Kilolar konusulmus beni unutmayın çok vahim durumdayım. Oglumda 79 kg hamile kalmış 93 kg ile doğuma girmiştim. Hastaneden eve geldiğimde 79 kiloydum.

Şimdi 72 ile basladim 90 ile doğuma girdim eve geldim 85 kiloyla
Nasıl gidecek bu kilolar?

Aaaa doğum mu yaptın hayırlı olsun ne zaman yaptın. Bebek nasıl. Sezaryen mi oldu? Ayy anlatsana kız

Aaaa doğum mu yaptın hayırlı olsun ne zaman yaptın. Bebek nasıl. Sezaryen mi oldu? Ayy anlatsana kız
12 ocak sabaha karşı 1.57 de doğdu küçük hanim. Benim 2. Dogumum çok rahat ve hizliydi. Dr doğuma yetisemedi ebe ile yaptım dogumu şükür kesi yırtık fln olmadı. 4 saat içinde başladı ve bitti. Herkese böyle kolay doğum diliyorum

Yaa maşallah canım hayırlı olsun. İnşallah hayatı boyunca herşeyi böyle kolay sorunsuz olur canım

Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ömrü boyunca mutlu ve sağlıklı hayatı olmasını dilerim

Hayallerimdeki Doğumu anlatmışsın benim de 2. Olacak inşallah böyle olur Allah analı babalı büyütsün, bebişin hayırlı olsun

Süper. Maşallah. Analı babalı büyüsün sağlıkla inşallah..

Hayallerimdeki Doğumu anlatmışsın benim de 2. Olacak inşallah böyle olur Allah analı babalı büyütsün, bebişin hayırlı olsun
Teşekkür ederim.

Oglumda sancıları acı olarak hissetmistim dayanamayıp epidural almıştım. Doğum zor olmuştu. Ebe karnima bastirmisti ve epizyotomi yapılmıştı.

Bunda sancilar kasılma seklindeydi nefes alıp vererek acı hissetmeden atlattim. Evden saat 1 de çıkmisiz 1.57 de bebek doğmuştu.

İnşallah gonlunden geçen doğumu gerceklestirirsin. Keşkesiz dogumlar diliyorum

Bugün işteydim
Öğleden sonra 3 gibi eve geldim ve başladım :/
Yıkanmış bulaşıklar vardı onları yerleştirdim
Yemek yaptım, mutfağı topladım, çıkan bulaşıkları makineye dizdim
Ortalığı topladım
Nevresimleri değiştirdim
Evi süpürdüm
Kızımı yıkadım
Lavabo wc temizledim
4 makine çamaşır yıkadım

Amin inşallah, ben de ilkinde epidural aldım. Suyum geldi önce yaklaşık 12 saat doğumhanede kalmak beni yıprattı. Yoksa doğumum rahattı sanırım suni sancı verildi emin değilim dikişim vardı ama azdı. Bunda umarım önce sancı gelir, bakalım hayırlı sağlıklı olsun inşallah:)

İyi akşamlar kızlar, bugün yine para harcadım. Kendime mont aldım ama gerekli bir harcamaydı. Sadece kaşe montum vardı, bi de deri mont ama deri mont eskimiş yıpranmış baya kış sonu atacağım.

Diooone hoşgeldin
Ben iyiyim asıl sen nasılsın nerlerdesin :)
Hosbulduk canım
Valla şehir dışındaydım
İş derdine düşüp giremedim hiç buralara
Şimdi tatildeyim ara ara giriyorum
Dedim bi selam vereyim sana :) sende ne var ne Yok :)
Minimalliğe devam dmi
Ben suan bosvermiş durumdayım :)

Bende yıllık izindeydim.
İşler birikmiş daha bekleyen işlerim var.
İyiyim çok şükür
sade yaşamı seviyorum devam
tabi herkes sevecek diye bir şey yok zaten senin tarzına zıt kavram :)

İyi akşamlar kızlar, bugün yine para harcadım. Kendime mont aldım ama gerekli bir harcamaydı. Sadece kaşe montum vardı, bi de deri mont ama deri mont eskimiş yıpranmış baya kış sonu atacağım.

İyi yapmışsın güle güle giy
Minimalliği pintilikle karıştırmayalım tabi ki alıcaksın :)

Günaydınlar
Dün Eskişehire gittik gezdik
markete ve koçtaşa gittik
eşim dükkanına ısıtıcı ve birkaç malzeme aldı.
2 çiçek beğendik aldık. evden saksı ayarlamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…