daginik olan kim?Herkese günaydın
Dün @yesa1 youtubeda benim gibi dağınık bir kadının sayfasını önerdi
Benden daha dağınık ama yanlış anlaşılmasın
Ondan aldığım gazla bütün odaları topladım. Açık renkli kıyafetleri makineye attım. Ama saat erken olduğu için çalıştırmadım ses gitmesin diye.
Bebeğin kıyafetlerini katldım küçülenleri ayırdım.
Mutfak balkonunu topladım yıkamaya hazır bıraktım. Balkonu arada sildiğim vileda vardı mop aldığımdan beri kullanmıyorum onu kapıya çıkardım. 2 poşet çöp çıkardım. (Akşam yine çıkarmayı unutmuştum) Saat 6:30 gibi onları atıp geleceğim. Gündüzleri çöp çıkarmak yasak. Yönetici işe gitmeden atmam lazım
Komşular napıyor bu manyak diyecek kesin
Kuru mopla etrafı dolandım halılar olmayınca elektrik süpürgesiyle süpürülmüş gibi oluyor.
Mutfağı topladım. Yine karışmıştı. Akşam beşamel sos tenceresini öylece makineye koydum. Sahur bulaşıklarıyla çalıştırdım kurudu yani makinedebakalım bu tencere temiz çıkarsa sanırım bundan sonra yıkamadan koyabilirim belki.
Dün sildiğim koltuklar kurudu ama su lekeri kalmışsüngerler kirli olduğu için galiba yüzeye çıkıyor artık lekeler belki yine silerim bu gün. Temizliği baya bitirdim plan yapmadan
ayni kayinvalidem.. ben kızımın ilk banyosu yaptığında kv eletmemişti görümceme yaptırdı öğrensin diye.. benim de ilk çocuğum ilk banyosunda giydiremedim kv yüzünden.. ondan sonra banyo yapacakken çagirmadim. elletirmiyor çünkü:)parka konusunda kendileri gidiyor ben bankta oturup onlara seyredip çekirdek çitliyorum :) en iyisi bu uğraşsinlar bari:)Benimki çocuk konusunda bana güvenmiyor, hatta kendinden başka kimseye güvenmiyor:)) Eskişehir’de kayınvalidem, görümcem kızı parka indirmek istediklerinde mutlaka peşlerinden gider:))
istanbula ben çok gittim babam sağolsun.:)İstanbula 1 kez geldim çok güzeldi
tabi çok gezemedim.
ooooo hemşerimsin ya:)Evet burada doğdum büyüdüm çevremiz akrabalarımız hep burda
bizim örf ve adetlerimizdede öle ayni:)Bizde ilk gün kv gidiyoruz köye
orda hep sofra kuruyorlar
her gelenle oturuyorum sofraya börek tatlı sarma oh mis :)
2. günü akraba geziyoruz sonraki günler gezebilirsek geziyoruz.
istanbula ben çok gittim babam sağolsun.:)
heryere gezdim:) miniatürk var çok.. bide eskişehirde sazova parkında açildi:)
petrol vs içermemesi özellikle hayvan deneyi yapmaması çok iyi ama.ben biraz daha ulaşılması kolay ürünleri tercih ediyorum sanırım.nettenprafüm vs aldığım oldu ama cilt bakımı,makyaj vs ürünleri hiç almadım.bi cesaret olmadı netten sipariş vereyim bikaç ürününü.bakıcam birazdanSUHAN benim bu markayı tercih etmemin sebebi, öncelikle hayvan deneyi yapmıyor olması. Ayrıca petrol türevi ve diğer toksik kimyasal ürün içermiyor. Yoksa çok başarılı bir sürü marka var. Ben mesela hayvan deneyi yaptığını öğrenene kadar Boby Brown ve Clinique ürünlerini çok severek kullandım.
bizim örf ve adetlerimizdede öle ayni:)
eskişehirliler böle oluyor tabi:)
bayramin 3. günüde gidecegim akraba ziyarete. ben gitmek istemiyorum çünkü kuzenlerim hiç babama ziyaret gelmiyolar enayi yerine konmuş gibi hissediyorum bilemiyorum ya.
