçırmışım ben orayı...

Boşver ya ne kafana takıyorsun küçük çocuklar var evde dağınıkta olur kirlide olur yetiştiği kadar

Çok yakın değil. Evden çıkmadan haber verse bal dök yala yapardım evi. 45 dk falan arabayla.
Bilmiyorum ben mi yetişemiyorum. Sanki herkes temiz ben dağınık ve pisim gibi geliyor. Doğumda hastanede kaldı sonra gitti kalmadı başka..

Ben ortalikta daginiklik sevmem, mutfakta da oyle. Dolap yoksa, degisik buyukluklerde saklama kutulari kullanabilirsin, hatta renkli alirsan dekoratif bi hava bile verir.

Bence süper çocuklarla yetisemiyorum sizi bana allah gönderdi der evi onlara bal dok yala yaptirirdim

Bende 1 tane çocuk var yine de hep dağınık valla mutfağımı mümkün olduğunca temiz tutarım diğer yerler hep oyuncak dolu tatile bildiğimiz kadar artık gelen kişilerde hep der çocuklu ev dağınık olur diye sonuçta herkes bu zamanları yaşadı...

Kayınvalidede son andamı karar verdi ne yaptı ışınlandımı acep

Bence süper çocuklarla yetisemiyorum sizi bana allah gönderdi der evi onlara bal dok yala yaptirirdim
Ahahaha nerdee... ev dağınık haber verseydiniz toplardım dedim. bişey yok evinde temiz işte dedi oturdu kökü temiz zaten de işte ortada çamaşır teli vardı, heryerde oyuncak, yatak odasında dağ gibi olmuş katlanmayı bekleyen çamaşırlar falan vardı işte

Amaaan kafana taktığın şeye bak. Hiç bişi olmaz iyisin sen yine.

Kesin ben çamaşırları önlerine bırakırdım şunları katlar mısınız der yanına da ütü masasini acardim. Kendimde mutfağa kaçar hem onlara bişeyler hazırlar hem de 1-2 günlük yemek yapardım

Ben ortalikta daginiklik sevmem, mutfakta da oyle. Dolap yoksa, degisik buyukluklerde saklama kutulari kullanabilirsin, hatta renkli alirsan dekoratif bi hava bile verir.

Kutu iyi fikirmiş evet çok mantıklı aslında. İkea da var ama pahalı sanırım. Bi araştırayım ben. Çok sağol

Benim için farketmez çocuğu oyalamak da olur ev işi yapmakta

Evime geleni hiç boş çevirmem mutlaka bir işin ucundan tuttururum
Hele görümceyi yakalayınca oooooo hoşgeldin gel gel otur ben duş alıp geleyim diyorumm

Ne yapalım kimi yakalarsak artık kadın oturmaya geliyor ben duş al saç kurut banyoyu temizle derken yarım saat anca sohbet ediyorum sonra gidiyor zaten arkamdan saydırıyordur kim bilir

Öncelikle merhaba hoşgeldiniz :)
dağınık görünen yer mesela oturma odası
temel eşyalar dışında herşeyi çıkartın koltuk halı tv vs dışındaki herşeyi
sonra sevdiğiniz çiçeği dekoru yerleştirin.
kalanları gönderin gitsin

örnek verirsem kışın fon perde kullanmıyorum
fazla yastıkları kaldırıyorum
3lü zigon sehpam var orta sehpa çok daraltır
çiçeklerimi seviyorum ve kızımın oyuncakları var.

Size tavsiyem önce odanın en sade halini görmeniz ufak dokunuşlarla kişiselleştirmeniz olur.
Kullanmadıklarınızı kutulayıp kaldırmak geçici çözüm malesef ...

kv çocuklara bakarken sende ev topla canım hatta iyiki geldiniz falan deseydin :)

ne kadar derli toplu da tutsan oyun yaşında cocuk varsa evde mutlaka dagınıklık oluyor,
bak kızım 10 yasında o artık odasında takılıyor ama oğlum odasında kı her oyuncagı salona tasıyor,

bunlar da gececek, ınan suan ki durum seni böyle hissettiriyor, ben de 2 yaslarındayken falan bıldıgın bunlaımdaydım,
bu ev neden her an dagılıyor dıye, şimdi 3,5 yasında ve bir tık daha iyi durumdayız, ama tabı duzelene kadar daha birkaç yıl lazım, ama sen sakın canını sıkma yenidğoan bebegın var allahaşkına, laf edeceklerse cidden gelmesinler....

Anka taktiklere gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…