Kim hamile kim değil iyice karıştırdım ben

Benim eşim yapıyor tuvalet banyoyu eşine postala sen de benden iyi yapıyor. Her hafta duvarları falan yıkıyor ben arada dolaplarını falan siliyorum.
Ayyy boşver çok detaycı o ya çıldırtır insanı...

Bir haftasonu var sabahtan bir başlarsa aman Allah'ım gece zor çıkar...Elimde olan görev halı ve koltuk silme ütüsünüde kendi yapar ona yeter bunlar...koltuk halı silince alırım çocuğu biyere giderim ben çok uzun sürüyor çünkü evi terkediyorum

Biz eşimle baya temizlik yaptık bu gün. Çocukları yıkadık falan. Şimdi oturdum ama mutfakta az bi bulaşık var çocukları uyutup onları yıkayacağım inşallah.

Hafta içi de oda oda baza altı dolap içi vs halledeceğim. En son birini çağırıp duvarları sildireceğim inşallah. Bakalım inşallah yapabilirim. Sürekli birşeyler attığım halde yine de kıyıda köşede birşeyler birikiyor. Toplu bi gözden geçirmek gerekiyor.

Temizlik hiç bitmiyorki yap yap yine aynı hele bizim gibi bütün gün evde olanların işi hiç bitmiyor benim de evde o kadar ıvır zıvır var ki bir ara buradan gaza geldim iyi eleme yapmıştım düzenlemiştim ama yine gitti bütün düzen benim oğluş bugün erken uyudu şükür yatakta keyif yapıyorum koca içeride film izliyor alışık değiliz erken uyumaya

Orası öyle de işte hafta sonu dip bıcak yapınca hafta içi sadece topla süpür kalıyor tahat oluyor yine

Mia- çok geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşir bir an önce. Ben kalabalık ortama sokmuyorum mümkün olduğunca bebeğimi. Kendimde zaten girmiyorum. Ev hanımı olunca kolay oluyo tabi.

Dün ve bugün oturma odası, oğlumun odası, mutfak ve banyoda ki fazlalık gördüğüm herşeyi ayıkladım. Çekmeceler, baza altları deterjan kozmetik vs. Karar veremediklerimi yatak odasına yığdım. Yarın da tekrar onları gözden geçirip, yatak odasını da düzenlicem. Başlangıç için iyi ayıklama yaptım bence.

Sağolun kızlar öksürüyor ateşi çıkıyor hep
Bugün toparladı çok şükür
Eşim de hasta oldu dün bir ben kaldım

İzne ayrıldın sanırım çocuklar hasta olunca Anne yanında olmak iyi geliyor

Çok geçmiş olsun canım evde biri hastalandı mı herkes hastalanıyor. İnşallah sana geçmez. Anne hasta olunca hayat duruyor

Çamaşır işine çare bulmam lazım.

selamlar;

kurutma makinası yoksa kesinlikle tavsiye ederim.
kirli sepeti sürekli dolu olmasın, kısa programda yıkanacak pek çok çamaşır vardır, makineye bir renk mendili atıp, kısa sürede yıkama ve kurutma işlerini halledersin.
boş odada ütü masası hep açık olur, ütülenecek çamaşırlar birikmeden ütülüyorum. çok birikirse sonra ütülemek üzere hepsini ütülenmiş gibi askılarına asıp dolaba koy gitsin.
günlük ev kıyafetlerini iki dakikada katla gitsin, maksat çok dağınık görünmesin. dışarda giyeceklerini özenle katlayıp koy, zaten bir haftada ne kadar olabilir. taş çatlasın 10 parça kıyafeti düzgün katlaman yeterli.
ütü hariç her gün çamaşır yıkayıp-kurutsan ve katlasan 15 dakikadan fazla almamalı. bu 15 dakikayı da tek seferde kullanmıyorsun. kıyafetleri makineye atmak 3 dakika, kurutucuya atmak 2 dakika, gerisi de katlayıp yerleştirmek.

planlı nasılsın nerelerdesin? yazmıyordun epeydir

Kurutma maalesef şu an alamıyorum. Her gün 2 kere bazen 1 kere hafta sonları 3 kere çalışıyor makine bebek çok kusuyor. Oğlum önlük takmayı sevmiyor yemeğini çorbasını kendi yiyor. Kızım da çok kirletiyor. Zaten bütün işler başlayınca çok sürmüyor aslında da işte ben kafamda büyütürken yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…