Off yaa burda şeker orucunda olanlar var der insan yazılır mı bunlarAz önce oturup pizza yedim bi de kola içtim patatesi de bol koymuşlar hepsini süpürdüm, çok canım çekti amaböyle giderse 90la girmem Doğuma inşallah. Aslında sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum bugünlük bir kaçamaktı karne hediyesi
Off yaa burda şeker orucunda olanlar var der insan yazılır mı bunlar
Yaşadığı ilçede pizzacı olmayanlarda var ayrıca
Yaa pizza şekersiz diyormuşumOff yaa burda şeker orucunda olanlar var der insan yazılır mı bunlar
Keşke burda da olmasa bak yoldan çıkarıyorYaşadığı ilçede pizzacı olmayanlarda var ayrıca
Affet affet ben de bi daha yemicem söz
Yaklaşık 2 aydır yeme işi sıkıntılıydı açığı kapatıyorum
KeşkeeYaza kadar kilomu versek :)
Yaklaşık 2 aydır yeme işi sıkıntılıydı açığı kapatıyorum
Hiç içmem normalde eve de almayız oğlum görmesin bilmesin diye 2 yıldır hiç almıyoruz ama canım çekti çok bi daha içmem inşallahMide bulantısı çok zor ben de 2 kg vermiştim geçtiyse şimdi ye bol bol. Keşke kola içmesen ama ben de içmiştim hamileyken
Va anka yarın şekersiz 1. güne geri döner var mı eşlik etmek isteyen
Ben çayımı şekersiz içiyorum abur cuburda bıraktım hoş sağlığım bozuldu sonra akıllandım orası ayrı konu..Va anka yarın şekersiz 1. güne geri döner var mı eşlik etmek isteyen
Çayımı ben de şekersiz içiyorum 9 sene olmuştur. Ben son zamanlarda tatlıya çok düşkünleştim. 1 kilo sütten muhallebi yapıyorum oturup kase kase yiyorum. Şeker çok tüketince kendimi yorgun hissediyorum. Sabahları kalkamıyorum. O yüzden bırakmam lazım bir süre en azından.Ben çayımı şekersiz içiyorum abur cuburda bıraktım hoş sağlığım bozuldu sonra akıllandım orası ayrı konu..
Arada evde tatlı yapıyorum kek yapıyorum o kadar 2 haftadır yapmıyorum yarın yapayım bari
Aman inş bırakırsın emzirirken biraz zor olur ama inş yaparsın...doğumdan sonra bende sürekli tatlı istiyordum gece uyanıp abur cubur yiyordum dedim aloben bu işte bir iş var gittim şekerine baktırdım hem açlık hem tokluk meğer hipoglisemi gelişmiş...neyse 3 ay diyet 2 ay ilaç derken şimdi şükür öyle tatlı krizlerim yok...Çayımı ben de şekersiz içiyorum 9 sene olmuştur. Ben son zamanlarda tatlıya çok düşkünleştim. 1 kilo sütten muhallebi yapıyorum oturup kase kase yiyorum. Şeker çok tüketince kendimi yorgun hissediyorum. Sabahları kalkamıyorum. O yüzden bırakmam lazım bir süre en azından.
Benim 2. Doğumdan sonra oldu o. Burda bebek görmeye gelenlere lokum bisküvi verirler. Eşim 1 kutu getirirdi. 2 kilo mu ne olurdu o kutu. Ben 2 günde bitirirdim kutuyuAman inş bırakırsın emzirirken biraz zor olur ama inş yaparsın...doğumdan sonra bende sürekli tatlı istiyordum gece uyanıp abur cubur yiyordum dedim aloben bu işte bir iş var gittim şekerine baktırdım hem açlık hem tokluk meğer hipoglisemi gelişmiş...neyse 3 ay diyet 2 ay ilaç derken şimdi şükür öyle tatlı krizlerim yok...
Çok artarsa bu istekler kanına mutlaka baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?