- 29 Ocak 2017
- 4.541
- 8.658
- 158
Zayıfla canım, sonra siz ablası mıısnız bu çocukların diye sorsunlarNe güzel kilo keşke benim olsa :)
Boyun kaçtı canım. Ama çok da zayıflamayayım dimi 4 çocuğum olduğu belli olsun
Ne güzel kilo keşke benim olsa :)
Boyun kaçtı canım. Ama çok da zayıflamayayım dimi 4 çocuğum olduğu belli olsun
Ver gazıZayıfla canım, sonra siz ablası mıısnız bu çocukların diye sorsunlar
Kaç kilosun canım, hedefin kaçVer gazı
Zaten abartı kilom yok da olmaz inşallah
Doğumdan sonra 63 olmuştum ama sabah 66 gördüm yanında küsuratı da vardıboyum 1.65
Sen çok kilolu değildin hatırladığım kadarıyla.
Sabah 66 küsur geldim. Hedefim 57 canım. Ama şimdilik kilomu korusam bile yeter. Senin kaçtı.Kaç kilosun canım, hedefin kaç
Doğumdan sonra 63 olmuştum ama sabah 66 gördüm yanında küsuratı da vardı
Emzirme dönemi çok kilo alınıyor ya, iştahım aşırı açık benim. Yazın zayıflama gruplarından 55le mezun oldum sonra saldım hiç spor da yapmadım birkaç aydın tartının pili yok tartılanadım ama en az 58im, kıyafetkerim hiç yakışmıyor böyle olunca da, bir ara kendimi hazır hissedip 3-4kilocuk vermem lazımSabah 66 küsur geldim. Hedefim 57 canım. Ama şimdilik kilomu korusam bile yeter. Senin kaçtı.
Senin bebeğin kaç aylıktıBende 53 kg hamile kaldım 58 çıktım
doğum sonrası 54 falandım
sonra anlamadığım bir şekilde 3 kilo aldım :)
şuan bende koruyorum kilomu
Senin bebeğin kaç aylıktı
Ben 60 la hamile kalıp 70 le doğum yaptım
Doğum iznim bittiğinde yine 60a düşmüştüm
İşe başladıktan sonra 62 oldum. 60-62 arasıyım sürekli. Boyum1.62 55 kg olsam daha ne isterim :)
Çok iyi olur ya, birbirimizi burda motive edip versek, evde 10-15dk bile olsa spor yapsak aslında incelmeye çok faydası olurYaza kadar kilomu versek :)
Çok iyi olur ya, birbirimizi burda motive edip versek, evde 10-15dk bile olsa spor yapsak aslında incelmeye çok faydası olur
Az önce oturup pizza yedim bi de kola içtim patatesi de bol koymuşlar hepsini süpürdüm, çok canım çekti amaböyle giderse 90la girmem Doğuma inşallah. Aslında sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum bugünlük bir kaçamaktı karne hediyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?