Bilmem daha güzelleri var artık aslında. Benim davlumbazın temizliği kolay. Siliyorum bebe yağıyla yağlıyorum ayda 2 kere falan. Camını da her hafta siliyorum. Zor olmuyor. Ocak fıtık ediyor beniBende inox seviyorum. :)
teşekkür ederim canım :)Mutlu yıllar canımbelleza
teşekkür ederim canım :)
Benim Ocak siyah cam hemen leke oluyor ama silince geçiyor allahtan. İnox siyaha göre cidden daha kolay temizleniyor.Bilmem daha güzelleri var artık aslında. Benim davlumbazın temizliği kolay. Siliyorum bebe yağıyla yağlıyorum ayda 2 kere falan. Camını da her hafta siliyorum. Zor olmuyor. Ocak fıtık ediyor beni
Mia- ben bu ayki 100 tl mi kardeşim gelmişti ona harçlık olarak verdim :))
Bilmem daha güzelleri var artık aslında. Benim davlumbazın temizliği kolay. Siliyorum bebe yağıyla yağlıyorum ayda 2 kere falan. Camını da her hafta siliyorum. Zor olmuyor. Ocak fıtık ediyor beni
maşallah canım daimi olsun birikimlerinBende anneme vereceğim de ramazan yardımı yapıyor şirket 500 tl kadar onu bekliyorum :)
300 tl anneme versem 200 birikime atarım ...
teşekkür ederim canım :)belleza mutlu yaşlar :)
maşallah canım daimi olsun birikimlerin
Bende eşime dedim birikim haricinde her ay şahsım adına birikim yapmak istiyorum diye o da ne kadar istersen yap dedi.
Her ay 1 gram altın alacağım yüksek dusuk demeden.kendi adıma olacak ilerde zam yapar 2 grama cikartirim :)
Yok be gene ortak birikime gider ki.o da biliyor o yüzden tamam dedi.normalde ben burun maaşı ona gönderiyorum direk ya da o bana gönderiyor hepsini yani zaten gelen para her ay belli olunca nerde biriktiginin pek bi önemi yok aslında.:)Ben eşime böyle sorsam ne der diye düşündüm bir an
Mia aaa bu ay bir gram alarak sana yetişmeyi umut ediyorum ama sen gayet istikrarlı gidiyorsun valla süpersin bi de senin şu profilin orda yazınca bende gaza geldim yaf :)
ben de onu düşünüyorum vallaBen eşime böyle sorsam ne der diye düşündüm bir an
Yok be gene ortak birikime gider ki.o da biliyor o yüzden tamam dedi.normalde ben burun maaşı ona gönderiyorum direk ya da o bana gönderiyor hepsini yani zaten gelen para her ay belli olunca nerde biriktiginin pek bi önemi yok aslında.:)
Ayrı gayrimiz yoktur aslında bizimde.ortak olarak ödenir ortak kim ne istiyorsa harcar.sen öde ben öde muhabbeti olmuyor böylece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?