Günaydın, minimalliğe başladım başlayalı kendimi epey cimri hissediyorum. İçimde mi var ne
Günaydınlar
Dün Eskişehire gittik gezdik
markete ve koçtaşa gittik
eşim dükkanına ısıtıcı ve birkaç malzeme aldı.
2 çiçek beğendik aldık. evden saksı ayarlamam lazım.
günaydınn, ben hiç çiçek bakamıyorum yaaa, sevgi mi gösteremiyorum nedir kuruyup gidiyorlar.
Başlarda bende bakamazdım çiçek hiç gelişmezdi bazıları kururdu su vermeyi unuturdum.
Şimdi her cumartesi su veririm ama su sevmeyenlerde var azcık veririm onlara.
Birde direk ışık zarar veriyor o yüzden raf yaptırdım
her çiçeğin bakımı toprağı gelişimi farklı
budama işleri de var.
araştırıp öğreniyorum.
toprakla uğraşmayı seviyorsan denemelisin.
Yapay orkide al misss
Ben sevmem çiçeği. Bakamam zaten. Benim kız da yemesini çok seviyor o yüzden hiç almıyorum
Yani benim ev sıfır çiçek ama seviyorsan dedim.oda tozlanıyo anka yaa, en iyisi evde sıfır çiçek :)
senin kızda iyiymiş, tadı da iğrenç nasıl yiyor acaba :)
çok severim aslında ama orkideler üzerinde oldukça başarısızım mesela
denediklerimi kurutup anneme verdim, oraya gidince bakıyorum mis gibi gelmişler kendilerine, dediğim gibi teoriğini yapıyorum bakımın da pratikte konuşup sevmiyorum diye sanırım
Yani benim ev sıfır çiçek ama seviyorsan dedim.
Ay baktın mı tadına ben hiç bakmadım
Bitki neticede, acı olur ya :) güzel olsa ilk çağlarda yemek niyetine yer çiçeğini dolma yapardık :)
Ben çok fenayım
Belimde ne zamandır bi batma vardı ağrıyordu iyice şiddetlendi bu gün kıpırdayamıyorum bileve kalabalık misafirim gelecek. Şimdi arasam geç oldu iptal etmek için evleri uzak hazırlanmaya başlamışlardır erken geleceklerdi
Başlarda bende bakamazdım çiçek hiç gelişmezdi bazıları kururdu su vermeyi unuturdum.
Şimdi her cumartesi su veririm ama su sevmeyenlerde var azcık veririm onlara.
Birde direk ışık zarar veriyor o yüzden raf yaptırdım
her çiçeğin bakımı toprağı gelişimi farklı
budama işleri de var.
araştırıp öğreniyorum.
toprakla uğraşmayı seviyorsan denemelisin.
ben de bir türlü çiçek yetiştiremezdim ancak orkidem 2,5 yıldır benimle düzenli olarak sularım :)
bakarım
çiçek açmak üzere inşaallah :)
Bu günü atlattım çok şükür. Kremlerle Ağrı kesicilerle idare etmem lazım bir süre. Bu hafta full misafirim var haftaya artık inşallahGeçmiş olsun çok kötü denk gelmiş.
En yakın zamanda hastaneye gitmelisin.
Ara bence belki evden çıkmamışlardır.
Yarıyıl tatilinde bitsin istiyorum. Hem oğlumun arkadaşları oluyor beraber vakit geçiriyorlar hem okul zamanı zorlanıyorum. Bakalım yetişebildiğim kadar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?