Bebeğe bir parça kendine 4-5 parça aldık ona rağmen istemedi, yapacak bişi yok, kıskanmaması için 10 yaş falan olması lazım sanırım, ona da biyolojik olarak yetişemem :)
Yok yok hiç de öyle olmuyor, yaş aralığı arttıkça kıskançlık da farklı bir boyut kazanıyor, hadi küçük anlamıyor normal diyorsun da büyük yapınca kıskançlığı bildiğin sinir oluyorsun. Çevremde örneği çok :)

biz de yıllar sonra gülümseriz artık :) bizimki baba aşığı o giy derse giyme ihtimali var 10 yaşında benim fikirlerimi sorar mı acaba

günaydın kızlar.
dün eve gidince yemek yaptım bugün için. mutfak halısını batırmış kızım onları sildim mutfağı toplayıp çıktım ve kızımla oynadık telefonu şarja takıp bıraktım.enerjisini atmıştır diye umup 23,00 gibi yatmaya gittik 01,00 da uyudu
çamaşır yerleştir yazmışım ajandaya ama kaldı tabiki
bugün kızıma kurabiye yapalım dedim akşam kurabiye yapacağız çamaşırları yerleştiririm bir de salon halısını silerim.başka da bir şey yapmam

Telefondaki notlarımın yarısını okuyabildim dün
Biraz kitap okudum
Akşam zaman basıl geçiyor anlamıyorum ya çamaşırı yine katlayamadım:/ 3gündğr askıda bakıcıya ayıp olmasın diyeni toplayıp yatak odasına istif yaptım bugün katlarım inşallah
Telefondaki notların okuması bitecek
Kereviz çorbası denemek istiyorum bugün tarif bakıcam deneyen var mı?
Yemekhanede yemek kötüydü kaçamak yaptık dışarda yedim tatlı ve fast food. Çok kızıyorum kendime 3hafta dikkat etsem istediğim kiloya gelebilirim uzun süreye bile gerek yok akşama spor programı yapıcam bölgesel hareket yapmayı düşünüyorum
Buğday alıcam ilerleyen günlerde de yayla çorbası yakmak için
3gündğr ilmihal okumamı ihmal ettim. 15dk alan birşey aslında
Önce kısa sürede bitecek işlere öncelik vericem bugün, kitap okumayı en sona bırakmayı düşünüyorum kalan zamanda ne kadar olursa okurum. Önce kitap okursam geç saatte de uykum geliyor diğer işlerden kaytarıyorum hedeflerin hepsi kalıyor

oğlum doğduğundan beri eve paketli ürün almıyorduk. Ama son 1 aydır sürekli bir çikolatalı gofret yeme ihiyacı oluştu. Bastırsın diye kuru Kaysı kuru üzüm taşıyorum yanımda ama olmuyor kesmiyor. Arkadaşlarım sen de kesin hamile şekeri çıkacak diyor ilkinde çıkmamıştı. 1 ay sonra şeker testi var. Bu günden itibaren haftada sadece 2 defa çikolata yeme sınırı koyuyorum kendime. İnşallah uyarım

canım hamileyken özellikle uzak durman gerek. tahin-pekmez çikolataya çok güzel ikame denemeni tavsiye ederim.

Stor perdelerin temizliği kolay mı ?

Valla bi telefona bakıyor, gelip alıp temizleyip takıyolar

Açıkcası normal perde gibi çok kirlenmiyor, evde temizleyenler var sanırım ama ben beceremem, diğeri işime daha çok geliyor. Bi de evin ferah olması yeterli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…