Miacım yatak odan güzel aslında
Aynısından arkadaşımda da var ben beğeniyorum :)
Sakla benceVe sonunda giyinme odama bi el attım, hamile kıyafetlerimi kaldırıp normal kıyafetlerimi düzenledim ne özlemişim onları
Bu arada 25-30 parça kıyafet ayırdım kendimden, 8-9 parça da eşimden ayırdım. Aslında ayrılacak çok kıyafet var ama öncelikle kıyamadım.
Bi de bişi sorucam size; böyle çok sevdiğim güzel markalardan aldığım spor tişörtlerim var yeni ama artık tarzım değil bi de biraz küçülmüş haliyle kilo versem de küçükler durduğundan heralde :)
Kızım bunları ne olur anne benim olsun çok güzeller diyo bende belki beğenir annemin diye giyer diyorum. Annemden bir kaç parça bende var mesela bayılırım eskimesin diye giymeye kıyamam.
Sizce bu düşünce yanlış mı? Ergenlik dönemi gelir hiç bişeyi beğenmez bende boşa saklamış mı olurum? Ne dersiniz?
KilerdeDüzenleyemediğin 2 küçük çekmecem kaldı, tv nin parçası, elektrik süpürgesinin parçaları vs. Bunları nerede saklıyorsunuz siz?
200 ₺ üzeri alışverişler için 50 lira indirim kodu 1141 bugün saat 17:00 kampanya bitiyorH&M den vurgun yapıyorlar kaç gündür ben anlamadım pek nasıl olduğunu. İnstagramda hesabını bilen anne yi takip et indirimler iyi denk geliyor
Teşekkür ederiz yeniden yüklediğin içinEki Görüntüle 2254622
Eki Görüntüle 2254623
Eki Görüntüle 2254624
Bunlar geçen yıldan kalan fotoğraflar
şuan beşik ve şifoniyer yok
5li çekmeceli dolabıda gardırobun diğer tarafına aldım
şifoniyer yerine de puf geldi.
güncel halini çekerim yine :)
Bence bi hurç alıp şaklayayım ortada durmasın.Sakla bence
Kilerim yok ya, 1 tane balkon var o da kocaman mutfak camları yere kadar direkt ortada her şey. Vestiyere devam.Kilerde
Eki Görüntüle 2254622
Eki Görüntüle 2254623
Eki Görüntüle 2254624
Yaa bence gayet güzelEki Görüntüle 2254622
Eki Görüntüle 2254623
Eki Görüntüle 2254624
canım o hasır sepet kirli sepeti mi?
eğer öyleyse benimki banyoda duruyor
ama şimdi duşakabini değiştirip büyütme durumumuz var
o zaman sepet koymaya yer kalmıyor
demek bu şekilde bir sepetle yatak odasına koyabilirim ben de
bana fikir oldu.
200 ₺ üzeri alışverişler için 50 lira indirim kodu 1141 bugün saat 17:00 kampanya bitiyor
Yaa bence gayet güzelteşekkür ederim resimler için
Yaa çok iyi olmuş. Kapıda ödeme olmayınca ilgilenmemiştim benteşekkürler sayende istediklerimin çoğunu aldım 1163 kodla aynı sepete 2 kampanya uyguladım :)
ben dün %50 indirim+bu kodla 15 parça ürüne 210₺ ödedimteşekkürler sayende istediklerimin çoğunu aldım 1163 kodla aynı sepete 2 kampanya uyguladım :)
Yaa çok iyi olmuş. Kapıda ödeme olmayınca ilgilenmemiştim ben
Hayırlı olsun.ben dün %50 indirim+bu kodla 15 parça ürüne 210₺ ödedim
bu arada rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?