Geçmiş olsun Mia- izne ayrılınca hastalıkların üst üste gelmesi de fena olmuş.

Evet izne ayrıldım
Telefondan alışamadım buraya yazmaya :)
Ev düzenleme işi de kaldı neyse sağlık olsun

Mia- nasıl oldu kuzu canım. Daha iyidir inşallah.
Dün bütün gün oğlum bez takmak istemedi. Ben de belki bezi bırakırız dedim ama hep halıya yaptı. Hayır külot eşofman falan da giymedi tarzan gibi dolandı akşama kadar. Elimde bez halı parke sildim bütün gün. İnşallah bu gün de aynısını yapmaz hiç hazır değilim ben. Yanlış tepkiler vermek istemiyorum.

Tuvalet eğitimi benim de şu sıralar kafamı kurcalayan bir mesele ya bebiş doğmadan halledebilsem keşke, çok hazır görünüyor ama biz klimayla ısınıyoruz hasta olur diye deneyemiyorum

Bugün daha iyi oyun oynuyoruz
Sadece yemek yemiyor süt ve pide tarzı şeyler tüketiyor. Zorlamıyorum tabi

Bez bırakma sürecini düşünemiyorum :)
Zor olmalı

Zor olmalı
Ya eşofman külot falan giyse en azından büyük tuvaleti çamaşırda kalır. Bu yere yapıyor altına bişey giymeyince. Bide yaparken korkuyor koşmaya başlıyor sen düşün gerisini

Kaç aylıktı canım. Nasıl hazır görünüyor.
26 aylık, tuvaleti gelince söylüyor bazen özellikle büyük tuvalet. köşeye çekilip çömeliyor bazen pijamasını indirmeye çalışıyor, bitince doldu diyor hazır gibi geldi

Zor olmalı
Bizimki agustos sonunda bıraktı bezi. Hiç korktuğum gibi olmadı. Bir süre çiş ve kaka yapınca alkış yapmak zorunda kaldık o kadar :)
Gece kaçak olur diye bez takiyorum hep kuru kalkıyor. Gece uyanıp cisini söylüyor bezi çıkarıp yaptırıp yeniden bagliyorum.

Hiç hazır değildim eğitime ama oğlumun bedeninde bez bulamayınca o anda karar verdik. Elimizdeki bezleri gece kullanırız dedik.

Hazır olmayı beklersek işimiz zor bir anda karar vermek lazim

Bu yaz başlarız bizde şimdi büyük tuvaletini yapınca bez ve mendil getiriyor
Rahatsız olmaya başladı bez olayından bakalım

Zor olmalı

Benim kabusum olmuştu
Hiç hatırlamak istemiyorum

Bugün mutfağı temizledim
Tabi daha bitmedi gece devam edicem

Çocuklar uyuyunca ben de dolapların dışını sileceğim. Gündüzleri yapamıyorum çocuklardan. Hep parmak izi oldular. İçleri temiz düzenli zaten
Bende akşamları yapmak istiyorum ufak ufak temizlik ama benim oğlan illa bende uyucam yanında ki uyusun sonra mayışıyorum hoş zaten gece 12 de anca uyuyor

Koltuk silmek istiyorum bu aralar komple toz almak istiyorum yeni sildim ama güzel su hazırlayıp detay yapmak istiyorum sandalyeler falan

Bende akşamları yapmak istiyorum ufak ufak temizlik ama benim oğlan illa bende uyucam yanında ki uyusun sonra mayışıyorum hoş zaten gece 12 de anca uyuyor
Benim bebek de uyumadı daha. Ben de mayıştım ama uyursa kalkacağım mutlaka. (Yani inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…