- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
ben de izleyip üstüne nutella yemiş biriyimthat sugarlar halt yesin hepsini izledim ben
boyum 1,58 kilom 6052 ye kadar düşmeliyim
konuya alakasız bir yerden giricem ama zararlı diye artık yumuşlatıcı kullanmak istemiyorum, sadece deterjanla yıkayınca da eşim hiç sevmedi temiz gibi kokmuyor diye. bu konuda tavsiyesi olan var mı?Mia- sadelekşme çabaları devam mı nasıl gidiyor
mesela banyoda yedek yumuşatıcımın olması bile beni artık rahatsız etmeye başladı bitsin diyorum asla yedek almıcam
sürekli yedek toplayarak da aslında o ayki paramı bitiriyorum
mutfakta bile yedek bi şeyim yoktur pek
üstüne nutella seninki de süpermiş canımben de izleyip üstüne nutella yemiş biriyimsağlık için yapmamız lazım ama hem de iyi kilo verdirir. 3-4 kilo veriyor insanlar bunu yapınca. ben zayıflama gruplarındaydım 55,3le eylülde mezun oldum. aylardır tartılmadım ama en az 58 olduğuma eminmi göbeğim çıktı bayağı
bende yumuşatıcısız yapamıyorum maalesef aslında ariel kullanıyorum en iyi deterjanlardan biri.konuya alakasız bir yerden giricem ama zararlı diye artık yumuşlatıcı kullanmak istemiyorum, sadece deterjanla yıkayınca da eşim hiç sevmedi temiz gibi kokmuyor diye. bu konuda tavsiyesi olan var mı?
elma getirdim bugün de yanıma:) bitki çayları da biraz iştahı kapatıyor: zencefil, rezeneüstüne nutella seninki de süpermiş canım
tamam bugün başladık o zaman sağlıklı şeyler yemeye:)
SADECE KIZIMIN ÇAMAŞIRLARINI YUMUŞATICISIZ YIKIYORUM BEN DE. LAVANTA YAĞI VS GİBİ YAĞLAR DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BİZİMKİLER İÇİN DEbende yumuşatıcısız yapamıyorum maalesef aslında ariel kullanıyorum en iyi deterjanlardan biri.
ama gel gör ki yumuşatıcı illa atacam ama beyazlara atmıyorum cilde direk temas ediyorlar diye
beyazlardan başla ve eşine deki aa atmıştım demekki az atmışım de salla bi dahaki sefere aa makine koku vermemiş de salla gene en azından beyazlarda deneyebilirsin canım
Mia- sadelekşme çabaları devam mı nasıl gidiyor
mesela banyoda yedek yumuşatıcımın olması bile beni artık rahatsız etmeye başladı bitsin diyorum asla yedek almıcam
sürekli yedek toplayarak da aslında o ayki paramı bitiriyorum
mutfakta bile yedek bi şeyim yoktur pek
aynen eşimle gidince istediğimiz her şeyi alıp çıkıyoruz biz de malesefaynen sadeliğe devam
evde fazlalık gördüklerimi ayırıyorum.
bazı ürünleri büyük boy alıyorum.
sürekli bitti bitecek derdi olmuyor.
bugün markete gideceğim tek başıma
eşimle gitsem yada kızımla gereksiz ürün alıyorum.
sonra bakıyoruz ortada düzgün birşey bile yok 200-300 ödeyip çıkıyoruz.
stok olarak bez ve ıslak mendil alırım
deterjan indirimde bulursam stoklarım.
ama yumuşatıcı benim için temel gider değil olmasa da olur yedeği.
dengeyi kurmak önemli.
SADECE KIZIMIN ÇAMAŞIRLARINI YUMUŞATICISIZ YIKIYORUM BEN DE. LAVANTA YAĞI VS GİBİ YAĞLAR DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BİZİMKİLER İÇİN DE
ovv senin durumun farklıymış zaten ki evi 80 bine çok çok iyiye almışsın
sen istediğin gibi evi tadilat ettir o zaman arkadaşım :)
işte herkesin nasibi nerdeyse gidip onu buluyor bi şekilde konu ne olursa olsun.
bu arada oturma odamın tekli berjerini satma kararı aldım ama letgodan bi alıcı çıkmadı
daha 2 senelik takım zaten bu satacağım teki giyinme odasında duruyor
300 sizce çok mu pahalı ya berjer için acaba dedim ben mi yüksek fiyat istiyorm?
tamam canım teşekkür ederim fiyatı direk sildim çabuk elden çıksın diye almak isteyen fiyatını sorar diye düşündüm zaten.Merhaba,
ben 3 sene önce Letgo'ya 200 TL den koydum berjeri 150 TL den sattım :) şu an ki fiyatlarını bilmiyorum ama orada emsallerinden aratıp ona göre bir fiyat belirleyebilirsin
matik sabun tozları var ben denedim renkli ve beyaz farketmiyor, üstelik yumuşatıcı da gerektirmiyor, güzel kokuyor. kullandığım ürünler bitince o şekilde devam etmeyi düşünüyorum.konuya alakasız bir yerden giricem ama zararlı diye artık yumuşlatıcı kullanmak istemiyorum, sadece deterjanla yıkayınca da eşim hiç sevmedi temiz gibi kokmuyor diye. bu konuda tavsiyesi olan var mı?
fiyatları nasıl canım şu bebek matik tozları ibi olanlardan mı foto atabilir misin merak ettim dematik sabun tozları var ben denedim renkli ve beyaz farketmiyor, üstelik yumuşatıcı da gerektirmiyor, güzel kokuyor. kullandığım ürünler bitince o şekilde devam etmeyi düşünüyorum.
1 kg su 25 tl
bana deneme ürünü olarak gelmişti. fiyatı pahalıymış gerçekten..1 kg su 25 tl
ben en son 10 kg ariel i 50 tl ye almıştım metro marketten
benim için ekonomik değil maalesef
bana deneme ürünü olarak gelmişti. fiyatı pahalıymış gerçekten..
bazen bende böyle kendimi salıyorum ama ondan bile mutlu oluyorumbu hafta içi ev işlerini tamamen boşlamış durumdayım. sadece yemek hazırlayıp, bulaşık yıkıyorum..
canım sürekli bir şeyler yemek istiyor, özellikle tatlı şeyler
ve uyumak
sabahları çok zor uyanıyorum
kendimi toplarlamam lazım
evimi temizleyip, çamaşırlarımı yıkamak istiyorum
hafta sonuna bırakmak istemiyorum
böylece hafta sonu kızımla daha çok vakit geçirebilirim
ve artık kitap okumaya başlamak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?