Yani memnunsun genel olarak :)

HALI YIKAMACILAR MI TEMZİLİYOR? NE KADARA TEMİZLENİYOR? BENDE DE STOR VAR DA KARA KARA DÜŞÜNÜYORDUM BUNU KİM YIKAYACAK ŞİMDİ DİYE

HALI YIKAMACILAR MI TEMZİLİYOR? NE KADARA TEMİZLENİYOR? BENDE DE STOR VAR DA KARA KARA DÜŞÜNÜYORDUM BUNU KİM YIKAYACAK ŞİMDİ DİYE
evet halı yıkamacılar temizliyor
gelip çıkarıyorlar götürüp temizliyorlar sonra yine gelip takıyorlar aynı gün içinde
benim odalar ve mutfak zebra, salon stor üstüne tül ve yanlarında fon perdelerim var
parası m2 başına hesaplanıyor
geldiklerinde önce ölçüp fiyat çıkartıyorlar

Canım Kayseri’de perde yıkamacılar var baya bildiğin sektör, perdeciler yapıyorlar hiç yıkatmadım ama halı yıkamacılar da yapıyodur. Yaşadığın şehirle Stor yıkama diye yaz bakalım google’a, illa ki reklamına denk geleceksindir.

Ankaradayım canım vardır illaki burda, bunu öğrendiğim iyi oldu baharda halılarla beraber storları da gönderirim

Bende bu yüzden almaya çekiniyorum
yatak odalarına jaluzi düşünüyorum
mutfak ve oturma odası stor yapabilirim.
Benim mutfak stor ama pek kullanışlı değil ben alışmışım sürekli çıkarıp perdeyi makinaya atmaya şimdi stor olunca sürekli temizleyemiyoruz...
İleride istediğim gibi bir evim olursa jaluzi istiyorum her yere ahşap

Ahh o ahşaplar süper ama çok pahalı 1 cam için 1500 tl tutuyor ki bende 5 cam 2 kapı var salon hariç salona düz tül yaptım

Ahh o ahşaplar süper ama çok pahalı 1 cam için 1500 tl tutuyor ki bende 5 cam 2 kapı var salon hariç salona düz tül yaptım
Valla istediğim yerden içime sinen evim olsun taksitle yaptırırım sonuçta çok uzun seneler kullanılıyor...
Düşünsene mis gibi temizliği güzel hemen bir su hazırla sil detaylı ve evi çok sıcak gösteriyor çok hoşuma gidiyor

Selam kızlar!
Allah nasıl istiyorsanız öyle gönlünüze göre yapmayı nasip etsin her şeyi.
Ben de halıları ve perdeleri yıkatmak istiyorum ama bahar mi gelse ki diye düşündüğümden silmekle yetiniyorum şimdilik.
Dün yazdığım gibi kızımla kurabiye yaptık babası da poğaça istedi bir de onu yaptık derken saat epey geç oldu. Pek iş yapamadan güzel uyumuşum.
Metroda kitap okumalarım devam ediyor.
-bul. Mak. Boşalttım yenilerini yerleştirdim yine ocak ve tezgahı sildm.
-kızım aldığımız pastanın tüm kremasını halıya, laminente, koltuğa sildiği için mutfağı komple sildim
-çamaşır yıkadım serdim
Katlanacakları katladım ama yerleşmedi yarına bir sürü işim oldu maşallah

Amin Rabbim önce sağlık versin diğer herşey zamanla olur nasipse

Aynen öyle Allah bizi olmasa da yakınlarımızı sağlıkla sınayabiliyor hepsinden ders çıkarmak gerek. İnşallah canım her şey mutlu olmak için güzel bir ömür geçirebilmek için
Öyle gerçekten en ufak bir hastalıkta gözümüz hiçbir şey görmüyor ev eşya para kıyafet hiçbirini bazen bazı şeyleri çok fazla istiyoruz elimizdekine şükür demeyi ihmal ediyoruz

haklısın
bir gün istediklerimiz olur inş

Dün eşim kendi dükkanının olduğu binayı yazın satın alacağını söyledi
yani sen beğenirsen taşınırız dedi
mutfağını falan çekmiş.
dünden beri düşünüyorum her iki evinde artı ve eksileri var.

Günaydınlar dün çok iş yaptım
yemek yaptım
yatak odası hariç tüm odalar süpürüldü
1 mak çamaşır yıkandı
2 mak çamaşır katlandı
wc-banyo temizlendi

Bugünde
çamaşır yıkanacak
yatak odası süpürülüp tüm odalar silinecek
kızımın çadır minderi fırçalanıp makineye atılacak
kapı önümü temizleyeceğim.
çöpler atılacak
sonra yemek çay faslı

maşallah canım kaç gündür pek yazmıyordun hepsinin acısını çıkardın galiba :))
ev konusunda diğerini kiraya mı vereceksiniz? hangisine kıyabilirsen ona oturma kiracı otursun bence. bir de kızına annen bakıyordu ona yakınsan uzaklaşma. diğer ev de eşinin işinin olduğu binadaymış..yine en doğru kararı siz verirsiniz.

evet bir kaç gündür duraksama yaşadım ama dün kızımda uyurken yaptım hepsini :)

Diğer ev anneme yakın çarşıya yakın ve 2+1 ısıtma yönünde bize göre
şuan ki evim işime yakın 3+1 ve bahçeli
eğer ki ben istemezsem evi eşim ailesiyle ortak alacakmış
bina 2 daire ve dükkan
1 dairesinde kv oturma ihtimali var
eşimde oraya taşınacakmışız gibi konuşuyor bazen.

Maşallah canım çok şey halletmişsin kısa zamanda :)

-evinin bahçeli olması harika onu söyleyeyim öncelikle +
-işine yakın olması da öyle +
-eşin ailesiyle alırsa kredisiz mi alacak siz alırsanız nasıl olacak peki çok zorlayacak mı sizi?
-kv ile yakın oturma her zaman - :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…