Gerçekten öyle bu aralar bahar tadında kış geçiriyoruzGünaydın kızlar
Mutlu haftalar
Güneşli güzel bir haftaya başladık Maşallah diyelim
günaydınlar herkese :)
bende 3 parça eşya ayırdım dün akşam verilecekler tarafına koydum umarım en kısa zamanda veririm
çorap düzenleyiciler varya onlardan alasım var ama para veresim de yok bizim en çok dağılan çekmecemiz çorap şöyle hep düzelttiğim gibi dursun istiyorum ben acaba işe yarar mı kullanan var mı?
akşam eve gidince pırasa yemeği yapacağım
her gün 15 dk iş olarak ayarladım kendimi bu hafta bakalım ne kadar başarılı olacağım
mesela 15 dkm var 15 dakika da ister bi odayı topla ister toz al ister süpürge tut şeklinde böylece iş yapmamış psikolojisi oluşacak mı merak ediyorum.
yeni kitaba başladım ıkıgıa diye Japonların mutlu ve uzun yaşam sırrı şimdilik fena gitmiyor günde 30 sayfa dedim
bi de dua kartlarım var her gün 10 kart dua okuyacağım kısa kısa dualar zaten..
sepet fikri de olabilir aslında ama gardopumun içindeki çekmece kısmında yani oraya sepet koyulacak büyüklükte değil maalesef :)çorapları sepete koyup dolaba koydum.
zaten genelde hepsi siyah.
karışık görüntüde olmuyor dizmeye de uğraşmıyorum.
Merhabalar bende katilabilirmiyim araniza,kurutma mak havlularu katladim yerlestirdim,mutfagi topladim,4 yasinda kizim,28 gunluk oglum var,firsat buldukca duzeni oturcak ev islerim ins
ya benimde alasım var kurutma ama kimileri memnun kimileri değil bi de çamaşır makinam bosh benim başka marka olunca aparat koyuyorlarmış nasıl olur acaba kurutma makinaları da aldı başını gittiHoşgeldiniz.
kurutma mak memnunmusun :)
Hb iyiki de almisim diyorum ,kurtaricim oldu vallaHoşgeldiniz.
kurutma mak memnunmusun :)
Camasir mak bosch,kurutma mak arcelik ust uste konduya benimde alasım var kurutma ama kimileri memnun kimileri değil bi de çamaşır makinam bosh benim başka marka olunca aparat koyuyorlarmış nasıl olur acaba kurutma makinaları da aldı başını gitti
hadi ya bende arçellik almak istedim aam dedim üst üste kesin sıkıntı çıkarCamasir mak bosch,kurutma mak arcelik ust uste kondu
1 saat 40 dk kurutani seciyom gunluk,daha fazla secenekleride var saat olarak,kiristirdigi seylerde oluyor ama yinede buyuk kurtarici ,hele ki calisan bayanlar icinhadi ya bende arçellik almak istedim aam dedim üst üste kesin sıkıntı çıkar
bi de teyzemin kızında da var Arçelik çok memnun ütüm yarı yarıya azaldı diyor
bazıları da çok kırışık çıkıo diyor
kaç saatte kurutuyor mesela
bi de çok kırıştırıyor mu her şeyi atabilecek miyim :)
Mia- çoraplarının tamamı o mu :O
benim baya bildiğin 30 çift çıkar sanırım ama akşama gidince atıcam çekmecemin halini
ve de kıyafetlerinin olduğu yer ne kadar sade benimki baya tıklım tıklım
tamam düzenli ama az değil
Minimalist ebeveynlik kitabını bitirmek üzereyim. Çok hoşuma gitti, kendi sisteminizi kendinize göre kurun, pedagojik Kitaplar öyle diyor ya da herkes öyle yapıyor diye bişeyleri yapmak zorunda değilsiniz, siz kendi aileniz ve dinamiklerinize göre rutin belirleyin diyor. Güzel yöntemler de Önermiş farklı konularda. Tavsiye ederim okunabilir :)
ya benimde alasım var kurutma ama kimileri memnun kimileri değil bi de çamaşır makinam bosh benim başka marka olunca aparat koyuyorlarmış nasıl olur acaba kurutma makinaları da aldı başını gitti
tamam ama ben şimdi uzun süre almim o zaman çorap eskidikçe azalsın10- 15 vardır benimde sonradan almıştım
ama sepetim dolu dolu değil
hergün değiştiririm çorabımı buna rağmen yetiyor.
eskiden 2 çekmece çorabım vardı ve hep aynı çorapları giydiğimi fark ettim.
ve renklidense gri ve siyahın daha göz zevkime uyduğunu.
yine size güncel halini çekerim.
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için1 saat 40 dk kurutani seciyom gunluk,daha fazla secenekleride var saat olarak,kiristirdigi seylerde oluyor ama yinede buyuk kurtarici ,hele ki calisan bayanlar icin
Elektrolux tavsiye ederimteşekkür ederim bilgilendirdiğin için
şu seneyi de bi atlatayım sanırım alıcam bende ama bu sene toparlanma senesi olduğundan bi de bebek de yok idare edicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?