aboooooo kutu kutu yemiş hemde...
Senin yüksekmiş benim tam tersi düşük şeker di ayyy çok zor fenalık geçiriyordum bazen

Ayaklarım ekmek kadar şu an, kv gitmiştik uzanamadım, iptalim yaa. Öff bu son zamanlar hep böyle oluyor işte.
Bol bol dinlen valla ben erken doğurmama rağmen elim ayağım davul gibiydi o kadar uyuşmuşki parmaklarım doğumdan sonra şiş gidince parmakları hissettim ayyyy nasıl güzeldi

Bol bol dinlen valla ben erken doğurmama rağmen elim ayağım davul gibiydi o kadar uyuşmuşki parmaklarım doğumdan sonra şiş gidince parmakları hissettim ayyyy nasıl güzeldi

Off o günlere bi ulaşmak istiyorum bi korkuyorum, hayırlısı bakalım, ödem mahvediyor ama beni şu an.

kendim yazdım sandım 1 kg sütten muhallebi kısmını, ben de bir oturuşta bitiriyorum aşırı seviyorum sütlü tatlıları, yorgunluk yapıyor gerçketen şeker. bunda zaman yedik de ne oldu bir de yemeden deneyebiliriz bence :) yarın annemler gelecek çarşambadan sonra başlayabilirim ben şekersize

Farmasiden şekersiz çikolata aldım onlar gelsin öyle başlıcam

:) Vayy ankacım işini biliyosun.

bende bölmeli saklama kabı almak istiyorum.
iş yerine kahvaltı getirmeye alıştım çeşitlendirsem güzel olcak.

Ben oğlana bunlardan kullanıyorum güzel tavsiye ederim. Biri büyük biri küçük

Eklentiler

• 568DE6F6-4D21-421E-8EF6-A83AEA49DD9A.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 85
  • 83D4BD2B-61C8-4897-B8E1-04FDEFC29966.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…