Bence seneyeyi bekle, sezonda giyesin gelmezse verirsin
Sanırım bende önümüzdeki sene karar vermek üzere güzelce kaldıracağım, seneye kış başı değerlendirir olmazsa veririm hemde kış sezonu olunca işe de yarar belki.

H&M den vurgun yapıyorlar kaç gündür ben anlamadım pek nasıl olduğunu. İnstagramda hesabını bilen anne yi takip et indirimler iyi denk geliyor

Hoşbuldum :) sağol inşallah sorunsuz bi bebeklik geçirir mızmızlanmaz :)
O küçük parçalar var ya küçük parçalar , kimbilir kaç günümü alacak bir de sezeryan olduğum için çok mutsuzum iş yapabilir duruma gelmeyi bekliyorum , benim gibi temizlik hastası biri için bildiğin işkence , iş yapsam hemen dikişimden ağrı belli ediyor kendini. İş yapmazsam iyiyim düzeldim ağrım yok ama illa o 1 ayı 40 günü tamamlamam gerekiyor sanırım. Hamileliliğin son günlerinde bile ev süpürebilmiş bi insanım ozamanlar bile şuandan daha kolaymış yaşamım. Yukarda yazılanları okudum nasıl imrendim , kimisi banyoya girmiş kimisi mutfağa , bahar temizliği için sabırsızlanıyorum hele kışlık ayırması kaldırması atması bildiğin terapi benim için :) benim gibi olanları görünce sevinçten gözlerim parladı.
Birde benim anlamadığım bişey var. Bizim evde ıvır zıvır küçük patça eşya çok fazla var. Hem atılmayacak hem de kullanılmayack. Ne zamandır gözlem yapıyorum başkalarının evinde böyle bişey yok. Millet nereye koyuyor o tarz eşyaları. Yarın üşenmezsem çekmecelerimin fotosunu atayım hınca hınç dolu. Çok düzensiz . Açıp da ordan bişey alıp kullandığımı bilmiyorum ama atılmıyor da.
Bir de makyaj malzemeleri, kırk yılda bir makyaj yaparım, malzemelerin tarihi geçmiştir belki ama atmıyorum düzenlemek işkence. Takıları düzenlemek için internetten bişey aldım hiç işimi kolaylaştırmadı offff bunları yazarken bile darlandım

günaydınlar..dun pek zamanım olmadı.yemek vs beni yordu.eşimde keyifsiszdi.mandala girişimim başarısız oldu.ben çocuklarla boyama yaptım ama eşim maalesef katılmadı.yatak odasından devam ediyorum iki parça eşimin alt üst çamaşırını çıkardım sadece.

Önce sağlık iyice iyileş ve bebeğinle zaman geçir.
Büyüdüğünde o günler özleniyor.

Kullanılmayan ama atılmayan eşyalar neler merak ettim :)

bence şu lohusalık dönemini bitir.o dönemde eline bi ajanda al.yapacaklarını planla.kuzucukla ilgilen.hem vücudunda toparlanmış olur.sonra yavaş yavaş başlarsın.makyaj malzemelerini al önüne tarihi geçmişleri at.zaten zarar veririr tenine.işine yaramayanları kulanmadıkalrını at yada kulanabilecek bir yakının varsa ona ver.ben baya baya azaltım o kısmı

selam kızlar ben eşyalarimi azaltmak konusunu açmak istiyorum buraya.
geçen 3 yıl önce aldığımız 250 tlik tek kanepe almiştik. hiç istemedim .
oysa oturma grubunun birini kullanicaktim.
kayınvalidem takım bozulur diyerekten koydurmadi.
şimdi o kanepeyi kaldirmak istiyorum. gerçekten 5 yılda eşyalardan sıkıldım.
değişik yapıyorum sürekli ayni durdurmuyorum. hep yer degiştiriyorum

Tek kanepeyi nereye aldınız? Sizi mutsuz ediyorsa elden çıkarın tabi. Mobilyaların yerini ben de arada değiştiriyorum çünkü ben de sıkılıyorum aynı görüntüden bu çok normal

Günaydın, önce sağlık sonra herşey :) çekmecelerini dolduran kullanmadığın ama atılamayacak şeyleri ben de çok merak ettim

Ayrıca küçük bir bebekle ya da evde çocukla temizliğe bakış açını biraz değiştirmeni tavsiye ederim, esnek olmalısın yoksa sen de bebeğin de yıpranır :) ben de bi ara takıntı haline getirdim , geçen denen kendi kendine yemek yiyen oğlum bu sene anne ben dökerim üstümü kirletirim diye Benim ona yedirmemi istiyor sürekli ve onu bu hale ben getirdim malesef

bu bıkkınlıkla ortadan kaldır ama hemen verme
belki seneye giyersin

çocuk odasina aldik. kaldirmak istiyorum ama. eşim den onay yok.
Bizde de 1 şifoniyer 2 komidin var boş boş duruyor. Arada eline geçenleri koyuyorlar ama ben sonra onları yerlerine koyunca yine boşlar. Eşim attırmıyor
Şifoniyeri yatak odasından girişe koyduk dış kapıya yaklaştıkça gidecektir eminim
Ama gelen aaa çok güzel olmuş dreasuar gibi dedikçe eşim daha çok seviyor o başka

Bu dönemi bitirmek zorundayım dinlenerek , acele edince biyerden bişey çıkıyor pişman oluyorum :) makyaj malzemelerini her silip düzenlediğimde gaza geliyorum , bundan sonra makyaj yapacam diye ama asla yapmıyorum . Bu sefer hem kesin kaararlıyım hem de zorunluluk var bebeğin odasını oluşturacam :) şimdi beşikte ama yarın öbür gün büyüyecek :) ajanda fikri güzelmiş hem oraya liste yaptıkça biraz olsun rahatlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…