Ayyy boşver çok detaycı o ya çıldırtır insanı...Kim hamile kim değil iyice karıştırdım ben
Benim eşim yapıyor tuvalet banyoyu eşine postala sen debenden iyi yapıyor. Her hafta duvarları falan yıkıyor ben arada dolaplarını falan siliyorum.
Orası öyle de işte hafta sonu dip bıcak yapınca hafta içi sadece topla süpür kalıyor tahat oluyor yineTemizlik hiç bitmiyorki yap yap yine aynı hele bizim gibi bütün gün evde olanların işi hiç bitmiyor benim de evde o kadar ıvır zıvır var ki bir ara buradan gaza geldim iyi eleme yapmıştım düzenlemiştim ama yine gitti bütün düzen benim oğluş bugün erken uyudu şükür yatakta keyif yapıyorum koca içeride film izliyor alışık değiliz erken uyumaya
Geçmiş olsun kızına mia nesi var?Selam kızlar
Bugün evdeydim rutin işleri yapabildim
Kızım hasta bütün gün onunla ilgilendim
Çok geçmiş olsun inanılmaz salgın var yine...Benimde oğlum hasta uyumuştu uyandı ağladı şimdi geçtik salonda oturuyoruz öksürüyor sürekliSelam kızlar
Bugün evdeydim rutin işleri yapabildim
Kızım hasta bütün gün onunla ilgilendim
evet ya grip salgını var ben 5 gündrü gripim kızıma da geçti iki gündür o da hastaÇok geçmiş olsun inanılmaz salgın var yine...Benimde oğlum hasta uyumuştu uyandı ağladı şimdi geçtik salonda oturuyoruz öksürüyor sürekli
İzne ayrıldın sanırım çocuklar hasta olunca Anne yanında olmak iyi geliyorSağolun kızlar öksürüyor ateşi çıkıyor hep
Bugün toparladı çok şükür
Eşim de hasta oldu dün bir ben kaldım
Çok geçmiş olsun canım evde biri hastalandı mı herkes hastalanıyor. İnşallah sana geçmez. Anne hasta olunca hayat duruyorSağolun kızlar öksürüyor ateşi çıkıyor hep
Bugün toparladı çok şükür
Eşim de hasta oldu dün bir ben kaldım
Çamaşır işine çare bulmam lazım.
planlı nasılsın nerelerdesin? yazmıyordun epeydirselamlar;
kurutma makinası yoksa kesinlikle tavsiye ederim.
kirli sepeti sürekli dolu olmasın, kısa programda yıkanacak pek çok çamaşır vardır, makineye bir renk mendili atıp, kısa sürede yıkama ve kurutma işlerini halledersin.
boş odada ütü masası hep açık olur, ütülenecek çamaşırlar birikmeden ütülüyorum. çok birikirse sonra ütülemek üzere hepsini ütülenmiş gibi askılarına asıp dolaba koy gitsin.
günlük ev kıyafetlerini iki dakikada katla gitsin, maksat çok dağınık görünmesin. dışarda giyeceklerini özenle katlayıp koy, zaten bir haftada ne kadar olabilir. taş çatlasın 10 parça kıyafeti düzgün katlaman yeterli.
ütü hariç her gün çamaşır yıkayıp-kurutsan ve katlasan 15 dakikadan fazla almamalı. bu 15 dakikayı da tek seferde kullanmıyorsun. kıyafetleri makineye atmak 3 dakika, kurutucuya atmak 2 dakika, gerisi de katlayıp yerleştirmek.
Kurutma maalesef şu an alamıyorum. Her gün 2 kere bazen 1 kere hafta sonları 3 kere çalışıyor makineselamlar;
kurutma makinası yoksa kesinlikle tavsiye ederim.
kirli sepeti sürekli dolu olmasın, kısa programda yıkanacak pek çok çamaşır vardır, makineye bir renk mendili atıp, kısa sürede yıkama ve kurutma işlerini halledersin.
boş odada ütü masası hep açık olur, ütülenecek çamaşırlar birikmeden ütülüyorum. çok birikirse sonra ütülemek üzere hepsini ütülenmiş gibi askılarına asıp dolaba koy gitsin.
günlük ev kıyafetlerini iki dakikada katla gitsin, maksat çok dağınık görünmesin. dışarda giyeceklerini özenle katlayıp koy, zaten bir haftada ne kadar olabilir. taş çatlasın 10 parça kıyafeti düzgün katlaman yeterli.
ütü hariç her gün çamaşır yıkayıp-kurutsan ve katlasan 15 dakikadan fazla almamalı. bu 15 dakikayı da tek seferde kullanmıyorsun. kıyafetleri makineye atmak 3 dakika, kurutucuya atmak 2 dakika, gerisi de katlayıp yerleştirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?