Ya hadi itiraf edeyim ben kendime kadife yatak örtüsü de aldım 436 tl
İhtiyaç dışı ama istiyordum :) pişman değilim hakim bey

yeni karar da aldım yaz sonuna kadar alışveriş yapmak yok :)

Hayırlı olsun canım yatak odasındaki halini çeker atarsın bize

Bizim öyle oldu ve biz hiçbişi almadık resmen, bi çocuk ilk kez giysin diye hastane çıkışı aldım bir iki parça da hoşuma gidenlerden.

Çekerim tabi canım sağol :)
Bende yeni doğanları verdim yeni olmasına rağmen.
sonra ayırmaya başladım.

bide ikinciyi düşünen arkadaş varsa ayakkabı vs alırken bence unisex alın.çıtçıtlılarını vs.

Genelde gri veya beyaz alıyorum ama kızım parlak ve taşlı olanlar dikkatini çekiyor.
geçen yaz mavi terlikleri vardı halam vermişti torunundan kalmış. kızımda tam mavi yeşil sever
kıza mavi - siyah gidiyorda erkeğe pembe giydirmem tabi :)

Hayırlı olsun.
Millet 2000 liralık alışveriş yaptı şok oldum ben
teşekkür ederim :) hm’ de bana uygun pek bir şey olmuyor tamamını oğluma harcadım 2000₺ ne alınabilir ki? şaşırdım doğrusu.

Şu aralar bakıyordum iyi denk geldi.
Sen de demiştin bak diye hm ye alimiyon sayesin de indirimi kaptım sağolun canlar :)
hm’ de magazin bültenine abone olunca seçtiğin bir ürün için %25 indirim kodu veriyorlar aynı zamanda kargoda ücretsiz oluyor.
her ıp ve eposta adresi için bir tane kod veriliyor.
ben birkaç telefondan bu şekilde kod alarak alışveriş yaptım tavsiye ederim. (bu da benim çakallığımdır)

Tamam aklımda olsun :)

Kızının hevesi varsa kırma bence sakla
Ama hevesi geçerse ver gitsin :)

bu arada güzel ayıklama yapmışsın. Eline sağlık.

Ben tv parçalarını elektronik kutusuna koyuyorum.
Düğün cd dışında cd kalmadı evde :) onlarda 3-5 yıla bozulur atılır işte :)

Kaç yaş var aralarında 2 erkekle zor oldu mu tavsiyelerin varsa alırım

Bende oğlum 6 aylıkken öğrendim ki 3 aylık hamileyim
Şoku atlatamadan 30 haftalıkken doğum yaptım ikisinin arası 10 ay oldu
oo seninkilerin arasında da bişey yokmuş.Allah bağıslasın

2 çocuk zor olmaz diye düşünüyorum mesela 2. oyun çağına geldiğinde beraber oynarlar odalarında.
diğer türlü tek çocuk genelde anneye babaya sarıyo

2 çocuk zor olmaz diye düşünüyorum mesela 2. oyun çağına geldiğinde beraber oynarlar odalarında.
diğer türlü tek çocuk genelde anneye babaya sarıyo
Kesinlikle canım ama oyun çağına gelene kadar biraz zorluyor. Benim kızım otizimli olduğu için çokkk zorlandım. Zombieye dönmüştüm o dönem

Kesinlikle canım ama oyun çağına gelene kadar biraz zorluyor. Benim kızım otizimli olduğu için çokkk zorlandım. Zombieye dönmüştüm o dönem

3-4 numara büyüsünler biraz daha bak ailecek ne kadar güzel olacak.

bazen kızımla parka gidiyoruz kardeşiyle gelenler daha farklı oynuyorlar kızım bazen izliyor onları.
şu aralar kardeş olayına sıcak bakıyor :)

amin cümlemizinkini.sen baya kurtarmışsın ilki.çok zorlanacağını sanmıyorum.şuan kim bakıyor.
Babaanne bakıyor kışın 3 ay anneanne baktı, bakıcı sıkıntımız yok çok şükür ama işte ben kendimi etkisiz eleman gibi hissediyorum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…