Hadi inş benimki tam 00.10 da uyudu bende telefonumla keyif yapıyorumBenim bebek de uyumadı daha. Ben de mayıştım ama uyursa kalkacağım mutlaka. (Yani inşallah :))
Benim ortanca oğlum da o civarlarda uyudu. Bebek daha bakıyor agucuk yapıyoruz karşılıklıHadi inş benimki tam 00.10 da uyudu bende telefonumla keyif yapıyorum
Bazı bebekler nasıl alışıyor bilmiyorum artık akşam 8 de gece uykusuna yatıyor valla benim oğlan kolikti zaten sonrasında da hiç erken uyutamadım gün içinde uyku saatlerini düzenleyip akşam erken uyutsamda bu seferde 2 saat uyuyup kalkıyordu sabaha kadar oturuyorduk ayyyy zor günlerdi yaa...Benim ortanca oğlum da o civarlarda uyudu. Bebek daha bakıyor agucuk yapıyoruz karşılıklı
Bilmiyorum canım hiç erken uyuyan çocuğum olmadı. Hele kızım sabah ezanlarını duymadan uyumazdı. 12-1 gibi uyuyor şimdi nimetten sayıyorumBazı bebekler nasıl alışıyor bilmiyorum artık akşam 8 de gece uykusuna yatıyor valla benim oğlan kolikti zaten sonrasında da hiç erken uyutamadım gün içinde uyku saatlerini düzenleyip akşam erken uyutsamda bu seferde 2 saat uyuyup kalkıyordu sabaha kadar oturuyorduk ayyyy zor günlerdi yaa...
Valla uyku problemi ve hastalık probleri yüzünden ikinci çocuğa cesaret yok hele eşim kapattı o konuyu....
Dün temizledim mutfağıÇocuklar uyuyunca ben de dolapların dışını sileceğim. Gündüzleri yapamıyorum çocuklardan. Hep parmak izi oldular. İçleri temiz düzenli zaten
Kızımda 11 gibi uyuyor öğlen uyuduysa 12 yi buluyorBazı bebekler nasıl alışıyor bilmiyorum artık akşam 8 de gece uykusuna yatıyor valla benim oğlan kolikti zaten sonrasında da hiç erken uyutamadım gün içinde uyku saatlerini düzenleyip akşam erken uyutsamda bu seferde 2 saat uyuyup kalkıyordu sabaha kadar oturuyorduk ayyyy zor günlerdi yaa...
Valla uyku problemi ve hastalık probleri yüzünden ikinci çocuğa cesaret yok hele eşim kapattı o konuyu....
Ben üstleri sildim ama alt dolaplar kaldı. Çocuklar uyandı durdu sabaha kadar. Uyuyamadım hiçDün temizledim mutfağı
Dolapların içleri dışları sildim
Az birşey eleme yaptım
Bugün de etrafı toparlıycam diğer yerler temiz toplu
Kızımı parka götürürüm
O düzenleyiciler olmadan da konmari katlama şekliyle hem çok şey sığıyor hem de çok düzenli görünüyorKızlar benim çok çekmecem yok normal dolaba şu düzenleyicilerden koysam kullanışlı olur mu?
Aynı biz ve ben ya da babası olmadan uyumuyor 10 da gidersek yatağa 11 de 11 de gidersek 12 de uyuyorKızımda 11 gibi uyuyor öğlen uyuduysa 12 yi buluyor
Resim atar mısın canım ben yapamadım bozuluyor sürekliO düzenleyiciler olmadan da konmari katlama şekliyle hem çok şey sığıyor hem de çok düzenli görünüyor
Benim oğlum önceden en geç 20 dk içinde ve 9, 9.30 gibi uyurdu. Ama alışkanlıklar değişiyor şu an 11-12 ancaBazı bebekler nasıl alışıyor bilmiyorum artık akşam 8 de gece uykusuna yatıyor valla benim oğlan kolikti zaten sonrasında da hiç erken uyutamadım gün içinde uyku saatlerini düzenleyip akşam erken uyutsamda bu seferde 2 saat uyuyup kalkıyordu sabaha kadar oturuyorduk ayyyy zor günlerdi yaa...
9 da giderseniz sorun çözülecek gibi :)Aynı biz ve ben ya da babası olmadan uyumuyor 10 da gidersek yatağa 11 de 11 de gidersek 12 de uyuyor
Onu da denedim ama yok yine 11 e kadar gevezelik yapıyor9 da giderseniz sorun çözülecek gibi :)
Bu çekmece ama. Ben normal dolap için istiyorum. Dolapta bozuluyor. Çok çekmecem yok.
Dolaba da dizdim çekince atayım onu daBu çekmece ama. Ben normal dolap için istiyorum. Dolapta bozuluyor. Çok çekmecem yok.
Sağol canım bekliyorumDolaba da dizdim çekince atayım onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?