Size eşimle aramızdaki sohbeti anlatıyım
Zaman ne çabuk geçti kızımız büyüdü anlamadan dedi
ben: Aslında çabuk geçmedi
Nasıl yani dedi
Yani ben anı yaşıyorum
Anı yaşamak mı dedi
Evet mesela cafede oturup ben güneşi rüzgarı ve etrafı hissedip izlerken sen telefona bakıyosun ben anı yaşıyorum ama sen telefona bakıyosun.(Taklitini yaparak :)
Eşim: hahaha bu iyiydi
ben:
yine başka örnek
bi arkadaşımla buluşsak kahveyi yada kendini, bizi defalarca fotoğrafını çeker üzerinde değişikler yapıp paylaşana kadar günün yarısı geçer.
En sevdiğin yemek/içecek gelmiş tadını çıkar iki kelam edelim.
Fotoğraf çekmeyi severim ama yeri ve zamanı olduğunu düşünüyorum.
Aslında zaman çabuk geçmiyor.
etrafımızda oyalayıcı etkenler var.
telefon, alışveriş, oyunlar, televizyon, sosyal medyalar.
Harikasın
1-2 poz bende çekerim bazen ama bu bahsettiğim 15-20 kez çekiyor ve kahvemi de içirtmiyor bozulmasın diyesosyal medya foto falan deyince düşündüm de,
ben de eşimle başbaşa kalabildiğimde, artık geç saat falan oluyor o da genelde, o an modumuz çok keyifliyse o anlarda ikimizin resmini çekiyormuşum hep, sonradan farkettim, paylaşmak falan için değil, sanki o anı hep hatırlama isteiği gibi bişey, değişik bişey
1-2 poz bende çekerim bazen ama bu bahsettiğim 15-20 kez çekiyor ve kahvemi de içirtmiyor bozulmasın diye
İŞçiyim ben kuzuSahihuban Merhaba siz kamuda mı görev yapıyorsunuz? yarım gün çalıştığınızı söylediniz de memurlar için geçerli oldu mu merak ediyorum?
Anladım teşekkür ederim :) evet henüz çıkmadı diye biliyorum ben de çıksa ne güzel olurduİŞçiyim ben kuzu
Memurlar için henüz yönetmelik çıkmadı sanırım
günaydınlar canım nasılsın?Günaydınlar
Su içmek 21/1
Çekmece düzeni 21/2
2019 planlarımda alışkanlık tablom vardı.
bende ufakta olsa başlamak istedim.
ekleyerek devam ederim inş.
Peki sizin hedefleriniz neler ?
Sizde bana eşlik edebilirsiniz?
günaydınlar canım nasılsın?
birikimlerin ne alemde
mutfak bitti mi ?
uzun zamandır girememiştim
bende günlük olarak hedefler belirledim kendime aslında
mesela bugün: 1- yemek yap
2-oturma odasını topla
3-giyinme odasına süpürge tut
çalışınca gerçekten bazen her şey birbirine girebiliyor ki ben de bi çocuk yokken
o yüzden 3 madde olacak şekilde her akşam görev tamamlarsam rahat rahat oturuyorum aslında. :)
MERHABA :) alışkanlık tablonuzu burda paylaşmış mıydınız. kaçırdım öyleyse biraz bahseder misiniz?Günaydınlar
Su içmek 21/1
Çekmece düzeni 21/2
2019 planlarımda alışkanlık tablom vardı.
bende ufakta olsa başlamak istedim.
ekleyerek devam ederim inş.
Peki sizin hedefleriniz neler ?
Sizde bana eşlik edebilirsiniz?
ay çok sevindim canım araba almanızaVayy vayy lindacım gelmiş :)
iyiyim sen nasılsın
birikimlerle araba aldım. yani eşim almıştı biraz destek verdim.
mutfak 2 yıl sonra olur bu yıl banyo wc tadilat edilecek.
böyle hedefler süper denge sağlıyor
acaba hangi işi yapsam olayı kalmıyor gözünde büyümüyor işler.
merhaba bu şekersiz 21 günde ekmek tarzı şeyler yeniyor mu acaba biraz açıklar mısınMERHABA :) alışkanlık tablonuzu burda paylaşmış mıydınız. kaçırdım öyleyse biraz bahseder misiniz?
ben de 2019 hedeflerimle ilgili bir yazı paylaşacaktım da bir türlü fırsatım olmadı, bugün şekersiz 21 güne başladım, onu yazayım ben de tamamladıkça :) düzenle ilgili de bir plan oluştuaryım paylaşıcam:)
MERHABA :) alışkanlık tablonuzu burda paylaşmış mıydınız. kaçırdım öyleyse biraz bahseder misiniz?
ben de 2019 hedeflerimle ilgili bir yazı paylaşacaktım da bir türlü fırsatım olmadı, bugün şekersiz 21 güne başladım, onu yazayım ben de tamamladıkça :) düzenle ilgili de bir plan oluştuaryım paylaşıcam:)
ay çok sevindim canım araba almanıza
Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah
bu ev biraz eski ya acaba diyorum evin borcu bitince satıp sıfır mı alsan tabi durumlar müsaitse olur bu dediğim canım
tadilat işi gerçekten büyük bi gider onun yerine şöyle sıfır miss gibi bi ev kutu gibi fena da olmaz hani :)
bu hafta hep 3 madde olarak gitmeye çalıştım
yardımcı almıyorum evime her şeyi ben ve eşim yapıyoruz
cumartesi pazarım boş olunca kalıyor da her şeye vakit aslında tembelliğimiz olmasa :)
Paketli Ürünlerimerhaba bu şekersiz 21 günde ekmek tarzı şeyler yeniyor mu acaba biraz açıklar mısın
tam düzene girdim diyorum yeme içme konusunda gene raydan çıkıyor
son zamanlarda aşırı yedim, 21 gün dayanabileceğimi düşünüyorum aralık vermeden, inşallah, dinimiz amin :)Başka topikte buna benzer yapmıştık
bir gün yapmazsak başa dönüyoruz
amaç 21 günü zinciri kırmadan tamamlamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?