daginik olan kim?
maşaallah canlanmişsin:)

Benimki çocuk konusunda bana güvenmiyor, hatta kendinden başka kimseye güvenmiyor:)) Eskişehir’de kayınvalidem, görümcem kızı parka indirmek istediklerinde mutlaka peşlerinden gider:))
ayni kayinvalidem.. ben kızımın ilk banyosu yaptığında kv eletmemişti görümceme yaptırdı öğrensin diye.. benim de ilk çocuğum ilk banyosunda giydiremedim kv yüzünden.. ondan sonra banyo yapacakken çagirmadim. elletirmiyor çünkü:)parka konusunda kendileri gidiyor ben bankta oturup onlara seyredip çekirdek çitliyorum :) en iyisi bu uğraşsinlar bari:)

Günaydınlar
Dün eve gidince etrafı topladım süpürdüm sildim
kendime bakım yaptım duş aldım.
yemek yaptım
kızım annem de uyumuş almaya gittik hala uyuyordu
orda bıraktık eve döndük kızımsız ne kadar boş geldi ev.
eve gelince mutfağı topladım
birkaç ufak iş yaptım sonra dinlendim .

bugünde kapı önümü süpüreceğim
yemeğim var
mak çamaşır atarım
kuruyanları katlarım o kadar
tahmini 20 dk iş.

Bizde ilk gün kv gidiyoruz köye
orda hep sofra kuruyorlar
her gelenle oturuyorum sofraya börek tatlı sarma oh mis :)
2. günü akraba geziyoruz sonraki günler gezebilirsek geziyoruz.
bizim örf ve adetlerimizdede öle ayni:)
eskişehirliler böle oluyor tabi:)
bayramin 3. günüde gidecegim akraba ziyarete. ben gitmek istemiyorum çünkü kuzenlerim hiç babama ziyaret gelmiyolar enayi yerine konmuş gibi hissediyorum bilemiyorum ya.

petrol vs içermemesi özellikle hayvan deneyi yapmaması çok iyi ama.ben biraz daha ulaşılması kolay ürünleri tercih ediyorum sanırım.nettenprafüm vs aldığım oldu ama cilt bakımı,makyaj vs ürünleri hiç almadım.bi cesaret olmadı netten sipariş vereyim bikaç ürününü.bakıcam birazdan

merhabalar...
dünüm nasıl geçti..
kamyon çarpmış gibi hissediyordum kendimi..
yorgunumgözlerim uyku halinde...
annemdeydim.
annemler teravihe gidiyor öle olunca erken döndük.
görümcem kahve içmeye çagirdi
bende aşagiya indim. çamaşirlarimi makineye attim.üstümü degiştirdim öle çiktim yukariya.
balkonda oturdum. balkonu seviyorum. kahvelerimi içtik sonra biraz muhabbet sohbet...
indim. sonra beyazlari attim makineye.
sahuru eşim hazirladi.:)
sabah 6:30 ta kalktim. 7 de çiktim evden çamaşirlarimi dişariya astim işe gittim:) şimdi işteyim:)

Tabi bizde gelene gideriz birde çok büyüklere.

günaydınlar
dün yemek vardı.direk duşa daldım belki açılırım dedim.makinada unuttuğum nevresimleri tekrar kısa programda çalıştırdım.onlar asıldı.mutfak baya dağınıktı.rahatsızlandım diye misafire kullandığım eşyalar olduğu gibi duruyordu onları yerleştirdim.mis gibi olduğu mutfağım.eşim çocukları paraka görütrdü.bende kendime çay demledim.onlar yokken biraz dinlendim.evde iki makinalık çamaışr var hala katlanmadı.akşam onları katlıcam.iş çıkışı çocuklara günlük şort vs bakacağım.akşamada taze fasulye düşünüyorum

Bende her bayram ilk gün kv giderdim
her gelene kendi kızını överdi
kızım çok hamarat her işe koşar falan diye
ben çay ikram ediyorum sofrada eksilene bakıyorum gelen çocuklarla ilgileniyorum yok yetmezdi
sonra birgün annem temizlik yaparken kasığını çarpmış dikiş atıldı
o bayram ben anneme baktım gelen misafirlerle ilgilendim.
öğlen sonu kv gittik bana dert yanıyo
ayy kızım yokluğunuz çok belli oldu ne iş yapacağımı şaşırdım diye.
kv anlamakta bazen güçlük çekiyorum :)

kendi kızını daha çok överler benimki ayni:)
bana gelince git sen otur biz yapariz. arkamizdan beceriksiz diyor.
ondan sonra hiç bi işe el sürmedim benden beklentiler başladi zamaninda elletirmedi ya..
kızı yapsin herşeyi öğrensin ben en iyisi kendi evimde yaparim işimi. kvye güvenilmiyor herşeyi yani.
kızını övüyorsa övsün boşver. el kızı hiç bi kaynana övemez:)

Aman hiç takma.
Bazen aksiyon arıyorlar işte

Seni bu kadar heyecanlandıran video yu merak ettim

Benimde ilk hedefim etrafı düzenlemek.
ev mutlaka bir şekilde süpürülüyor temizleniyor.

Merhaba arkadaşlar;

Dün işyerinden bikaç saat izin alıp doktora gittim. Doğumdan beri hiç kontrole gitmemiştim. Gitmişken smear testi ve kültür alımı yapıldı. Mayıs ayı için yapılacaklara yazmıştım. Ultrasonda problemli bir durum görünmedi. İçim rahatladı neyse ki :)
Çıkınca bayram için kıl tüy problemimi çözdüm.
Akşama doğru gelince kızımı parka çıkardım(yeni yeni alışmaya başladı parka). 1 saate yakın da parkta kaldık. Geldik, kızımı yıkadık.Yemek yedirdim. Uyuttum. Pert şekilde ben de yanına sızmışım :)
Neyse ki ablam bizimle. Çocuk bakımı dışında ev işleriyle ilgili destek atıyor. Yoksa işim çok zor olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…