Ve sonunda giyinme odama bi el attım, hamile kıyafetlerimi kaldırıp normal kıyafetlerimi düzenledim ne özlemişim onları

Bu arada 25-30 parça kıyafet ayırdım kendimden, 8-9 parça da eşimden ayırdım. Aslında ayrılacak çok kıyafet var ama öncelikle kıyamadım.

Bi de bişi sorucam size; böyle çok sevdiğim güzel markalardan aldığım spor tişörtlerim var yeni ama artık tarzım değil bi de biraz küçülmüş haliyle kilo versem de küçükler durduğundan heralde :)

Kızım bunları ne olur anne benim olsun çok güzeller diyo bende belki beğenir annemin diye giyer diyorum. Annemden bir kaç parça bende var mesela bayılırım eskimesin diye giymeye kıyamam.

Sizce bu düşünce yanlış mı? Ergenlik dönemi gelir hiç bişeyi beğenmez bende boşa saklamış mı olurum? Ne dersiniz?

Düzenleyemediğin 2 küçük çekmecem kaldı, tv nin parçası, elektrik süpürgesinin parçaları vs. Bunları nerede saklıyorsunuz siz?

Düzenleyemediğin 2 küçük çekmecem kaldı, tv nin parçası, elektrik süpürgesinin parçaları vs. Bunları nerede saklıyorsunuz siz?
TV nin ne parçası var canım. Elektirk süpürgesinin parçalarını ben ayakkabı kutusuna kattım vestiyere koydum

TV nin ne parçası var canım. Elektirk süpürgesinin parçalarını ben ayakkabı kutusuna kattım vestiyere koydum
Şu an ayakkabılıkta benimkiler de, tvmiz ayağıyla ünitenin üstünde asma aparatı var mesela o atsan atılmaz mecbur saklamam lazım.

CD’ler var bol bol artık cepten istediğimiz şarkıyı açıp dinliyoruz ama onlara ihtiyaç kalmadı.

Ivır zıvır saklamayı hiç istemediğim şeyler işte ya, vestiyerde duruyorlar öyle. Hepimizde aynı sanırım.

Bizde sistem CD leri dışında CD kalmadı çok şükür. O asma aparatı bizim de vardı sen söyleyince hatırladım ama yıllardır görmüyorum inşallah atmamışımdır

Vestiyerde benim ayakkabı yok hiç
1 rafta kuran ilmihal vb dini Kitaplar var
1 rafta okunmayı bekleyen kitaplar var
Altta ayakkabı konacak yerde süpürge parçaları ve okunup çocuklara sakladığım kitaplar var kolide.
Bi rafta terlik var.

Sanırım 4-5 raf bomboş

Ay ne güzel
Hep aynı şeyler canım. Kilolar, çocuklar, bulaşıklar

Off bende de aynı dert senin diyet listen bana da olur mu ki?

Şarjım bitiyor yok bulamadım yatak odasını
Spizella eklemiş başka yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…