Benim görümcemin de 4 çocuğu var. Banyoya falan girsem mazallah evi yıkar çocuklarHele görümceyi yakalayınca oooooo hoşgeldin gel gel otur ben duş alıp geleyim diyorumm
Ne yapalım kimi yakalarsak artık kadın oturmaya geliyor ben duş al saç kurut banyoyu temizle derken yarım saat anca sohbet ediyorum sonra gidiyor zaten arkamdan saydırıyordur kim bilir
Aslında taktiğe falan gerek yok yardım eder çocuklara falan bakar da yani bi aramak zor olmamalı. Nolursa olsun ben atletle şortla oturuyordum evde. Aradığında anca giyinebildim yani
Yok işte ben kimse gelmezse çok sıkıntı yapmıyorum dağınıklığı o yüzden ucu kaçıyor zatenne kadar derli toplu da tutsan oyun yaşında cocuk varsa evde mutlaka dagınıklık oluyor,
bak kızım 10 yasında o artık odasında takılıyor ama oğlum odasında kı her oyuncagı salona tasıyor,
bunlar da gececek, ınan suan ki durum seni böyle hissettiriyor, ben de 2 yaslarındayken falan bıldıgın bunlaımdaydım,
bu ev neden her an dagılıyor dıye, şimdi 3,5 yasında ve bir tık daha iyi durumdayız, ama tabı duzelene kadar daha birkaç yıl lazım, ama sen sakın canını sıkma yenidğoan bebegın var allahaşkına, laf edeceklerse cidden gelmesinler....
Aslında taktiğe falan gerek yok yardım eder çocuklara falan bakar da yani bi aramak zor olmamalı. Nolursa olsun ben atletle şortla oturuyordum evde. Aradığında anca giyinebildim yani
Öncelikle merhaba hoşgeldiniz :)
dağınık görünen yer mesela oturma odası
temel eşyalar dışında herşeyi çıkartın koltuk halı tv vs dışındaki herşeyi
sonra sevdiğiniz çiçeği dekoru yerleştirin.
kalanları gönderin gitsin
örnek verirsem kışın fon perde kullanmıyorum
fazla yastıkları kaldırıyorum
3lü zigon sehpam var orta sehpa çok daraltır
çiçeklerimi seviyorum ve kızımın oyuncakları var.
Size tavsiyem önce odanın en sade halini görmeniz ufak dokunuşlarla kişiselleştirmeniz olur.
Kullanmadıklarınızı kutulayıp kaldırmak geçici çözüm malesef ...
Benim oturma odamda sadece koktuklar ve TV sehpası var. Süs eşyası sevmiyorum. Salonda da sadece koltuklar ve zigon var. Başka hiç bişey yok.. aslında salona bi konsol istiyorum ama sonra vazgeçiyorum kirada olunca eşya almak istemiyorum.
Ben de köşem istiyorum baya yer açılıyorbenim tek oturma takımım var yaz kış zorluk çekiyoruz baya.
o yüzden köşe koltuk alıp tv duvara monte yaptırırsam oh mis
benim tek oturma takımım var yaz kış zorluk çekiyoruz baya.
o yüzden köşe koltuk alıp tv duvara monte yaptırırsam oh mis
Yazın büyük odada kışın küçük odada oturuyoruz taşıyoruz koltukları :)Bende de köşe var. Keşke oturma takımı alsaydım diyorum. Altını temizlemek zor oluyor. Siz niye zorluk çekiyosunuz ki
Slmlarrr ben bugün çok yoruldummmm benim adam bugün işe gitmedi nasıl olsa iş yok 4 aydır müşteri gelmiyor...
Sabah güzel bir kahvaltı yaptık sonra ben eve giriştim o çocukla ilgilendi hep...
Yatak odasını komple temizledim başa altını düzenledim yatak yastık dolu valla neyse her yeri süpürüp sildim çok enteresan duvarın kenarı nem alıyor bu sene nedense..
Sonra çamaşır yıkandı kuruyanları topladım diğerlerini astım...
Bulaşık makinası doluydu hallettim mutfak cam sildim perdeleri çıkarıp yedek stor taktım süpürüp sildim orayıda çorba ve ıspanak vardı yanına köfte yaptım yedik mutfak toplandı salonunda temizledim toz aldım...
Çayımıda yaptım ütülenecekleri de yanıma aldım hem çay içip hem ütü yapacağım TV karşısında TLC izliyorum bakalım nasıl olacak ev
Maşallah ne kadar çok iş yapmışsın. Hamile değil miydin sen?Slmlarrr ben bugün çok yoruldummmm benim adam bugün işe gitmedi nasıl olsa iş yok 4 aydır müşteri gelmiyor...
Sabah güzel bir kahvaltı yaptık sonra ben eve giriştim o çocukla ilgilendi hep...
Yatak odasını komple temizledim başa altını düzenledim yatak yastık dolu valla neyse her yeri süpürüp sildim çok enteresan duvarın kenarı nem alıyor bu sene nedense..
Sonra çamaşır yıkandı kuruyanları topladım diğerlerini astım...
Bulaşık makinası doluydu hallettim mutfak cam sildim perdeleri çıkarıp yedek stor taktım süpürüp sildim orayıda çorba ve ıspanak vardı yanına köfte yaptım yedik mutfak toplandı salonunda temizledim toz aldım...
Çayımıda yaptım ütülenecekleri de yanıma aldım hem çay içip hem ütü yapacağım TV karşısında TLC izliyorum bakalım nasıl olacak ev
Yok cnm değilim oğlum var 3 yaşında...Maşallah ne kadar çok iş yapmışsın. Hamile değil miydin sen?
Kim hamile kim değil iyice karıştırdım benYok cnm değilim oğlum var 3 yaşında...
Çok detaya girmedim sadece yatak odası detaya girdim yaklaşık 3 saatimi aldı orası
Benim eşim yapıyor tuvalet banyoyu eşine postala sen deÜtümde bitti şuan...yarın banyo temizliği yapmam lazım en nefret ettiğim yer orası yaa hele duşakabin öldürüyor beni nefrettttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?