Yok yok hiç de öyle olmuyor, yaş aralığı arttıkça kıskançlık da farklı bir boyut kazanıyor, hadi küçük anlamıyor normal diyorsun da büyük yapınca kıskançlığı bildiğin sinir oluyorsun. Çevremde örneği çok :)Bebeğe bir parça kendine 4-5 parça aldık ona rağmen istemedi, yapacak bişi yok, kıskanmaması için 10 yaş falan olması lazım sanırım, ona da biyolojik olarak yetişemem :)
Benim oğlum da ruj sürerken görünce bana da sür diyorkızımı 3 yaşında göndericem kreşe inş
ama ben makyaj yapıyım hemen fark ediyor.
teyzemin oğlu küçükken ben büyüyünce anne olucam makyaj yapıcam derdiBenim oğlum da ruj sürerken görünce bana da sür diyorolmaz oğlum erkekler sürmez diyorum anlıyor mu emin değilim:)
biz de yıllar sonra gülümseriz artık :) bizimki baba aşığı o giy derse giyme ihtimali var 10 yaşında benim fikirlerimi sorar mı acabakızlar gülümsettiniz beni, 4-5 yıl geriye gittim geldim sayenizde
kızım nerdeyse 3 yaşından beri kendi begenmediği çorabı bile giymez, yıllarca çok çektim, şimdilerde ( 10 yaşında ) artık ergen gibi bi durumlar falan oldu da bana danışmaya, annecim sence nasıl demeye başladı, şoklardayım, o yaşlarda isyanlardaydım, bir cocuk bu kadar inatçı olamaz derdim, geldi geçti :)
2 yaş sendromunu kızım da daha zor atlatmıştık, oğlum çok fazla yormadı sağ olsun, ama onun da ablası gibi giyim kuşamına aslaaaa karışamıyoruz, değişik benimkiler
teyzemin oğlu küçükken ben büyüyünce anne olucam makyaj yapıcam derdi
canım hamileyken özellikle uzak durman gerek. tahin-pekmez çikolataya çok güzel ikame denemeni tavsiye ederim.oğlum doğduğundan beri eve paketli ürün almıyorduk. Ama son 1 aydır sürekli bir çikolatalı gofret yeme ihiyacı oluştu. Bastırsın diye kuru Kaysı kuru üzüm taşıyorum yanımda ama olmuyor kesmiyor. Arkadaşlarım sen de kesin hamile şekeri çıkacak diyorilkinde çıkmamıştı. 1 ay sonra şeker testi var. Bu günden itibaren haftada sadece 2 defa çikolata yeme sınırı koyuyorum kendime. İnşallah uyarım
Hayalimdeki dolapEki Görüntüle 2011543 Eki Görüntüle 2011544
Dolabımın yeni hali.
Tabi yıkanacak ve ütülenecek birkaç parça kıyafetim var.
Ve bugün jean alınacak yaz geldikçe ihtiyaç olmaya başladı.
1 tane de tamir bekleyen pantolonum var :)
Bugün ev süpürüldü
Toz alındı
Çamaşır toplandı katlandı yerleştirildi
Yeni yıkananlar asıldı
Yemek yapılacak
Daha da bir şey yapamam bi tembellik var üzerimde bakalım
Evet farkındayım aslında ama kriz tutuyor resmen, öyle yapayım en iyisi teşekkürler tavsiye için :)canım hamileyken özellikle uzak durman gerek. tahin-pekmez çikolataya çok güzel ikame denemeni tavsiye ederim.
Teşekkürler :)Daha ne olsun, ellerine sağlık.
Hayalimdeki dolapSu an dolabım o kadar dolu ki elemeye baslasam diyorum ama yıllarımı alır dıye korkuyorum
Daha ne olsun, ellerine sağlık.
Gelecek ayki şeker testinden sonra konuşacağım bakalım, ben ki tatlı sevmem aslında ama şu an teneffüste çikolata yememek için kendimi zor tutuyorum :)Mikan
Hamilelik dönemi çok özel bir durum
bu konuyu dr paylaşmalısın.
günlük limit belirleyebilirsiniz.
Stor perdelerin temizliği kolay mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?