kaç yaşında şu an? bizimkine soruyoruz şimdiden istemiyor zatenkardeşini onun yanında pek sevmemenizi tavsiye ederim o zaman :)
Amin canım, ikimizde sağ Salim alaşım kucağımıza, allah isteyen herkese de versin.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Kardeş sana hediyeler getirecek diye kandırıyoruz biz şimdi oğlumu, o da seviniyor heyecan yapıyor :) bi kutu hazırlamayı düşünüyoruz, siz de işe yarar mı bilmiyorum ama siz de hazırlayın belki modu düzelir
:) bizim küçük olunca inanıyor safım :) istediği bi şey varmış alın bence, pozitif koşullansın doğuma. Biz de sıkıntı yaşayacağız Eminim 2 tarafta ilk ve tek torun, tahtı fena sarsılacak ama en az hasarla atlatırız inşallahAmin canım, ikimizde sağ Salim alaşım kucağımıza, allah isteyen herkese de versin.
Canım bizimki biraz realist (bana çekmiş sanırım :)) ordan nasıl getirsin anne diyodu :)
Şimdi bebek pony istiyor, anne kağıda yazayım da yut Simla getirsin diyor :) tamam dedim bende, aklımdayken alsam aslında :)
Evet ya ne çok varmış takip ettiğim yazınca fark ettim. En azından Leslie yapmak şartıyla izlersen spor da yapmış olurum veya spordan yorulursam kapatırımDizileri Bırak sorunun çözülecek gibi
Benimki 11 bencebiyolojik saatin vardır.
bende saat kaçta uyursam uyuyum 7:50 de uyanıyorum. geçen ay 8:10 du :)
hedef 7:30 inş
Ne okuyorsunDün benim için verimlimiydi bilmiyorum
yemek
çamaşır
rutin işlerin bazıları yapıldı
kızımla uçan kanatlar oynadık
bakımlarımı yaptım
saçım kuruyana kadar kitap okuyayım dedim saat 1:30 olmuş uyuduğumda.
kitabı bugün bitiririm az kaldı.
Bence de gayet iyi iş çıkarmışsın. Daha ne kadar iş vardımplanındaplanladığım çoğu işi yapmadım.
ayrıcaMia- sen de insansın canım olabilir öyle bazen :)) zaten plan yaptın bu hafta uyacağına eminim
Ne okuyorsun
Bence de gayet iyi iş çıkarmışsın. Daha ne kadar iş vardımplanında
Dün avme gitmiştik ordan gelince kendimi yorgun hissettim biraz. Bu işlerin hepsi kaldı, çamaşır katlamam lazımdı onlar da 3gündğr duruyor :/ kitap okudum sadece akşam biraz eşimle muhabbet edip yattım bu akşama kaldıben de bu akşam 2018 değerlendirmesi yapmak ve telefonumdaki ekran resimlerini, okuduğum kitaplardan çektiğim yerleri okuyup bir yerlere not edip silmeyi düşünüyoprum. telefonumdaki video ve resimleri bilgisayaraa aktarıcam sonra, bazılarını da seçip iyi bir fotoğrafçı bulup çıkartıcam. hatıra olarak saklamayı seviyorum. ailelere veririm birkaç toplu fotoğraf da
Dün avme gitmiştik ordan gelince kendimi yorgun hissettim biraz. Bu işlerin hepsi kaldı, çamaşır katlamam lazımdı onlar da 3gündğr duruyor :/ kitap okudum sadece akşam biraz eşimle muhabbet edip yattım bu akşama kaldı
benim kızım da eğer planladığım zaman hamile kalırsam o civarda olacak aynı durumları yaşama ihtimalim çok fazla :))4,5 yaşında canım, aynen bebeği Doğumdan sonra korumam lazım :)
benim de aklımdaki yaş aralığı :)benim kızım da eğer planladığım zaman hamile kalırsam o civarda olacak aynı durumları yaşama ihtimalim çok fazla :))
Allah kolaylık versin canım
maddi olarak tam rahatlayacağımız bir dönem aslında ikinci çocuğu düşünmesem çok güzel olabilirdibenim de aklımdaki yaş aralığı :)
nerden biliyor anlamadım da bizimki de istemiyorKızıma bazen soruyoruz kardeş istiyomusun diye
olmazzzz diyor :)
bende şimdiden düşünüyorum neler yaşayacağız kim bilir.
nerden biliyor anlamadım da bizimki de istemiyor
müthiş gözlemciler belki öğrenmişlerdir kardeşin çok matah bir şey olmadığını :))Cidden nasıl anlıyorlar acaba :)
En çok ben sanırım, 3 te eve gelip 5 e kadar uyudum. Yemeği dışardan eşime aldırdım, akşam 9.30 gibi de oğlumda uyuduk :)Dün akşam topikçe dağılmışız
müthiş gözlemciler belki öğrenmişlerdir kardeşin çok matah bir şey olmadığını :))
benim kızım da eğer planladığım zaman hamile kalırsam o civarda olacak aynı durumları yaşama ihtimalim çok fazla :))
Allah kolaylık versin canım
Kızıma bazen soruyoruz kardeş istiyomusun diye
olmazzzz diyor :)
bende şimdiden düşünüyorum neler yaşayacağız kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?