günaydınlar
dün nihayet kendime bir şeyler alabildim 2 pantolon 3 tişört
anneme 1 tişört
eşime 1 gömlek
kızım için önceden alış veriş yapmıştım zaten
yemeği de dışarda yedik
eve gidince sadece bulaşık makinesini boşaltabildim

bugün de iş yerinin iftarı var oraya gidicem
eve gidince lavabo wc temizlenecek, toz alınacak, çamaşır yıkanacak
vaktim kalırsa evi süpürürüm

perşembe günü ütü yapmam lazım
cuma günü de bayram yolculuğu için hazırlık yapmalıyım

mayıs ayı yapılacaklar
  1. 1 kitap oku.....................................................................................................................................................X
  2. 2 lıtre su iç......................................................................................................................................................+
  3. aylık yemek listesi hazırla(ramazandan dolayı)..................................................................................X
  4. haftada 3 gün egzersiz................................................................................................................................X
  5. gece yatmadan sırayla çocuklara kitap oku........................................................................................+
  6. çocuklarla haftada 2 gün boyama,2gün hamur,2 gün lego(akşamları).....................................X
  7. haftada 1 gün akşam teli eline alma.,günde 1 saat teli en uzak yere bırak..............................+
  8. 2 gün dışarda iftar............................................................................................................................................X
  9. çaya şeker atmayı bitir.1 dlim ekmek yiyorsan yarıma indir............................................................X
  10. mutfaktaki ve banyodaki fazlalıklardan kurtul......................................................................................YARI YARIYA
  11. ayakkabılarda azalmaya git.............................................................................................................................X
  12. ihtiyaç dışı alışveriş yapmamak için alışveris listesi yapıp as.............................................................+
  13. kişisel bakımı ıhmal etme.................................................................................................................................+
  14. lumeayı 2 defa kullan........................................................................................................................................1 DEFA KULLANILDI
  15. genel bahar temziliği.........................................................................................................................................+
  16. en az iki film izle...................................................................................................................................................1 TANE İZLEDİM

Çoğunlukla yapmışsın hedeflerini.
ama 16 hedef zaten çok zorlayıcı olmuş.

hedef yazıp hiçbirini yapamamaktan korkuyorum. elim gitmiyor

umarım hepsini gerçekleştirebilirsin canım :)

• haziran ayı yapılacaklar
  • banyoda minimalistlik
  • ayakkabılarda minimalistlik
  • haftalık hedeflerini düzenli yaz
  • iki tane film izle
  • saç boyama
  • birikime 150 tl at
  • iş yerindeki masa ve cekmeceleri düzenle fazlalıkları at
  • yaklaşık 1 kilo ver
  • günlük 2 litre su iç kısa tuttum eklemeler yapabilirim defetre yazınca.acaleye geldi

bende yazmaya başlayayım:)
haziran ayı hedeflerim.
30 gün şeker orucuna girmek.. ( 1 haziranda başlayacagim inşallah. )
2,5 lt su içmek.
30 gün sonra 85 kg olmak. daha aşagi olabilir.
hergün 6 -6:30 da didem fitness yapmak.
haftada bi kez kişisel bakımı yapmak.
haftada bi iki gün dipköşe- genel temizliği yapmak.
mutfak buzdolabi düzeni yapmak.
kışlık yazlık ayırmak. kullanmadığı giymediği kıyafetleri kaldirmak.
rutinleri ayarlamak.
akşamlari bi saat tel oynamak
1 saat da kızımla oynamak..

umarim yapabilirim:)

aynen canım kamuda çalışıyorum ama kumaş pantolonların bir kısmı eskidi bu sene yeniledim :)
ben kumaş pantolonu sevmiyorum mecbur sadece işe giderken..
eşime kot istedim aldi saolsun kumaşı sevmediğimi biliyor da giy diyo.
genelde evde yaşayan kadinlar gibi çember ve uzun etekle geziyorum evde.

ben kumaş pantolonu sevmiyorum mecbur sadece işe giderken..
eşime kot istedim aldi saolsun kumaşı sevmediğimi biliyor da giy diyo.
genelde evde yaşayan kadinlar gibi çember ve uzun etekle geziyorum evde.
ben de evde kıyafetsiz gezeceğim elimden gelse ya elbise giyerim ya da şort ve askılı öyle gezerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…