ayni kayinvalidem.. ben kızımın ilk banyosu yaptığında kv eletmemişti görümceme yaptırdı öğrensin diye.. benim de ilk çocuğum ilk banyosunda giydiremedim kv yüzünden.. ondan sonra banyo yapacakken çagirmadim. elletirmiyor çünkü:)parka konusunda kendileri gidiyor ben bankta oturup onlara seyredip çekirdek çitliyorum :) en iyisi bu uğraşsinlar bari:)
kendi kızını daha çok överler benimki ayni:)Bende her bayram ilk gün kv giderdim
her gelene kendi kızını överdi
kızım çok hamarat her işe koşar falan diye
ben çay ikram ediyorum sofrada eksilene bakıyorum gelen çocuklarla ilgileniyorum yok yetmezdi
sonra birgün annem temizlik yaparken kasığını çarpmış dikiş atıldı
o bayram ben anneme baktım gelen misafirlerle ilgilendim.
öğlen sonu kv gittik bana dert yanıyo
ayy kızım yokluğunuz çok belli oldu ne iş yapacağımı şaşırdım diye.
kv anlamakta bazen güçlük çekiyorum :)
bende gitmek istemiyorum dariliyorlar gelmiyo orkide bize diye.Tabi bizde gelene gideriz birde çok büyüklere.
kendi kızını daha çok överler benimki ayni:)
bana gelince git sen otur biz yapariz. arkamizdan beceriksiz diyor.
ondan sonra hiç bi işe el sürmedim benden beklentiler başladi zamaninda elletirmedi ya..
kızı yapsin herşeyi öğrensin ben en iyisi kendi evimde yaparim işimi. kvye güvenilmiyor herşeyi yani.
kızını övüyorsa övsün boşver. el kızı hiç bi kaynana övemez:)
bende gitmek istemiyorum dariliyorlar gelmiyo orkide bize diye.
bende o bayramda babaanneme şikayet edecegim. gitmeyecegim diyecegim. babama gelmiyor ya.
Bu arada videoda dikkatimi çeken nokta kadın odanın birine giriyor mesela katlanacak herşeyi katlayıp etrafı toplayıp süpürge açıyor.
Bense normalde katlanacakları etraftakileri vs. Sele vb bişeye doldurur ertelerim ve o sele artık taşıp kenarlarında tepecikler oluşturana kadar beklerdibundan sonra ertelemeyeceğim. İlk olarak yerine yerleşmesi gerekenleri yerleştireceğim. Çünkü süpürge mecburen açılacak etrafa kırıntı döküyor çocuklar süpürgeyi erteleyemem.
Herkese günaydın
Dün @yesa1 youtubeda benim gibi dağınık bir kadının sayfasını önerdi
Benden daha dağınık ama yanlış anlaşılmasın
Ondan aldığım gazla bütün odaları topladım. Açık renkli kıyafetleri makineye attım. Ama saat erken olduğu için çalıştırmadım ses gitmesin diye.
Bebeğin kıyafetlerini katldım küçülenleri ayırdım.
Mutfak balkonunu topladım yıkamaya hazır bıraktım. Balkonu arada sildiğim vileda vardı mop aldığımdan beri kullanmıyorum onu kapıya çıkardım. 2 poşet çöp çıkardım. (Akşam yine çıkarmayı unutmuştum) Saat 6:30 gibi onları atıp geleceğim. Gündüzleri çöp çıkarmak yasak. Yönetici işe gitmeden atmam lazım
Komşular napıyor bu manyak diyecek kesin
Kuru mopla etrafı dolandım halılar olmayınca elektrik süpürgesiyle süpürülmüş gibi oluyor.
Mutfağı topladım. Yine karışmıştı. Akşam beşamel sos tenceresini öylece makineye koydum. Sahur bulaşıklarıyla çalıştırdım kurudu yani makinedebakalım bu tencere temiz çıkarsa sanırım bundan sonra yıkamadan koyabilirim belki.
Dün sildiğim koltuklar kurudu ama su lekeri kalmışsüngerler kirli olduğu için galiba yüzeye çıkıyor artık lekeler belki yine silerim bu gün. Temizliği baya bitirdim plan yapmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?