Aynen bir gün herkes 4 leyecek gibi geliyor banaAnkacım sen 4 ledin de arkadaş belki yapar yine :)
Bir de temizlemesi varrrçok odam olsa ne güzel olur:)
giyinme odasi yatak odasi ayrı olmasi bide spor salonum kütüphanem olsa:)
Benim hayalim 4+1 ama 5+1 de olabilir sorun olmaz2+ 1 yeter yahu
Aaaa ben niye görmedim.sen Nerde gördün. Bensiz başka topiğiniz mi var
Dur bulayım bakayım merak ettim :)Yoo bu topikte gördüm
Ama sen yoktun o zamanlar burda
BulamadımYoo bu topikte gördüm
Ama sen yoktun o zamanlar burda
Dimi belli olmaz yani :)Ankacım sen 4 ledin de arkadaş belki yapar yine :)
TV nin ne parçası var canım. Elektirk süpürgesinin parçalarını ben ayakkabı kutusuna kattım vestiyere koydumDüzenleyemediğin 2 küçük çekmecem kaldı, tv nin parçası, elektrik süpürgesinin parçaları vs. Bunları nerede saklıyorsunuz siz?
Bende görmedim bende istiyorum, bulursan alıntıla :) kesin bulursun sen nasıl kaçtı gözünden acaba?Aaaa ben niye görmedim.sen Nerde gördün. Bensiz başka topiğiniz mi var
Havamda değilim hiçBende görmedim bende istiyorum, bulursan alıntıla :) kesin bulursun sen nasıl kaçtı gözünden acaba?
Şu an ayakkabılıkta benimkiler de, tvmiz ayağıyla ünitenin üstünde asma aparatı var mesela o atsan atılmaz mecbur saklamam lazım.TV nin ne parçası var canım. Elektirk süpürgesinin parçalarını ben ayakkabı kutusuna kattım vestiyere koydum
Aa hayırdır? Canını sıkan bişi mi var?Havamda değilim hiç
Bizde sistem CD leri dışında CD kalmadı çok şükür. O asma aparatı bizim de vardı sen söyleyince hatırladım ama yıllardır görmüyorum inşallah atmamışımdırŞu an ayakkabılıkta benimkiler de, tvmiz ayağıyla ünitenin üstünde asma aparatı var mesela o atsan atılmaz mecbur saklamam lazım.
CD’ler var bol bol artık cepten istediğimiz şarkıyı açıp dinliyoruz ama onlara ihtiyaç kalmadı.
Ivır zıvır saklamayı hiç istemediğim şeyler işte ya, vestiyerde duruyorlar öyle. Hepimizde aynı sanırım.
Hep aynı şeyler canım. Kilolar, çocuklar, bulaşıklarAa hayırdır? Canını sıkan bişi mi var?
Bizde sistem CD leri dışında CD kalmadı çok şükür. O asma aparatı bizim de vardı sen söyleyince hatırladım ama yıllardır görmüyorum inşallah atmamışımdır
Vestiyerde benim ayakkabı yok hiç
1 rafta kuran ilmihal vb dini Kitaplar var
1 rafta okunmayı bekleyen kitaplar var
Altta ayakkabı konacak yerde süpürge parçaları ve okunup çocuklara sakladığım kitaplar var kolide.
Bi rafta terlik var.
Sanırım 4-5 raf bomboş
Hep aynı şeyler canım. Kilolar, çocuklar, bulaşıklar
Olur. Arkadaşıma da hemen hemen aynısını vermiş. Ama ben kesinlikle 6 öğün yapamıyorum. 2 öğüne geçtim inşallah bakalım.Ay ne güzel
Off bende de aynı dertsenin diyet listen bana da olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?