Bizde de 1 şifoniyer 2 komidin var boş boş duruyor. Arada eline geçenleri koyuyorlar ama ben sonra onları yerlerine koyunca yine boşlar. Eşim attırmıyor
Şifoniyeri yatak odasından girişe koyduk dış kapıya yaklaştıkça gidecektir eminim
Ama gelen aaa çok güzel olmuş dreasuar gibi dedikçe eşim daha çok seviyor o başka
Bizde de 1 şifonyer 2 komidin var yatak odasında. Hepsinin çekmeceleri tıkış tıkış, şimdiki aklım olsa almazdım yer kaplıyor. Başka odaya koyup şekil değiştirsem adım atacak yer yok bütün odalar dolu. Ben de girişe koyayım desem koridor uygun değil dar. Seninki çıkışa yaklaşmış yakında kapının dış tarafına koyarsın merdiven boşluğuna :) ayakkabılık gibi.Bizde de 1 şifoniyer 2 komidin var boş boş duruyor. Arada eline geçenleri koyuyorlar ama ben sonra onları yerlerine koyunca yine boşlar. Eşim attırmıyor
Şifoniyeri yatak odasından girişe koyduk dış kapıya yaklaştıkça gidecektir eminim
Ama gelen aaa çok güzel olmuş dreasuar gibi dedikçe eşim daha çok seviyor o başka
Maalesef orda ayakkabılık var apartmana ait herkesin kapısının önünde. Başka eşya koymak yasak. Yoksa düşünmedim değilBizde de 1 şifonyer 2 komidin var yatak odasında. Hepsinin çekmeceleri tıkış tıkış, şimdiki aklım olsa almazdım yer kaplıyor. Başka odaya koyup şekil değiştirsem adım atacak yer yok bütün odalar dolu. Ben de girişe koyayım desem koridor uygun değil dar. Seninki çıkışa yaklaşmış yakında kapının dış tarafına koyarsın merdiven boşluğuna :) ayakkabılık gibi.
selam kızlar ben eşyalarimi azaltmak konusunu açmak istiyorum buraya.
geçen 3 yıl önce aldığımız 250 tlik tek kanepe almiştik. hiç istemedim .
oysa oturma grubunun birini kullanicaktim.
kayınvalidem takım bozulur diyerekten koydurmadi.
şimdi o kanepeyi kaldirmak istiyorum. gerçekten 5 yılda eşyalardan sıkıldım.
değişik yapıyorum sürekli ayni durdurmuyorum. hep yer degiştiriyorum
Beyaz eşyalarını neden sevmiyorsun beyazlar diye miÖncelikle evinize başkalarını müdahile olmasına izin vermeyin.
Başkalarının zevki,düzeni size uymayabilir.
Ve büyük eşyalar kolayca gidemiyor evden.
Bende yatak odamı sevmiyorum birde beyaz eşyalarımı.
antredeki eski gömme dolabı da.
elbet zamanı gelince ilk fırsatta göndereceğim evden
Beyaz eşyalarını neden sevmiyorsun beyazlar diye mi
Benim de her şeyin en ucuzunu aldık evlenirken. Eşim de aynı kendimizi toparlayınca değiştireceğiz dedi 12 sene olduBenim istediğim bir dolap vardı retro bir dolap kırmızı :)
sonra tanıdıkları bayiiye gittik.
adamlar bayii kapatıyorlarmış işte ellerinde ne ürün varsa onlardan almak zorunda kaldık.
seçenek az ve eski modeller vardı.
tabi ister istemez çok üzülmüştüm.
evime sadece beyaz eşya almışlardı onuda en istemediğim şekilde.
hatta kv büyük tv almayın falan demişti
Eşime seçtirdim eşyaları. çünkü biliyorum ki tartışma çıkacak.
Sonra eşim söz vermişti işte istediğin gibi alacağım en kısa zamanda diye.
5. yılımız doluyor :)
yani yetiyor kullanıyorum da mutfağım baya eski durumda.
mutfağı gören derki 15 yıllık evli bunlar :)
Bence onlar orada tekrar kilo alabilirsin bunlara ihtiyacın olacak mesajı veriyor evrenebelleza aynen yıkayıp katlayıp kaldırıcam, seneye düşünürüz artık giymek isteyip istemeyeceğimi.
Benim de her şeyin en ucuzunu aldık evlenirken. Eşim de aynı kendimizi toparlayınca değiştireceğiz dedi 12 sene oldu
Daha da toplayamayız artıkçamaşır makinem bozuldu onu değiştik sadece.
Yoo ben eşyalardan bahsediyorum. Ev çok güzel Allaha şükür kirayı verdin mi heryer senin.Yok ya mutfağın güzel ankastre falan. Benimki baya kötü yenilerken göstereceğim size zaten o büyük değişimi önümüzdeki yıl inş :)
Bence onlar orada tekrar kilo alabilirsin bunlara ihtiyacın olacak mesajı veriyor evrene
Ben 40 ım çıkmadan gönderdim hamileyken giydiğim herşeyi. Evrene tekrar hamile kalabilirsin mesajı vermeyeyim dedim
Yok ya mutfağın güzel ankastre falan. Benimki baya kötü yenilerken göstereceğim size zaten o büyük değişimi önümüzdeki yıl inş :)
Yoo ben eşyalardan bahsediyorum. Ev çok güzel Allaha şükür kirayı verdin mi heryer senin.ama sizin kendi eviniz kendi evim olsaydı eski ev olsaydı. Her ay parayı boşa ödüyoruz gibi oluyor böyle.
İnşallah canım 5 yıl önceyle şimdiki fikrin bile farklı bak gönlüne göre alacaksın öyle düşün :)
çok odam olsa ne güzel olur:)Öncelikle evinize başkalarını müdahile olmasına izin vermeyin.
çok odam olsa ne güzel olur:)
giyinme odasi yatak odasi ayrı olmasi bide spor salonum kütüphanem olsa:)
Öncelikle evinize başkalarını müdahile olmasına izin vermeyin.
Bence onlar orada tekrar kilo alabilirsin bunlara ihtiyacın olacak mesajı veriyor evrene
Ben 40 ım çıkmadan gönderdim hamileyken giydiğim herşeyi. Evrene tekrar hamile kalabilirsin mesajı vermeyeyim dedim
Aaaa ben niye görmedim.sen Nerde gördün. Bensiz başka topiğiniz mi varMiacım yatak odan güzel aslında
Aynısından arkadaşımda da var ben beğeniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?