Benim ortanca oğlum da o civarlarda uyudu. Bebek daha bakıyor agucuk yapıyoruz karşılıklı
Bazı bebekler nasıl alışıyor bilmiyorum artık akşam 8 de gece uykusuna yatıyor valla benim oğlan kolikti zaten sonrasında da hiç erken uyutamadım gün içinde uyku saatlerini düzenleyip akşam erken uyutsamda bu seferde 2 saat uyuyup kalkıyordu sabaha kadar oturuyorduk ayyyy zor günlerdi yaa...
Valla uyku problemi ve hastalık probleri yüzünden ikinci çocuğa cesaret yok hele eşim kapattı o konuyu....

Bilmiyorum canım hiç erken uyuyan çocuğum olmadı. Hele kızım sabah ezanlarını duymadan uyumazdı. 12-1 gibi uyuyor şimdi nimetten sayıyorum

Günaydın
Yurtdışından teyzem geldi
Bu aralar hep beraber takılıyoruz
Ev alıp başını gitti

Çocuklar uyuyunca ben de dolapların dışını sileceğim. Gündüzleri yapamıyorum çocuklardan. Hep parmak izi oldular. İçleri temiz düzenli zaten
Dün temizledim mutfağı
Dolapların içleri dışları sildim
Az birşey eleme yaptım
Bugün de etrafı toparlıycam diğer yerler temiz toplu
Kızımı parka götürürüm

Kızımda 11 gibi uyuyor öğlen uyuduysa 12 yi buluyor

Kızlar benim çok çekmecem yok normal dolaba şu düzenleyicilerden koysam kullanışlı olur mu?

Eklentiler

• 05E400BA-0F13-4DAE-813C-92846056F577.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 86
Dün temizledim mutfağı
Dolapların içleri dışları sildim
Az birşey eleme yaptım
Bugün de etrafı toparlıycam diğer yerler temiz toplu
Kızımı parka götürürüm
Ben üstleri sildim ama alt dolaplar kaldı. Çocuklar uyandı durdu sabaha kadar. Uyuyamadım hiç

Benim oğlum önceden en geç 20 dk içinde ve 9, 9.30 gibi uyurdu. Ama alışkanlıklar değişiyor şu an 11-12 anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…