Bende inox seviyorum. :)
Bilmem daha güzelleri var artık aslında. Benim davlumbazın temizliği kolay. Siliyorum bebe yağıyla yağlıyorum ayda 2 kere falan. Camını da her hafta siliyorum. Zor olmuyor. Ocak fıtık ediyor beni

Bilmem daha güzelleri var artık aslında. Benim davlumbazın temizliği kolay. Siliyorum bebe yağıyla yağlıyorum ayda 2 kere falan. Camını da her hafta siliyorum. Zor olmuyor. Ocak fıtık ediyor beni
Benim Ocak siyah cam hemen leke oluyor ama silince geçiyor allahtan. İnox siyaha göre cidden daha kolay temizleniyor.

Davlumbaz seninkinin düz ve camsız modelini seviyorum.
diğerlerinin temizliği zor diyorlar

Bende eşime dedim birikim haricinde her ay şahsım adına birikim yapmak istiyorum diye o da ne kadar istersen yap dedi.
Her ay 1 gram altın alacağım yüksek dusuk demeden.kendi adıma olacak ilerde zam yapar 2 grama cikartirim :)

Ben eşime böyle sorsam ne der diye düşündüm bir an

Ben eşime böyle sorsam ne der diye düşündüm bir an
Yok be gene ortak birikime gider ki.o da biliyor o yüzden tamam dedi.normalde ben burun maaşı ona gönderiyorum direk ya da o bana gönderiyor hepsini yani zaten gelen para her ay belli olunca nerde biriktiginin pek bi önemi yok aslında.:)
Ayrı gayrimiz yoktur aslında bizimde.ortak olarak ödenir ortak kim ne istiyorsa harcar.sen öde ben öde muhabbeti olmuyor böylece :)

Tabi en güzeli. benimde şuan için gizli birikiyor.
Sonra tadilata falan harcanır gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…