ovv senin durumun farklıymış zaten ki evi 80 bine çok çok iyiye almışsın
sen istediğin gibi evi tadilat ettir o zaman arkadaşım :)
işte herkesin nasibi nerdeyse gidip onu buluyor bi şekilde konu ne olursa olsun.
bu arada oturma odamın tekli berjerini satma kararı aldım ama letgodan bi alıcı çıkmadı
daha 2 senelik takım zaten bu satacağım teki giyinme odasında duruyor
300 sizce çok mu pahalı ya berjer için acaba dedim ben mi yüksek fiyat istiyorm?

özge bezircinin sayfasından alıntıladım:)

son zamanlarda aşırı yedim, 21 gün dayanabileceğimi düşünüyorum aralık vermeden, inşallah, dinimiz amin :)

paketli ürün alışkanlığım yok evde bulunmaz fazla
çokkk canım isterse üzüm pekmezi var biraz katı şekli onu yerim.
1 çay kaşığı bile kesiyor hemen

2 litre su dün başladım çok lavaboya gitmekten başka farklılık görmedim ama inanıyorum.
izlediğim bir video da içimin yıkandığını hissediyorum demişti bu tabir çok hoşuma gitti :)
şimdi bende bol bol içimi yıkıyorum.

deneyip sonucu bizimle paylaşmanı bekliyorum

300 çok pahalı değil ama 299 yazsan belki satılırdı :)

bizim evde de abur cubur çekmecesi var maalesef ve evde olmayınca bağımlılar gibi markete koşa koşa gidiyorum. ve bunu bir türlü engelleyemiyorum
sanki evde abur cubur olmayınca buzdolabı bomboşmuş gibi geliyor psikolojik

Paketli gıda tüketimim çok fazla:çikolata, gofret, cips. kızıma hiç yedirmiyorum ama ben yersem ona nasıl yeme derim. hem sağlıklı yaşamak için hem de örnek olmak için bunu yapmaya karar verdim.
bugün tartımda pil yoktu tartılamadım pil alıcam en kısa zamanda, biraz egzersize de başlıcam, öçncesi sonrası kilo ve genel durum değerlendirmesi yaparım:)

ben de aynı durumdayım, ne zamsndır rahatsızdım bu durumdan ancak hazır hissettim kendimi. birlikte yapmaya ne dersin:)

yedikçe yiyesi geliyor insaın, en iyisi kökten bırakmak:)

spor yapmasak olmaz mı diyete uyarım da spora uyamam sanırım eve gelince yatmayı çok seviyorum ben tembelim de az :)
ben de kendi adıma spor konusunda garanti veremiyorum. işten gelince aşırı yorgun oluyorum ve ilgi bekleyen bir kızım var. aylardır spor yapmadım da, sadece denemek istiyorum her gün olmasa da haftasonu bile olsa 15dklık bir spor da olsa yapmayı denicem

Evde bulundurmayın bir süre sonra alışırsınız.
mısır kaynatıp tüketebilirsiniz
1 meyve
bitki çayı
meyveli yoğurt hazırlayabilirsiniz
kuru yemiş karışımları
yulaf süt ara öğün olabilir.
pekmez bal tatlı krizine engel olabilir.

öğle yemeği pek doyurucu olmuyor işte, yanımda kuruyuemiş götürmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…