YouTube da sildim sadece whatsupp ve Pinterest var ama onlarda çok vakit geçirmiyırum burası çok zamanımı alıyor
mayıs ayı yapılacaklar
- 1 kitap oku.....................................................................................................................................................X
- 2 lıtre su iç......................................................................................................................................................+
- aylık yemek listesi hazırla(ramazandan dolayı)..................................................................................X
- haftada 3 gün egzersiz................................................................................................................................X
- gece yatmadan sırayla çocuklara kitap oku........................................................................................+
- çocuklarla haftada 2 gün boyama,2gün hamur,2 gün lego(akşamları).....................................X
- haftada 1 gün akşam teli eline alma.,günde 1 saat teli en uzak yere bırak..............................+
- 2 gün dışarda iftar............................................................................................................................................X
- çaya şeker atmayı bitir.1 dlim ekmek yiyorsan yarıma indir............................................................X
- mutfaktaki ve banyodaki fazlalıklardan kurtul......................................................................................YARI YARIYA
- ayakkabılarda azalmaya git.............................................................................................................................X
- ihtiyaç dışı alışveriş yapmamak için alışveris listesi yapıp as.............................................................+
- kişisel bakımı ıhmal etme.................................................................................................................................+
- lumeayı 2 defa kullan........................................................................................................................................1 DEFA KULLANILDI
- genel bahar temziliği.........................................................................................................................................+
- en az iki film izle...................................................................................................................................................1 TANE İZLEDİM
hedef yazıp hiçbirini yapamamaktan korkuyorum. elim gitmiyorHaziran Hedefleri
1 gr altın almak
50 tl kumbaraya atmak
1 kilo vermek (bayram sonu)
ev düzenini korumak
kalan dolaplara el atmak
1-1,5 lt su içmek
çay içmeyi azaltmak
yarım kalan kitabı bitirmek
1 film izlemek
1 gezi ayarlamak
150 tl ihtiyaçlarım için harcamak.
aynen canım kamuda çalışıyorum ama kumaş pantolonların bir kısmı eskidi bu sene yeniledim :)polis ve asker güvenlikçi kıyafeti gibi her işyerinde uygulamasi olsa.:)
kamuda çalışıyorum
kumaş pantolonumu 5 yıldır giyiyorum:)
aynen öyle geçinilebiliyor ama aç kalmayacak seviyede..Daha fazlası olmaz ki zaten onlar da kıt kanaat geçiniyordur
7-8 tane iş yerine uygun üst giyimim var 4-5 tane de kumaş pantolonum. her hafta mutlaka pembe gömleğimi çizgili gömleğimi beyaz bluzumu giyiyorum gibi..anlamadım nasıl her hafta aynı kiyafet
hedef yazıp hiçbirini yapamamaktan korkuyorum. elim gitmiyor
umarım hepsini gerçekleştirebilirsin canım :)Haziran Hedefleri
1 gr altın almak
50 tl kumbaraya atmak
1 kilo vermek (bayram sonu)
ev düzenini korumak
kalan dolaplara el atmak
1-1,5 lt su içmek
çay içmeyi azaltmak
yarım kalan kitabı bitirmek
1 film izlemek
1 gezi ayarlamak
150 tl ihtiyaçlarım için harcamak.
umarım hepsini gerçekleştirebilirsin canım :)
Akşamları ben de az giriyorum ama yine de arada kontrol ediyorumGündüzleri burası çok zamanımı alıyor benimde.
akşamları çok fırsatım kalmıyor.
başım ağrıyor.dünden kalmayım hala kendime gelemedim.hoş görün bugün anlamadım yazarsam7-8 tane iş yerine uygun üst giyimim var 4-5 tane de kumaş pantolonum. her hafta mutlaka pembe gömleğimi çizgili gömleğimi beyaz bluzumu giyiyorum gibi..
ben kumaş pantolonu sevmiyorum mecbur sadece işe giderken..aynen canım kamuda çalışıyorum ama kumaş pantolonların bir kısmı eskidi bu sene yeniledim :)
ben de heralde beni hep aynı tişört ve pantolonla hayal etmezler diye düşünerek yazmıştım sen sorunca pis hissettim kendimibaşım ağrıyor.dünden kalmayım hala kendime gelemedim.hoş görün bugün anlamadım yazarsam
ben de heralde beni hep aynı tişört ve pantolonla hayal etmezler diye düşünerek yazmıştım sen sorunca pis hissettim kendimi
ben de evde kıyafetsiz gezeceğim elimden gelseben kumaş pantolonu sevmiyorum mecbur sadece işe giderken..
eşime kot istedim aldi saolsun kumaşı sevmediğimi biliyor da giy diyo.
genelde evde yaşayan kadinlar gibi çember ve uzun etekle geziyorum evde.
Çember neben kumaş pantolonu sevmiyorum mecbur sadece işe giderken..
eşime kot istedim aldi saolsun kumaşı sevmediğimi biliyor da giy diyo.
genelde evde yaşayan kadinlar gibi çember ve uzun etekle geziyorum evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?