Kızının hevesi varsa kırma bence sakla
Ama hevesi geçerse ver gitsin :)
bu arada güzel ayıklama yapmışsın. Eline sağlık.
Of kutu yapınca eline geleni atıyorlar içine sevmiyorum. Dur bakalım arttıkça bende bişi düşünücem.Ben tv parçalarını elektronik kutusuna koyuyorum.
Düğün cd dışında cd kalmadı evde :) onlarda 3-5 yıla bozulur atılır işte :)
10 ay arayla sezaryenBende oğlum 6 aylıkken öğrendim ki 3 aylık hamileyim
Şoku atlatamadan 30 haftalıkken doğum yaptım ikisinin arası 10 ay oldu
[/QUOTE]evet 32 ay olacak aralarında, oğlum şu aralar beni çok yoruyor bi korku saldı beniAllah bağışlasın bu arada :)
Valla canım benim kızı yoğun bakıma almışlar. Ben inanmadım çocuk öldü bana göstermeden gömecekler diye hastaneyi birbirine katmıştım elimde serum. Acı macı hiç bişey hatırlamıyorum. Zaten 10 gün refakatçisiz hastanede kaldım.Saol canım yerleşti iyice giyinme odası ama hala el atamadığım yerleri var gönlüme göre olamadı. O da olacak katlanabilir kutu almıştın Koçtaş’tan ondan almam lazım yine, en üst raf dar küçük bayaa bişi alır orası da.
Of kutu yapınca eline geleni atıyorlar içine sevmiyorum. Dur bakalım arttıkça bende bişi düşünücem.
10 ay arayla sezaryenzor oldu mu iyileşmen?
Korkunun ecele faydası yok yaşayıp göreceksin
Aynı cinsiyet olması kıyafet yönünden iyi oluyor.. Farklı cinsiyete mutlaka yeni kıyafet gerekir. Bebeklik kıyafetler olur ama biraz büyüdükleri zaman olmuyor. Bakalım kısmet..Ben ayıklarken lekeli ve bollaşmış olanları ayırıyorum sevdiklerim kalıyor.
o yüzden 4 küçük hurç doldu.
ama mont ve ayakkabıları mutlaka saklıyorum pahalı olanları.
bir ihtimal 2. kız olursa çok rahat ederiz kıyafet yönünden :)
Ayakkabıları da saklıyorum. Aslında lekeli olan var mıydı tereddüt ediyorum. Onları keşke atmış olsam.. Unuttum artık 4 yıldır ne vardı ne yoktu. Ufukta bebek de yok. Bekliyorlar öyle.benim ilki erkekti.ikincide erkek oldu.zaten arka arkaya oldu.şuan küçükte kulandıktan sonra.eskiyeni direk atıyorum.dışarda giydiklerinden temiz olan varsa ayırıyorum .tanıdık var direk oraya veriyorum.bebek doğunca iyiki saklamışım diceksin.onlar gözüne gelmesin hiç.özellikle ayakkabılar.
Korkunun ecele faydası yok yaşayıp göreceksinSaol canım yerleşti iyice giyinme odası ama hala el atamadığım yerleri var gönlüme göre olamadı. O da olacak katlanabilir kutu almıştın Koçtaş’tan ondan almam lazım yine, en üst raf dar küçük bayaa bişi alır orası da.
Of kutu yapınca eline geleni atıyorlar içine sevmiyorum. Dur bakalım arttıkça bende bişi düşünücem.
10 ay arayla sezaryenzor oldu mu iyileşmen?
Valla canım benim kızı yoğun bakıma almışlar. Ben inanmadım çocuk öldü bana göstermeden gömecekler diye hastaneyi birbirine katmıştım elimde serum. Acı macı hiç bişey hatırlamıyorum. Zaten 10 gün refakatçisiz hastanede kaldım.
Düşününce ne çekmişim be diyorum
Yaaa hiç hazır değilim sankihayırlısı bakalım
Çok beğendim sade ferah.. Baharla birlikte bende birşeyler ayıklamaya başlamıştım fotoları görünce çok fena gaza geldim herşeyi atasım varEki Görüntüle 2254622
Eki Görüntüle 2254623
Eki Görüntüle 2254624
Bunlar geçen yıldan kalan fotoğraflar
şuan beşik ve şifoniyer yok
5li çekmeceli dolabıda gardırobun diğer tarafına aldım
şifoniyer yerine de puf geldi.
güncel halini çekerim yine :)
Bu konuyla ilgili yarın uzun uzun yazacağım :)Merhabalar hepinize. Çok güzel bir konu olmuş. Okuya okuya ilerliyorum ama henüz hepsini bitiremedim yine de yazmak istedim. Ben de hayatımın son bir kaç yılında minimal yaşamaya çalışiyordum ki bir çocuk sahibi oldum. Hamileyken çok hayal kurdum çocuğumun sade bı hayatı olacak, her şeye en başından öyle başlamasını sağlayacağım diye. Yıkanabilir bezler aldım, Montessori odası yaptım, çok minimal bı dolap oluşturdum ama doğumdan sonra ailelerin de etkisiyle işler hiç istediğim gibi gitmemeye başladı Ve en başa dönmüş gibi hissediyorum kendimi. Sürekli çılgınlar gibi bebeğim için bi şeyler aliyorum. Alışveriş sitelerinden çıkmıyorum, her şey elzem ihtiyaç gibi gözüküyor gözüme. Çocuğumun tüketim odaklı bir hayati olmasin istiyorum. Bir an önce kendimi toparlamam lazım. Nereden baslayabilirim? Burda sizlerin de fikrini alarak bi şeyler değiştirmek istiyorum ben de artık hayatımda.
