Benim 2. Doğumdan sonra oldu o. Burda bebek görmeye gelenlere lokum bisküvi verirler. Eşim 1 kutu getirirdi. 2 kilo mu ne olurdu o kutu. Ben 2 günde bitirirdim kutuyu55 ile doğumdan eve gelmiştim 3 ayda 60 a çıktım. Bi de benim rahim toparlanmadı şiddetli kanamam başladı bastılar hormonu kortizonu 69 u buldum en sonunda. Şekerimi bi ölçtürdüm 200 lerde çıktı. Baya uğraştım dediğin gibi diyetti ilaçtı o zamanlar.
Bol bol dinlen valla ben erken doğurmama rağmen elim ayağım davul gibiydi o kadar uyuşmuşki parmaklarım doğumdan sonra şiş gidince parmakları hissettim ayyyy nasıl güzeldiAyaklarım ekmek kadar şu an, kv gitmiştik uzanamadım, iptalim yaa. Öff bu son zamanlar hep böyle oluyor işte.
Bol bol dinlen valla ben erken doğurmama rağmen elim ayağım davul gibiydi o kadar uyuşmuşki parmaklarım doğumdan sonra şiş gidince parmakları hissettim ayyyy nasıl güzeldi
Rabbim yardımcın olsun az kalmış zatenOff o günlere bi ulaşmak istiyorum bi korkuyorum, hayırlısı bakalım, ödem mahvediyor ama beni şu an.
3. gün olması gerekmez mi? kaçamak mı yaptınVa anka yarın şekersiz 1. güne geri döner var mı eşlik etmek isteyen
kendim yazdım sandım 1 kg sütten muhallebi kısmını, ben de bir oturuşta bitiriyorum aşırı seviyorum sütlü tatlıları, yorgunluk yapıyor gerçketen şeker. bunda zaman yedik de ne oldu bir de yemeden deneyebiliriz bence :) yarın annemler gelecek çarşambadan sonra başlayabilirim ben şekersizeÇayımı ben de şekersiz içiyorum 9 sene olmuştur. Ben son zamanlarda tatlıya çok düşkünleştim. 1 kilo sütten muhallebi yapıyorum oturup kase kase yiyorum. Şeker çok tüketince kendimi yorgun hissediyorum. Sabahları kalkamıyorum. O yüzden bırakmam lazım bir süre en azından.
Evet 3 olması gerekiyordu pastaya dayanabilseydim3. gün olması gerekmez mi? kaçamak mı yaptın
Yaaa
Farmasiden şekersiz çikolata aldım onlar gelsin öyle başlıcamOlsun yeniden yaparsın.
Farmasiden şekersiz çikolata aldım onlar gelsin öyle başlıcam
Kaç bölmeli istiyorsun canım:) Vayy ankacım işini biliyosun.
bende bölmeli saklama kabı almak istiyorum.
iş yerine kahvaltı getirmeye alıştım çeşitlendirsem güzel olcak.
Kaç bölmeli istiyorsun canım
Ben oğlana bunlardan kullanıyorum güzel tavsiye ederim. Biri büyük biri küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?