Evet hesabını bilen anneyi de takip et demiştim. Ettin mi
TamamEttim, ediyorum :)
Tamam
Güzel indirimler söylüyor.
Bazen insanın aklı kayıyor gerçi ihtiyaç dışı alacak gibi oluyor
şu runner olandanmıYa hadi itiraf edeyim ben kendime kadife yatak örtüsü de aldım 436 tl
İhtiyaç dışı ama istiyordum :) pişman değilim hakim bey
yeni karar da aldım yaz sonuna kadar alışveriş yapmak yok :)
şu runner olandanmı
Yaaa hayırlı olsun canım güle güle kullan.Ya hadi itiraf edeyim ben kendime kadife yatak örtüsü de aldım 436 tl
İhtiyaç dışı ama istiyordum :) pişman değilim hakim bey
yeni karar da aldım yaz sonuna kadar alışveriş yapmak yok :)
waoav yaratıcıhm tek kişilik kadife yatak örtüsü ama ben çift kişilik yatağa runner gibi örtmeyi düşünüyorum :)
hayırlı olsun.ne renk aldın..bende bi göz atayım
Yaaa hayırlı olsun canım güle güle kullan.
yatak odandaki metal sepet hmden mi @Mi _a
yeşile vuruldumKampanya bitti ama link atayım
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0412376001.html
Beni en çok darlandıran şeyler oğlumun küçülen kıyafetleri.. Sakla sakla nereye kadar.. Hayırlısıyla bi tane daha çocuğum olsun, giydirdiğimi başkasına vericem. Kötü olanları da atıcam. Bekliyorum hala...
gri aldım ben yeşil de çok iyiydi :)yeşile vuruldum
benim ilki erkekti.ikincide erkek oldu.zaten arka arkaya oldu.şuan küçükte kulandıktan sonra.eskiyeni direk atıyorum.dışarda giydiklerinden temiz olan varsa ayırıyorum .tanıdık var direk oraya veriyorum.bebek doğunca iyiki saklamışım diceksin.onlar gözüne gelmesin hiç.özellikle ayakkabılar.Beni en çok darlandıran şeyler oğlumun küçülen kıyafetleri.. Sakla sakla nereye kadar.. Hayırlısıyla bi tane daha çocuğum olsun, giydirdiğimi başkasına vericem. Kötü olanları da atıcam. Bekliyorum hala...
gride çok güzel.gri aldım ben yeşil de çok iyiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?