Benim görümcemin de 4 çocuğu var. Banyoya falan girsem mazallah evi yıkar çocuklar

Yok işte ben kimse gelmezse çok sıkıntı yapmıyorum dağınıklığı o yüzden ucu kaçıyor zaten

Aslında taktiğe falan gerek yok yardım eder çocuklara falan bakar da yani bi aramak zor olmamalı. Nolursa olsun ben atletle şortla oturuyordum evde. Aradığında anca giyinebildim yani

Benimde babamla annem çat kapı gelirdi
her gelişinde babam evini bi topla diye mutlaka söylerdi.
en son evim cidden toplu alışkanlıktanmıdır nedir babam yine evini topla dedi.
Neresi dağınık. Biraz anlayış yahu dedim o son oldu.

Pazar günleri çay keyfi yapmadan kimse ev toplatamaz bana :)

Dün 2 makine çamaşır yıkandı asıldı
1 mak bulaşık yıkandı yerleştirildi
çöpler atıldı etraf toplandı
bugün süpürme işim var
pazar günü akraba günümüz var.

önümüzdeki hafta evdeyim.
yatak odası, mutfak ve portmanto detaylı temizleyip düzenlemek niyetindeyim.

dün 1 makine çamaşır yıkadım, kurudu yerleştirdim sabah
bulaşık makinemi boşalttım, akşam çıkanları elde yıkadım
lavabo wc cifledim
evi süpürdüm
çöpleri eşim atacak bugün
camları da ayırdım 4 şişe 1 kavanoz 1 çatlamış bardak geri dönüşüme atılacak

Çok teşekkür ederim. Hemen işe koyulayım

Benim oturma odamda sadece koktuklar ve TV sehpası var. Süs eşyası sevmiyorum. Salonda da sadece koltuklar ve zigon var. Başka hiç bişey yok.. aslında salona bi konsol istiyorum ama sonra vazgeçiyorum kirada olunca eşya almak istemiyorum.

benim tek oturma takımım var yaz kış zorluk çekiyoruz baya.
o yüzden köşe koltuk alıp tv duvara monte yaptırırsam oh mis

Size çiçeğimi paylaşayım :)
aslında ilk çiçek açtığın da 1 tane açmıştı
Benim gibi minimalsin diye takılırken maşallah coştu.
maximalist mi oldun diyorum şimdide :)
iyi anlaşıyoruz şimdilik.

benim tek oturma takımım var yaz kış zorluk çekiyoruz baya.
o yüzden köşe koltuk alıp tv duvara monte yaptırırsam oh mis

Bende de köşe var. Keşke oturma takımı alsaydım diyorum. Altını temizlemek zor oluyor. Siz niye zorluk çekiyosunuz ki

Bende de köşe var. Keşke oturma takımı alsaydım diyorum. Altını temizlemek zor oluyor. Siz niye zorluk çekiyosunuz ki
Yazın büyük odada kışın küçük odada oturuyoruz taşıyoruz koltukları :)
Köşe almamın sebebi önümüzdeki yıl oturma odasıyla mutfağın duvarını açtırıcam

Biz de köşe aldık henüz gelmedi ama özellikle ayakları olan bi model seçtik. Bir önceki köşe takımım neredeyse yere sıfırdı çok zor oluyodu.

Normal takım da olsa köşe de olsa en güzeli altı Rahatça silinebilir olanı.

Slmlarrr ben bugün çok yoruldummmm benim adam bugün işe gitmedi nasıl olsa iş yok 4 aydır müşteri gelmiyor...

Sabah güzel bir kahvaltı yaptık sonra ben eve giriştim o çocukla ilgilendi hep...

Yatak odasını komple temizledim başa altını düzenledim yatak yastık dolu valla neyse her yeri süpürüp sildim çok enteresan duvarın kenarı nem alıyor bu sene nedense..

Sonra çamaşır yıkandı kuruyanları topladım diğerlerini astım...
Bulaşık makinası doluydu hallettim mutfak cam sildim perdeleri çıkarıp yedek stor taktım süpürüp sildim orayıda çorba ve ıspanak vardı yanına köfte yaptım yedik mutfak toplandı salonunda temizledim toz aldım...

Çayımıda yaptım ütülenecekleri de yanıma aldım hem çay içip hem ütü yapacağım TV karşısında TLC izliyorum bakalım nasıl olacak ev

Maşallah, ellerine sağlık.

Maşallah ne kadar çok iş yapmışsın. Hamile değil miydin sen?

Ütümde bitti şuan...yarın banyo temizliği yapmam lazım en nefret ettiğim yer orası yaa hele duşakabin öldürüyor beni nefrettttttt

Yok cnm değilim oğlum var 3 yaşında...

Çok detaya girmedim sadece yatak odası detaya girdim yaklaşık 3 saatimi aldı orası
Kim hamile kim değil iyice karıştırdım ben

Ütümde bitti şuan...yarın banyo temizliği yapmam lazım en nefret ettiğim yer orası yaa hele duşakabin öldürüyor beni nefrettttttt
Benim eşim yapıyor tuvalet banyoyu eşine postala sen de benden iyi yapıyor. Her hafta duvarları falan yıkıyor ben arada dolaplarını falan siliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…