Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin canım, ikimizde sağ Salim alaşım kucağımıza, allah isteyen herkese de versin.

Canım bizimki biraz realist (bana çekmiş sanırım :)) ordan nasıl getirsin anne diyodu :)

Şimdi bebek pony istiyor, anne kağıda yazayım da yut Simla getirsin diyor :) tamam dedim bende, aklımdayken alsam aslında :)

:) bizim küçük olunca inanıyor safım :) istediği bi şey varmış alın bence, pozitif koşullansın doğuma. Biz de sıkıntı yaşayacağız Eminim 2 tarafta ilk ve tek torun, tahtı fena sarsılacak ama en az hasarla atlatırız inşallah

Ne okuyorsun

ayrıca Mia- sen de insansın canım olabilir öyle bazen :)) zaten plan yaptın bu hafta uyacağına eminim

Bence de gayet iyi iş çıkarmışsın. Daha ne kadar iş vardımplanında

jojo moyes yasak meyve baya kalın bir roman ama çok akıcı başı dışında :)

4 madde kalmıştı

çiçek sulamak
çamaşır katlamak
portmanto düzenlemek
bulaşıkları yerleştirmek

Ev dağınık biraz bugün telafi ederim inş
ama iş yerinde masamı topladım odam düzenli
biriken işleri yapıyorum sırayla
bugün güzel bir gün :)

Dün avme gitmiştik ordan gelince kendimi yorgun hissettim biraz. Bu işlerin hepsi kaldı, çamaşır katlamam lazımdı onlar da 3gündğr duruyor :/ kitap okudum sadece akşam biraz eşimle muhabbet edip yattım bu akşama kaldı

benim kızım da eğer planladığım zaman hamile kalırsam o civarda olacak aynı durumları yaşama ihtimalim çok fazla :))
Allah kolaylık versin canım

Amin canım teşekkür ederiz.

Kızıma bazen soruyoruz kardeş istiyomusun diye
olmazzzz diyor :)
bende şimdiden düşünüyorum neler yaşayacağız kim bilir.

Valla bizimki de kendi istedi kardeşim olsun kardeşim olsun diye, ilk 9 ay problem yoktu işte ne ara istenmez oldu anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…