Çok beğendim sade ferah.. Baharla birlikte bende birşeyler ayıklamaya başlamıştım fotoları görünce çok fena gaza geldim herşeyi atasım var
Eşimin atma korkusunu da yendiğim zaman bende sadeleşmiş olacağım inşallah :))
Merhabalar hepinize. Çok güzel bir konu olmuş. Okuya okuya ilerliyorum ama henüz hepsini bitiremedim yine de yazmak istedim. Ben de hayatımın son bir kaç yılında minimal yaşamaya çalışiyordum ki bir çocuk sahibi oldum. Hamileyken çok hayal kurdum çocuğumun sade bı hayatı olacak, her şeye en başından öyle başlamasını sağlayacağım diye. Yıkanabilir bezler aldım, Montessori odası yaptım, çok minimal bı dolap oluşturdum ama doğumdan sonra ailelerin de etkisiyle işler hiç istediğim gibi gitmemeye başladı Ve en başa dönmüş gibi hissediyorum kendimi. Sürekli çılgınlar gibi bebeğim için bi şeyler aliyorum. Alışveriş sitelerinden çıkmıyorum, her şey elzem ihtiyaç gibi gözüküyor gözüme. Çocuğumun tüketim odaklı bir hayati olmasin istiyorum. Bir an önce kendimi toparlamam lazım. Nereden baslayabilirim? Burda sizlerin de fikrini alarak bi şeyler değiştirmek istiyorum ben de artık hayatımda.
Kızlar bu LCW Defacto vb poşetleri nereye koyuyorsunuz. Koskoca evde 5-6 poşet koyacak yer bulamadım resmenpoşetlik yapsam kırışıyor. Atsam bazen lazım oluyor. Ayakkabı kutusunda vestiyerde duruyordu ama artık orda durmasını istemediğime karar verdim yer bulamadım
Ayakkabı kutusunu sevmedim orda attım kutusuz ortada bekliyorlar şu anda evsiz bi çareVestiyerde duruyor
Sen niye bir derdim var a gitmiyorsun burda da dertlerimizi falan konuşuyoruz ama orda daha çok yardım eden olurmerhab arkadaşlar eşimle 6 senedir birlikteyiz 4 senedir evliyiz, 1.5 yaşında oğlum var, yavaş yavaş eşimden uzaklaştığımı fark ediyorum bu durum beni çok üzüyor. ilişkimizden azıcık özet geçmek isterim: biz zaten hiç saatlerce telefonda konuşan, sürekli bol muhabbet bir çift olamadık,sadece ilk sevgililik aylarında uzaktık 4 ay falan çok mealaştık o kadar. bazen bunu çok sorguluyorum acaba ben mi yanlış yaptım sırf ilgi hoşuma gittiği için mi evlendim diye. eşimi seviyorum, iyi biridir, iyi bir babadır ama karakterlerimiz hiç uyuşmuyor. aşırı eleştirel biridir, azarlar gibi konuur. ben de narin kırılgan biriyim. evliliğin ilk senelerinde oturur ağlardım en az haftada bir kez. laf arasında hep bişeylere laf sokar şakayla karışık. bense hep anlayışlı olmaya çalışan taraf oldum. son bir sendir kendimi tanıyamıyorum ama birden parlıyorum ben de eşime karşı. önceden ağzı laf yapamayan hep allta kalan kadın hemen bak ben böyle yapsam sen nasıl kızardın demeye başlıyorum. başbaşa da doğru dürüst paylaşımımız olmuyor. oğlum 9 civarında uyuyor sonrasında ikimizin de elinde telefon farklı takılıyo ruz. birlikte film izleyelim falan dedim birka kez tamam diyor bana bırakıyor herşeyi. ben ondan da heves göreyimistiyorum bişeyler düşündün istiyorum bunları söyleyince offluyor hemen ne var işte seç bişeyler diye. beni beklerken bile elinde telefon oyun oynuyor bir köşede, çok sinirim bozuluyor buna. arada sürpriz görmek istiyorum heyevcanımı tekrar kazanmak istiyorum, gittikçe uzaklaşıyorum ondan..
lütfen kınamayın yazdığm şeyi şimdilik böyle bir durum yok ahlaklı vicdanlı biriyimdir ama insanlık hali işte, şimdiçevremde hiç erkek yok zaten işte falan ama hani olur da zevklerimiz uyan biri denk gelir ilgi görürürüm muhabbeti çok sarar falan öyle bir durumda başkasına gönlümün kaymasından korkuyorum...
oraya da yazdım da, bu grubu çok seviyorum, youları falan çok beğeniyorum, herkes çok kaliteli insanlar belli.. o yüzden fikirleriniz benim için önemli ama beni pek kabullenmediniz daha önce de yazmıştım. kusura bakmayın bir daha rahatsız etmemSen niye bir derdim var a gitmiyorsun burda da dertlerimizi falan konuşuyoruz ama orda daha çok yardım eden olur
Yok olur mu kabullenmemek falan. Ne haddimize. Ben şahsım adına bu konularda kimseye bişey diyemem. Mizacıma uymuyor aile ilişkilerine yorum yapmak. Bir de Açıkcası forumu kullanmayı bilmediğini Bir derdim var diye bir yer olduğunu bilmediğini düşünmüştüm.oraya da yazdım da, bu grubu çok seviyorum, youları falan çok beğeniyorum, herkes çok kaliteli insanlar belli.. o yüzden fikirleriniz benim için önemli ama beni pek kabullenmediniz daha önce de yazmıştım. kusura bakmayın bir daha rahatsız etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?