Sabah 66 küsur geldim. Hedefim 57 canım. Ama şimdilik kilomu korusam bile yeter. Senin kaçtı.
Emzirme dönemi çok kilo alınıyor ya, iştahım aşırı açık benim. Yazın zayıflama gruplarından 55le mezun oldum sonra saldım hiç spor da yapmadım birkaç aydın tartının pili yok tartılanadım ama en az 58im, kıyafetkerim hiç yakışmıyor böyle olunca da, bir ara kendimi hazır hissedip 3-4kilocuk vermem lazım
Senin de bebeğin küçük daha canım verirsin inşallah zamanla :)

Ben 60 la hamile kalıp 70 le doğum yaptım
Doğum iznim bittiğinde yine 60a düşmüştüm
İşe başladıktan sonra 62 oldum. 60-62 arasıyım sürekli. Boyum1.62 55 kg olsam daha ne isterim :)

Çok iyi olur ya, birbirimizi burda motive edip versek, evde 10-15dk bile olsa spor yapsak aslında incelmeye çok faydası olur

Haklısın.
Spor ve hareketli işler yapabiliriz
yemek işini de çözersek başarırız.
ben bunu bir araştırayım

Ay kilo konuşulmuş 62 ile hamile kaldım, bulantılarla 58e düştüm, 10 gün önce doktorda 59dum. Burayı okuyunca tartılayım dedim 61 olmuşum 10 günde

Az önce oturup pizza yedim bi de kola içtim patatesi de bol koymuşlar hepsini süpürdüm, çok canım çekti ama böyle giderse 90la girmem Doğuma inşallah. Aslında sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum bugünlük bir kaçamaktı karne hediyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…