Ya hadi itiraf edeyim ben kendime kadife yatak örtüsü de aldım 436 tl
İhtiyaç dışı ama istiyordum :) pişman değilim hakim bey
yeni karar da aldım yaz sonuna kadar alışveriş yapmak yok :)
Ben ayıklarken lekeli ve bollaşmış olanları ayırıyorum sevdiklerim kalıyor.
o yüzden 4 küçük hurç doldu.
ama mont ve ayakkabıları mutlaka saklıyorum pahalı olanları.
bir ihtimal 2. kız olursa çok rahat ederiz kıyafet yönünden :)
Hayırlı olsun canım yatak odasındaki halini çeker atarsın bize ♥
Bizim öyle oldu ve biz hiçbişi almadık resmen, bi çocuk ilk kez giysin diye hastane çıkışı aldım bir iki parça da hoşuma gidenlerden.
bide ikinciyi düşünen arkadaş varsa ayakkabı vs alırken bence unisex alın.çıtçıtlılarını vs.
teşekkür ederim :) hm’ de bana uygun pek bir şey olmuyor tamamını oğluma harcadım 2000₺ ne alınabilir ki? şaşırdım doğrusu.Hayırlı olsun.
Millet 2000 liralık alışveriş yaptı şok oldum ben
hm’ de magazin bültenine abone olunca seçtiğin bir ürün için %25 indirim kodu veriyorlar aynı zamanda kargoda ücretsiz oluyor.Şu aralar bakıyordum iyi denk geldi.
Sen de demiştin bak diye hm yealimiyon sayesin de indirimi kaptım sağolun canlar :)
hm’ de magazin bültenine abone olunca seçtiğin bir ürün için %25 indirim kodu veriyorlar aynı zamanda kargoda ücretsiz oluyor.
her ıp ve eposta adresi için bir tane kod veriliyor.
ben birkaç telefondan bu şekilde kod alarak alışveriş yaptım tavsiye ederim. (bu da benim çakallığımdır)
Ve sonunda giyinme odama bi el attım, hamile kıyafetlerimi kaldırıp normal kıyafetlerimi düzenledim ne özlemişim onları
Bu arada 25-30 parça kıyafet ayırdım kendimden, 8-9 parça da eşimden ayırdım. Aslında ayrılacak çok kıyafet var ama öncelikle kıyamadım.
Bi de bişi sorucam size; böyle çok sevdiğim güzel markalardan aldığım spor tişörtlerim var yeni ama artık tarzım değil bi de biraz küçülmüş haliyle kilo versem de küçükler durduğundan heralde :)
Kızım bunları ne olur anne benim olsun çok güzeller diyo bende belki beğenir annemin diye giyer diyorum. Annemden bir kaç parça bende var mesela bayılırım eskimesin diye giymeye kıyamam.
Sizce bu düşünce yanlış mı? Ergenlik dönemi gelir hiç bişeyi beğenmez bende boşa saklamış mı olurum? Ne dersiniz?
Şu an ayakkabılıkta benimkiler de, tvmiz ayağıyla ünitenin üstünde asma aparatı var mesela o atsan atılmaz mecbur saklamam lazım.
CD’ler var bol bol artık cepten istediğimiz şarkıyı açıp dinliyoruz ama onlara ihtiyaç kalmadı.
Ivır zıvır saklamayı hiç istemediğim şeyler işte ya, vestiyerde duruyorlar öyle. Hepimizde aynı sanırım.
Ben de griyi beğendim güle güle kullan :)gri aldım ben yeşil de çok iyiydi :)
Kaç yaş var aralarında 2 erkekle zor oldu mu tavsiyelerin varsa alırımbenim ilki erkekti.ikincide erkek oldu.zaten arka arkaya oldu.şuan küçükte kulandıktan sonra.eskiyeni direk atıyorum.dışarda giydiklerinden temiz olan varsa ayırıyorum .tanıdık var direk oraya veriyorum.bebek doğunca iyiki saklamışım diceksin.onlar gözüne gelmesin hiç.özellikle ayakkabılar.
bir buçuk yaş var.ilk kuzum 9 aylıktı hamile kaldığımda.senindemi ikinci?Kaç yaş var aralarında 2 erkekle zor oldu mu tavsiyelerin varsa alırım
Bende oğlum 6 aylıkken öğrendim ki 3 aylık hamileyimbir buçuk yaş var.ilk kuzum 9 aylıktı hamile kaldığımda.senindemi ikinci?
evet 32 ay olacak aralarında, oğlum şu aralar beni çok yoruyor bi korku saldı benibir buçuk yaş var.ilk kuzum 9 aylıktı hamile kaldığımda.senindemi ikinci?
oo seninkilerin arasında da bişey yokmuş.Allah bağıslasınBende oğlum 6 aylıkken öğrendim ki 3 aylık hamileyim
Şoku atlatamadan 30 haftalıkken doğum yaptım ikisinin arası 10 ay oldu
evet 32 ay olacak aralarında, oğlum şu aralar beni çok yoruyor bi korku saldı beniAllah bağışlasın bu arada :)
Ben de griyi beğendim güle güle kullan :)
Kesinlikle canım ama oyun çağına gelene kadar biraz zorluyor. Benim kızım otizimli olduğu için çokkk zorlandım. Zombieye dönmüştüm o dönem2 çocuk zor olmaz diye düşünüyorum mesela 2. oyun çağına geldiğinde beraber oynarlar odalarında.
diğer türlü tek çocuk genelde anneye babaya sarıyo
Kesinlikle canım ama oyun çağına gelene kadar biraz zorluyor. Benim kızım otizimli olduğu için çokkk zorlandım. Zombieye dönmüştüm o dönem
Babaanne bakıyor kışın 3 ay anneanne baktı, bakıcı sıkıntımız yok çok şükür ama işte ben kendimi etkisiz eleman gibi hissediyorum bu aralaramin cümlemizinkini.sen baya kurtarmışsın ilki.çok zorlanacağını sanmıyorum.şuan kim bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?