gün gün hissettiklerimi yazıcam
Şekerli şeyler, abur cubur, beyaz ekmek, pirinç patates yemiyorum canım başka bişey yapmıyorum. Ama sigarayı bırakmaktan zor diyorlar şeker için bakalımgünlük nasıl uyguluyorsun bize de anlatır mısın ?
Şekerli şeyler, abur cubur, beyaz ekmek, pirinç patates yemiyorum canım başka bişey yapmıyorum. Ama sigarayı bırakmaktan zor diyorlar şeker için bakalımdaha önce de çok denedim 9 gün rekorum
Canım ankam sen yaparsın tabikide
Ama aklıma kıbrıs tatlısı geldi sen böyle şekersiz 21 gün deyince :)
wendy görünce nutella geliyor aklıma
Yaz canım bizi de motive et, şekersiz duramadığım için kilo veremiyorum ben, bakarsın ben de başlarım 21günegün gün hissettiklerimi yazıcam
ayrıntıyı nasılda farketmiştin hemen yaaa
Yaz canım bizi de motive et, şekersiz duramadığım için kilo veremiyorum ben, bakarsın ben de başlarım 21güne
Anka görmüştü. ben ekmeği görmüştüm :)
Ruhum fakir
Nutella benim ilgi alanım
Anka görmüştü. ben ekmeği görmüştüm :)
Ruhum fakir
Ben başarırsam inşallah :)Yaz canım bizi de motive et, şekersiz duramadığım için kilo veremiyorum ben, bakarsın ben de başlarım 21güne
Hadi kendin yapmazsın da önüne gelen şeye denhayır demek zor olmalıBen başarırsam inşallah :)
Profile yazıyorum. Bu gün çok sinirli hissediyorum. Bi de karne günü oğlan için pasta alacak eşim
Hayır dersem yarın da bunun için burda pasta keselimHadi kendin yapmazsın da önüne gelen şeye denhayır demek zor olmalı
Hayır dersem yarın da bunun için burda pasta keselimdeneyeceğiz bakalım.
Mia- sen zaten zayıfsın fotoğrafını görmüştüm boşver gönlünce ye :)
Aynen ben de insülin direncinden hep :Ben d tatlıya hayır diyemiyorum, özellikle sütlü tatlı ve çikolata yemeden duramıyorum. Yiyince de küçük oorsiyon yetmiyor en az 3kişilik yiyorum ;(
Ne güzel kilo keşke benim olsa :)57-58 arasıyım
2. çocukta 65i görmek istemem 55 e düşsem iyi olcak aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?