biz kızıma bir yatak sorduk ikeada hangisini alalım diye gitti en istemediğimizi seçti o zaman bir daha bir şey sormamaya karar verdik :) kardeşi de öylesine soruyoruz istemiyor ama nasip olursa olacak kardeşi

kızım 1,5 yaşında tutturma ve ağlama krizleri yavaştan başlıyor, ne tavsiye edersiniz bu süreçte? 2 yaş sendromu en iyi nasıl atlatılır? ne zamana kadar sürer bu durum?

biz kızıma bir yatak sorduk ikeada hangisini alalım diye gitti en istemediğimizi seçti o zaman bir daha bir şey sormamaya karar verdik :) kardeşi de öylesine soruyoruz istemiyor ama nasip olursa olacak kardeşi

kızıma da geçen kıyafet almıştık ya sordum mağazada hangisini alalım diye
pembe swet seçti. en göze çakan rengini
neyse aldık artık
bende beğendiğimi aldım yağ yeşili swet
ama büyük eşyalarda fikir almam sanırım nevresimi kendi seçebilir sadece

bebeğe alırken diğerine de almak lazım mutlaka fark ederler durumu.
hele 4-5 yaşında neler yapar :)

Bebeğe bir parça kendine 4-5 parça aldık ona rağmen istemedi, yapacak bişi yok, kıskanmaması için 10 yaş falan olması lazım sanırım, ona da biyolojik olarak yetişemem :)

kızım 1,5 yaşında tutturma ve ağlama krizleri yavaştan başlıyor, ne tavsiye edersiniz bu süreçte? 2 yaş sendromu en iyi nasıl atlatılır? ne zamana kadar sürer bu durum?

hatalıysa kendi haline bıraktım 5-10 dk sonra durumu anlattık. Kızım krize girdiğinde susmuyor ve daha kötü oluyor tamamen yalnız bırakamadım.
eğer ilgisizlikten dolayı tepki gösterdiyse vurmamasını yada birşey atmamasını söyleyip dikkatini başka yöne çekiyorum.

canım 3 e yakınız hala devam ediyor çözüm bulan varsa ben de öğrenmek isterim

ben yağ yeşili olanı alsam giymezdi en son sarı kazak aldım hiç giymedi bir kaç şey var öyle kesinlikle giymiyor. geçen ay da bir elbise vardı 1 hafta çıkarmadı saçlar da iki yandan bağlı evdeki düşman diye bir film var ordaki kız gibi geziyordu

ahaha :) kızım elbise sevmiyor.
ama ikna edebiliyorum neyse ki
yeşil ve mavi en sevdiği renkler ama kıyafeti pembe seçti ben yeşili seçer sanmıştım.

ahaha :) kızım elbise sevmiyor.
ama ikna edebiliyorum neyse ki
yeşil ve mavi en sevdiği renkler ama kıyafeti pembe seçti ben yeşili seçer sanmıştım.
kreşte çok etkileniyorlar bizimki pembe kıyafet, oje, makyaj malzemesi, parfüm filan görünce gözleri parlıyor artık

kızımı 3 yaşında göndericem kreşe inş
ama ben makyaj yapıyım hemen fark ediyor.
biz devam edemedik kreşe maalesef 3-4 ay ağlayarak gitti zaten 1 ayı biz yanındaydık yarım gündü sonraki 3 ay da alışamayınca aldık mecburen. ben de hamile kalıp ücretsiz izne ayrılırsam ilköğretime kadar göndermeyi düşünmüyorum artık :/
3 yaşında kız-erkek kavramını da öğrenmeye başlıyorlar o zaman iyice merak edecek makyaj malzemelerini

Bizimkide zor alışır gibi
bazen kum parkına götürüyoruz orada oyuncak paylaşıyor ama aynı tepkiyi karşı taraf vermeyince morali bozuluyor.
sonra beni alın diyor.

Bizimkide zor alışır gibi
bazen kum parkına götürüyoruz orada oyuncak paylaşıyor ama aynı tepkiyi karşı taraf vermeyince morali bozuluyor.
sonra beni alın diyor.
bizimki de o tarz sorunlardan alışamadı. ki bir de bizim onu bırakıp gitme durumumuz olunca hiç evden çıkmaz oldu sabahları..biz çıkarken ağlıyordu sonra fotoğraf atıyorlardı sözde ağlamıyor diye ama belliydi mutsuz olduğu Allah tüm anne babaların yardımcısı olsun.

amin

kızlar gülümsettiniz beni, 4-5 yıl geriye gittim geldim sayenizde

kızım nerdeyse 3 yaşından beri kendi begenmediği çorabı bile giymez, yıllarca çok çektim, şimdilerde ( 10 yaşında ) artık ergen gibi bi durumlar falan oldu da bana danışmaya, annecim sence nasıl demeye başladı, şoklardayım, o yaşlarda isyanlardaydım, bir cocuk bu kadar inatçı olamaz derdim, geldi geçti :)

2 yaş sendromunu kızım da daha zor atlatmıştık, oğlum çok fazla yormadı sağ olsun, ama onun da ablası gibi giyim kuşamına aslaaaa karışamıyoruz, değişik benimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…